JÄTTÄÄ AJOVIIMAN VARJOONSA.

BMW 6-sarjan Cabrion muotoilu.

JÄTTÄÄ AJOVIIMAN VARJOONSA.

BMW 6-sarjan Cabrion muotoilu.

Auton muotokieli on saanut innoitusta urheiluveneistä. Veneen tavoin se on ylöspäin avoin ja valmiina kohtaamaan raittiin ilman, ja liukuu kuin elementissään sileällä asvaltilla. BMW 6-sarjan Cabrio on elegantti kaksiovinen auto, joka säteilee samanlaista keveyttä kuin kauniit veneet. Kangaskatto sulkeutuu harmonisesti tasan ikkunareunan alalinjalle. Ohjaamossa mittaristo on korostetun urheilullinen. Koko auton muotoilun lähtökohtana on aerodynamiikka.

JÄTTÄÄ AJOVIIMAN VARJOONSA.BMW 6-sarjan Cabrion muotoilu.

Auton muotokieli on saanut innoitusta urheiluveneistä. Veneen tavoin se on ylöspäin avoin ja valmiina kohtaamaan raittiin ilman, ja liukuu kuin elementissään sileällä asvaltilla. BMW 6-sarjan Cabrio on elegantti kaksiovinen auto, joka säteilee samanlaista keveyttä kuin kauniit veneet. Kangaskatto sulkeutuu harmonisesti tasan ikkunareunan alalinjalle. Ohjaamossa mittaristo on korostetun urheilullinen. Koko auton muotoilun lähtökohtana on aerodynamiikka.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW 6-sarjan Cabrion jokainen vivahde kuvastaa ketteräliikkeisyyttä, ajoviimaa ja menohaluja. Yhdessä vakiovarusteisten LED-ajovalojen ja ilmanottoaukkojen yläpuolelle sijoitettujen huomiovalojen kanssa ilmaisuvoimainen, eteenpäin kallistuva jäähdyttimen säleikkö tekee keulasta unohtumattoman.
Sivulta katsottuna huomio kiinnittyy ulkopeileihin, joihin on sijoitettu vilkut, sekä pitkään akseliväliin. Kylkien näyttävä, keulaa kohti alaspäin laskeva vekkilinja antaa vaikutelman, että auto voisi sukeltaa asvaltin sisään. Auton muotoilu muistuttaa kokonaisuudessaan moottoriveneen sulavia linjoja.
Perä toimii kontrastina keulan dynaamisuudelle muhkeine pyöränkoteloineen. Perä ilmentää auton tukevaa otetta tienpinnasta. Perän ilmettä hallitsevat L-kirjaimen malliset takavalot, näyttävät pakoputkenpäät sekä lisänä vaakasuuntainen kromilista. Etenkin katto avattuna on selvää jo etäältä: tässä on BMW-mallien ylellisin Cabrio.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Lähi- ja kaukovalotoiminnon sisältävien adaptiivisten LED-ajovalojen valokuvio sovittuu automaattisesti nopeuteen (ajoradan dynaaminen valaistus). Vilkkujen ja huomiovalojen lisäksi niihin sisältyviä toimintoja ovat kääntyvät ajovalot, joissa on mukautuva valokuvion säätö kaupunkiajoon ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto sekä BMW Selective Beam (heijastamaton kaukovaloavustin), joka säätää kaukovaloja automaattisesti. Siten järjestelmä valaisee tien optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.
Liikkuvien valonheitinten ansiosta näet pimeälläkin pitkälle kaarteeseen heti kun ohjaat autosi sen suuntaan. Integroitu, lähialueen näkyvyyttä parantava kääntymisvalotoiminto aktivoituu automaattisesti jo auton seistessä paikallaan, jos vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Näin adaptiiviset ajovalot takaavat lähialueen optimaalisen valaistuksen tällaisissakin tilanteissa ja parantavat siten aktiivista ajoturvallisuutta.
Häikäisemättömän kaukovaloavustimen BMW Selective Beam ansiosta kaukovalot ovat käytössä, jos ajotilanne sen sallii, joten näkyvyys on optimaalinen myös yön pimeydessä. Järjestelmä valvoo edellä ajavia ja vastaantulevaa liikennettä ja estää näiden häikäisemisen luotettavasti kaukovaloja säätämällä.

20" KEVYTMETALLIVANTEET MULTI-SPOKE 616.

20" KEVYTMETALLIVANTEET MULTI-SPOKE 616.

20" kevytmetallivanteet Multi-spoke 616 Runflat-renkain, joissa takarenkaat ovat eturenkaita leveämmät, parantavat urheilullisuutta muutoinkin kuin vain optisesti. Niiden suuri lujuus yhdistettynä pieneen painoon parantaa auton käsiteltävyyttä tuntuvasti. Lisäksi ohuiden ja paksujen puolien synnyttämä siro kuvio takaa jarrujärjestelmän optimaalisen tuuletuksen.

KANGASKATTO.

Täysautomaattisessa kangaskatossa on erinomainen ääni- ja lämpöeristys. Suljettuna tämä katto tekee Cabrio-mallin autolle coupémaisen siluetin. Sähkötoimisesti avattava ja sähkölämmitteinen takalasi mahdollistaa sisätilan tehokkaan ja vedottoman tuuletuksen.
Mustan värin lisäksi kangaskaton värejä on tarjolla kaksi muutakin. Kangaskaton voi avata ja sulkea myös ajon aikana ajonopeuden ollessa enintään 40 km/h. Avaaminen kestää 19 sekuntia ja sulkeminen 24 sekuntia.
Myös katto suljettuna tässä Cabrio-mallissa on mahdollista nauttia osittaisesta avoautotunteesta: kaikki viisi ikkunalasia saa laskettua samanaikaisesti alas, vaikka itse katto pysyy suljettuna. Tämä on kätevä toiminto vaikkapa suojaamaan voimakkaalta auringonpaisteelta.

SISÄTILAN MUOTOILU.

Elegantti ja urheilullinen sisätila jatkaa ulkopuolen luonnetta johdonmukaisesti. Design Pure Experience -pakettiin sisältyvät pehmeän ylelliset, laajennetut Exclusive-nappanahkaverhoilut Cognac/Black, jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Brown sekä laaja-alaiset pinnat täydentävät toisiaan harmonisesti ja muodostavat erittäin tilavan ja upean sisätilan.
Tärkeitä ajoon liittyviä tietoja kuljettaja saa teräväpiirtoisesta monitoiminäytöstä, jossa on lasisuojus ja galvanoitu kehys ja joka seisoo vapaasti kojelaudan päällä. Keskikonsolin Black Panel -optiikka sekä iDrive Touch -monitoimisäätimen ja vaihdevivun keraamiset koristeosat tuovat tunnelmaan lisää erityisyyttä. Kätevät lokerot sekä ohjaamon ja takatilan keskikyynärnojan mukitelineet tarjoavat lukuisia säilytysmahdollisuuksia.

VÄRIT JA MATERIAALIT.

Laadukkaat materiaalit ja niiden huolellinen käsittely varmistavat BMW 6-sarjan Cabrion ylellisyyden. Myös värit tekevät jokaisesta autosta omanlaisensa. Ulkovärejä on tarjolla yksitoista. Värit vaihtelevat klassisen elegantista ulkoväristä Cashmere Silver aina urheilulliseen väriin Mediterranean Blue. Ulkovärit on sovitettu täydellisesti sisätilan ylelliseen tunnelmaan. Istuimien verhoiluna on pehmeä laajennettu Exclusive-nappanahkaverhous Cognac/Black tai Ivory White/Blacke. Jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Brown antavat pinnoille hienostuneen silauksen.
Lisää ainutlaatuisuutta tarjoaa ylellinen BMW Individual -valikoima. Jalopuiset BMW Individual -sisäkoristelistat tai BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain antavat sisätilalle ylellisen vaikutelman. BMW Individual sisältää yksitoista ainutlaatuista ulkoväriä, joista osa on mattavärejä ja osa metallivärejä.

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ.

Bang & Olufsen High End Surround Sound -äänentoistojärjestelmä luo uudentyyppisellä Dirac Dimensions -signaalinmuokkauksella avoimen ja elävän tilasoinnin ja siten erinomaisen äänentoiston. Sen takaavat 12 kaiutinta, 1 000 watin musiikkiteho ja kojelautaan asennettu, esiin nouseva Center-keskikaiutin. Center-kaiutin on Acoustic Lens Technology -etulevyllä varustettu keskiäänikaiutin, joka varmistaa tasapainoisen äänentoiston auton jokaiselle istuinpaikalle. Järjestelmässä voidaan valita kaksi erilaista ääniasetusta: "Studio" tarkoittaa tiivistä sointikuvaa ja "Expanded" selvästi väljempää ja laajempaa sointikuvaa. Kaiuttimien etulevyjen valokoristeet viimeistelevät akustisen nautinnon visuaalisesti.