BMW 5-sarjan Touring - Business-luokassa vapaa-aikaan

BMW 5-SARJAN TOURING.

Business-luokassa vapaa-aikaan.

BMW 5-SARJAN TOURING.

Business-luokassa vapaa-aikaan.

BMW 5-SARJAN TOURING.Business-luokassa vapaa-aikaan.

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (520d A Business)

8,0 [7,8]

Yhdistetty kulutus l/100 km (520d A Business)

5,8

CO2-päästö g/km yhdistetty (520d A Business)

151

Loistava ajodynamiikka, urheilullinen muotoilu, paras mahdollinen mukavuus – BMW 5-sarjan Touring on todellinen mestari luokassaan. Siinä on mitä moderneinta tekniikkaa, huippuluokan toimivuutta ja runsain määrin urheilullisuutta. Tässä uskomattomassa monitaiturissa on reilusti tilaa kaikenlaiseen toimintaan.

 

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle lähimmän jälleenmyyjäsi luokse.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

5-sarjan Winter-paketti

5-SARJAN WINTER-PAKETTI ALK. 972 €.

Saat BMW 5-sarjan malleihin Winter-paketin näytöllisellä BMW-avaimella ja kaukokäytettävällä seisontalämmityksellä erikoishintaan alkaen 972 €. BMW 520d A xDrive -nelivetomallit ovat saatavilla nyt myös erikoishintaan.
5-sarjan Connected-paketti

CONNECTED-PAKETTI ALK. 1 458 €.

Navigointijärjestelmä Professionalin, pysäköintiavustimen sekä Bluetooth Handsfree Professional -varusteen sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan BMW 5-sarjaan alkaen 1 458 €.
BMW 5-sarjan Touring dynaamisuus

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

Voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, älykäs kevytrakennetekniikka, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille, ensiluokkainen hallittavuus ja loistava ketteräliikkeisyys sekä Adaptive Mode: BMW 5-sarja on suunniteltu äärimmäisen urheilullisiin ajoelämyksiin – jotta se on aina ratkaisevan askelen edellä kilpailijoihinsa nähden.

Read more
"Uusi BMW 5-sarjan Touring takaa aikuisen, tyylivarman ja urheilullisen olemuksen joka tilanteeseen. Muodollinen ja täsmällinen design yhdistää samassa suhteessa läsnäoloa, estetiikkaa ja toimivuutta."
KARIM HABIB, BMW-AUTOJEN MUOTOILUJOHTAJA
"Urheilulliset ajo-ominaisuudet, poikkeuksellinen mukavuus sekä mahdollisimman hyvän toimivuuden konsepti ja kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät BMW 5-sarjan Touringista ensiluokkaisen monitaiturin niin bisnesmaailmaan kuin arkeenkin."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 5-sarjan Touring kuljettajan avustinjärjestelmät

OMA APULAISESI.

OMA APULAISESI.

BMW:n ohjaamiseen on saatavilla pätevä avustinjärjestelmä. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille. Lisävarusteinen Driving Assistant Plus -ajoavustin mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

Read more

LEHDISTÖ.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.