BMW 5-sarjan Touring - Business-luokassa vapaa-aikaan

UUSI BMW 5-SARJAN TOURING.

Business-luokassa vapaa-aikaan.

UUSI BMW 5-SARJAN TOURING.

Business-luokassa vapaa-aikaan.

UUSI BMW 5-SARJAN TOURING.Business-luokassa vapaa-aikaan.

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (520d)

8,0 [7,8]

Yhdistetty kulutus l/100 km (520d)

4,5 [4,3]

CO2-päästö g/km yhdistetty (520d)

119 [114]

Loistava ajodynamiikka, urheilullinen muotoilu, paras mahdollinen mukavuus – BMW 5-sarjan Touring on todellinen mestari luokassaan. Siinä on mitä moderneinta tekniikkaa, huippuluokan toimivuutta ja runsain määrin urheilullisuutta. Tässä uskomattomassa monitaiturissa on reilusti tilaa kaikenlaiseen toimintaan.

 

Täysin uusi BMW 5-sarjan Touring on saapunut Suomeen. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle lähimmän jälleenmyyjäsi luokse.

BMW xDRIVE TOUR 2018.

Maailman älykkäin neliveto nyt kiertueella. BMW 5-sarjan xDrive-nelivetomallit ovat tien päällä tammikuusta maaliskuuhun ympäri Suomen.
BMW 5-sarjan Touring dynaamisuus

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

Voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, älykäs kevytrakennetekniikka, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille, ensiluokkainen hallittavuus ja loistava ketteräliikkeisyys sekä Adaptive Mode: BMW 5-sarja on suunniteltu äärimmäisen urheilullisiin ajoelämyksiin – jotta se on aina ratkaisevan askelen edellä kilpailijoihinsa nähden.

"Uusi BMW 5-sarjan Touring takaa aikuisen, tyylivarman ja urheilullisen olemuksen joka tilanteeseen. Muodollinen ja täsmällinen design yhdistää samassa suhteessa läsnäoloa, estetiikkaa ja toimivuutta."
KARIM HABIB, BMW-AUTOJEN MUOTOILUJOHTAJA
"Urheilulliset ajo-ominaisuudet, poikkeuksellinen mukavuus sekä mahdollisimman hyvän toimivuuden konsepti ja kuljettajan avustinjärjestelmät tekevät BMW 5-sarjan Touringista ensiluokkaisen monitaiturin niin bisnesmaailmaan kuin arkeenkin."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 5-sarjan Touring kuljettajan avustinjärjestelmät

OMA APULAISESI.

OMA APULAISESI.

BMW:n ohjaamiseen on saatavilla pätevä avustinjärjestelmä. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille. Lisävarusteinen Driving Assistant Plus -ajoavustin mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.