BMW 5-sarjan Touring kuljettajan avustinjärjestelmät

LUOTETTAVA KUMPPANI LIIKE-ELÄMÄSSÄ.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Touringissa.

LUOTETTAVA KUMPPANI LIIKE-ELÄMÄSSÄ.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Touringissa.

LUOTETTAVA KUMPPANI LIIKE-ELÄMÄSSÄ.Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Touringissa.

Riemuvoittojen saavuttamiseen tarvitaan ennen kaikkea yhtä asiaa: ensiluokkaisia varusteita. BMW 5-sarjan Touringin lukemattomat digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja parhaan mahdollisen turvallisuuden sekä huippuluokan tuottavuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected helpottaa liikkuvuutta arjessa. Tärkeät tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suositukset ovat saatavilla auton ulkopuolella iPhone®-älypuhelimella tai Apple Watch -älykellolla, ja BMW Connectedin ansiosta myös autossa auton omilla järjestelmillä. Remote 3D View -sovellus (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa) mahdollistaa lisäksi pysäköidyn auton ympäristön tarkastelun etäältä älypuhelinta käyttäen.

Read more

OTA POTENTIAALISTA KAIKKI IRTI.

  • Apple CarPlay® -valmius
    BMW 5-sarjan Touring Apple CarPlay

    Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän (Suomen kieli ei tuettu) avulla.

BMW 5-sarjan Touring Driving Assistant Plus

OMA APULAISESI.

OMA APULAISESI.

BMW:n ohjaamiseen on saatavilla pätevä avustinjärjestelmä. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille. Lisävarusteinen Driving Assistant Plus -ajoavustin mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

Read more
BMW 5-sarjan Touring langaton lataaminen

PUHELINVARUSTUS, JOSSA WIRELESS CHARGING.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.

BMW 5-sarjan Touring Wlan Hotspot

WLAN HOTSPOT -LÄHIVERKKOPISTE.

Varustus (ei saatavilla Suomessa) sisältää kiinteästi integroidun 4G (LTE) WLAN-lähiverkkopisteen, jonka kautta saadaan toteutettua internetyhteys. Internetin käytöstä aiheutuu liittymäsopimuksen mukaisia kustannuksia. Yhteys tapahtuu autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin kautta, ja yhteyden käytöstä syntyy puhelinoperaattorin liittymäsopimushinnaston mukaisia kustannuksia.

BMW 5-sarjan Touring kauko-ohjattu pysäköinti

PYSÄKÖI KUIN LOIHDITTUNA.

PYSÄKÖI KUIN LOIHDITTUNA.

Kauko-ohjattu pysäköiminen tarkoittaa, että kuljettaja voi poistua autosta ja sitten kauko-ohjatusti pysäköidä auton eteenpäin ajaen pysäköintiruutuun tai autotalliin tai ajaa auton peruuttaen pois pysäköintiruudusta tai autotallista. Kuljettaja aktivoi kauko-ohjatun pysäköimisen auton ulkopuolelta käyttäen näytöllistä BMW-avainta.

Read more
BMW 5-sarjan Touring pysäköintiavustin ja 3D-näkymä

PYSÄKÖINTIAVUSTIN PLUS JA 3D-NÄKYMÄ.

Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää näytön näkymät Surround View, Top View ja Remote 3D View, pysäköintietäisyyden valvonnan PDC sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.

BMW 5-sarjan Touring Head-Up-näyttö

BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Esimerkiksi Driving Assistant Plus -ajoavustimen ajotila, senhetkinen ajonopeus, navigointiopastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

BMW ConnectedDrive merkitsee auton, kuljettajan ja ulkomaailman älykästä yhteistoimintaa. Nauti paremmasta mukavuudesta, laajemmasta viihdetarjonnasta ja rauhoittavasta turvallisuudentunteesta kaikilla teillä. Eli yksinkertaisesti sanottuna: suuremmasta ajamisen ilosta.

Read more