BMW 5-sarjan Touring muotoilu

TYYLIVARMA MALLIURHEILIJA.

BMW 5-sarjan Touringin muotoilu.

TYYLIVARMA MALLIURHEILIJA.

BMW 5-sarjan Touringin muotoilu.

TYYLIVARMA MALLIURHEILIJA.BMW 5-sarjan Touringin muotoilu.

BMW 5-sarjan Touring ihastuttaa modernilla, urheilullisen elegantilla muotokielellään. Estetiikan ja atleettisuuden sopusointuisen tasapainon huomaa heti. Jokainen yksityiskohta niin sisätilassa kuin auton ulkopuolellakin osoittaa äärimmäistä täsmällisyyttä ja laadun korkealuokkaisuutta. Kaikki varusteet on suunniteltu huippuluokan mukavuutta ja optimaalista toimivuutta silmällä pitäen. Bisnesmaailmassa ja yksityiselämässä – tyylikäs menestys ei tunne vaihtoehtoja.

Read more
BMW 5-sarjan Touring etuviistosta
BMW 5-sarjan Touring edestä
BMW 5-sarjan Touring takaviistosta

ULKOPUOLI.

Tasapainoiset mittasuhteet ja moderni muotokieli ovat leimallisia BMW 5-sarjan Touringin urheilullisen elegantille olemukselle. Jäähdyttimen säleikkö ja ajovalot liittyvät suoraan toisiinsa, mikä tuo mallin atleettisen luonteen vaikuttavalla tavalla esiin. BMW-autoille ominaiset, L-kirjaimen muotoiset takavalot muodostavat yhdessä kummallekin puolelle sijoitettujen pakoputkenpäiden kanssa äärimmäisen modernin ja kompaktin peränäkymän.

Bowers & Wilkins 1
Bowers & Wilkins 2
Bowers & Wilkins 3

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmään kuuluu kaksi timanttidiskanttikaiutinta, ja se luo upean, studiotasoisen äänentoiston kaikille istumapaikoille. Kaikkiaan 16 tarkasti sijoitettua kaiutinta tuottavat korvia hivelevän kuuntelunautinnon. Kaiuttimet on valaistu, mikä korostaa tämän järjestelmän erinomaista äänentoistoa.

BMW 5-sarjan Touring varusteversiot

VALINNANVAPAUS.

VALINNANVAPAUS.

Valitse vieläkin parempi dynamiikka, vieläkin upeampi ylellisyys, vieläkin enemmän yksilöllisyyttä. Tyylikkäillä varusteversioilla ja lisävarusteilla muokkaat BMW 5-sarjain Touringista juuri sellaisen, että se sopii parhaiten Sinulle.

Read more
BMW 5-sarjan Touring Winter Exclusive

520d A xDRIVE -MALLIT ERIKOISHINTAAN.

BMW 5-sarjan Sedanin ja Touringin 520d A xDrive -nelivetomallit ovat nyt saatavilla erikoishintaan.

 

BMW 5-sarjan malleihin saat erikoishintaan myös Winter-paketin näytöllisellä BMW-avaimella ja kaukokäytettävällä seisontalämmityksellä. Winter-paketin hinta alkaen 972 €.

Winter-paketti alkaen 972 €.

Winter-paketin sisältö:

 

 • Seisontalämmitys
 • Näytöllinen BMW-avain
BMW 5-sarjan Touring Business M Sport -paketilla sivusta

BUSINESS-VARUSTELU.

Vakiovarusteinen Business-varustelu sisältää seuraavat varusteet:

 

 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • Sähköisesti kääntyvät ulkopeilit (automaattisesti himmentyvä kuljettajan puolella)
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) eteen ja taakse
 • ConnectedDrive Services (3 vuoden lisenssi palveluille)
 • Varashälytin

Business Comfort -varustelu.

Lisää mukavuutta Business-varusteluun Business Comfort -lisävarustepaketilla. Business Comfort -varustelu Business-varustelun lisäksi:


 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutuskamera
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Active Protection
BMW 5-sarjan Touring Sport-varusteversio etuviistosta
BMW 5-sarjan Touring Sport-varusteversio takaviistosta
BMW 5-sarjan Touring Sport-varusteversio vanteet
BMW 5-sarjan Touring Sport-varusteversio kynnyslista
BMW 5-sarjan Touring Sport-varusteversio sisätila
BMW 5-sarjan Touring Sport-varusteversio ohjaamo

SPORT-VARUSTEVERSIO.

Korkeakiiltoisen mustilla designelementeillä ja ylellisillä vanteilla Sport-varusteversio tarjoaa rautaisannoksen dynamiikkaa. Sisätila saa räväkkyyttä valaistun Sport Line -tekstilogon ja vain tähän varusteversioon saatavien urheiluistuinten kaltaisista yksityiskohdista.

BMW 5-sarjan Touring Luxury-varusteversio etuviistosta
BMW 5-sarjan Touring Luxury-varusteversio takaviistosta
BMW 5-sarjan Touring Luxury-varusteversio vanteet
BMW 5-sarjan Touring Luxury-varusteversio kynnyslista
BMW 5-sarjan Touring Luxury-varusteversio sisätila
BMW 5-sarjan Touring Luxury-varusteversio ohjaamo
BMW 5-sarjan Touring Luxury-varusteversio ikkunaverhot

LUXURY-VARUSTEVERSIO.

Luxury-varusteversio korostaa BMW 5-sarjan Touringin ainutlaatuista eleganssia tyylikkäillä, korkeakiiltoisilla kromidesignelementeillä ja niihin sopivilla vanteilla. Sisätilan erityisen tyylitietoinen tunnelma syntyy upeista kohokohdista kuten vain tähän varusteversioon saatavista istuinverhoiluista, jotka on viimeistelty kontrastisaumoin ja koristeompelein, sekä jalopuukoristepinnoista ja Pearl Gloss Chrome -korostuksista. Keinonahkainen kojelautaverhoilu luo viimeisen silauksen arvokkaaseen sisätilaan.

BMW 5-sarjan Touring M Sport -paketti etuviistosta
BMW 5-sarjan Touring M Sport -paketti takaviistosta
BMW 5-sarjan Touring M Sport -paketti vanteet
BMW 5-sarjan Touring M Sport -paketti kynnyslista
BMW 5-sarjan Touring M Sport -paketti sisätila
BMW 5-sarjan Touring M Sport -paketti ohjaamo

M SPORT -PAKETTI.

M Sport -paketissa etualalla on kiihkeä suhde dynamiikkaan. Valtaisat imuilmakanavat esimerkiksi saavat etuhelman näyttämään huomiota herättävältä. Ylelliset sisäkoristelistat Aluminium Rhombicle ja BMW Individual -kattoverhous Anthracite luovat sisätilaan urheilullisen vivahteen.

BMW 5-sarjan Touring BMW Individual sivulta
BMW 5-sarjan Touring BMW Individual vanteet
BMW 5-sarjan Touring BMW Individual kynnyslista
BMW 5-sarjan Touring BMW Individual sisätila
BMW 5-sarjan Touring BMW Individual yksityiskohdat
BMW 5-sarjan Touring BMW Individual sisäkoristelistat
BMW 5-sarjan Touring BMW Individual ohjaamo

BMW INDIVIDUAL -MALLISTO.

BMW Individual -mallistoon kuuluu monipuolinen valikoima lisävarustevaihtoehtoja vaativaan makuun: Maailman eri kolkista valikoituja puumateriaaleja, joissa on täydellinen syykuvio. Parhaiden parkitsimoiden virheettömiä ja lumoavan pehmeitä nahkoja. Ulkovärejä, joiden säihkyntä, valon taittuminen ja efektit saavat pauloihinsa. Värisävyjä, jotka eivät tyydy seuraamaan aikaansa vaan ovat sille leimallisia. Kaikki tämä tekee BMW-autostasi ennen kaikkea osan omaa itseäsi.

BMW 5-sarjan Touring alkuperäiset lisävarusteet lastenistuimet
BMW 5-sarjan Touring alkuperäiset lisävarusteet polkypyöräteline
BMW 5-sarjan Touring alkuperäiset lisävarusteet tablettiteline
BMW 5-sarjan Touring alkuperäiset lisävarusteet jokasään lattiamatot
BMW 5-sarjan Touring alkuperäiset lisävarusteet matkapuhelinsuojus
BMW 5-sarjan Touring alkuperäiset lisävarusteet tavaratilan kaukalomatto
BMW 5-sarjan Touring alkuperäiset lisävarusteet vanteet

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Varustaudu kaikkiin edessä oleviin haasteisiin. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla muokkaat BMW 5-sarjan Touringiasi omien toiveittesi mukaisesti. Tutustu alkuperäisten BMW-lisävarusteiden maailmaan.

 • Kuljetus

  Polkupyöräteline Pro 2.0 on kevyt mutta silti lujatekoinen. Kuormitus 60 kiloon saakka. Se on erittäin helppokäyttöinen, ja siinä voi kuljettaa kahta polkupyörää/sähköpolkupyörää (laajennusmahdollisuus kolmannelle pyörälle). Kätevä pääsy tavaratilaan milloin tahansa poiskääntötoiminnon ansiosta.

  Tavaroiden liukumista estävä, vedenpitävä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa. Mitoiltaan täsmällisesti sopiva matto käy mustan värinsä ansiosta ihanteellisesti yhteen BMW-vakiovarusteiden kanssa, ja sitä koristaa laadukas jaloteräksinen numero "5".

  Modernissa, mustassa kattoboksissa on Titanium Silver -sivukatteet, ja sen tilavuus on 520 litraa. Se sopii kaikkiin BMW kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.

 • Lisävarusteet auton ulkopuolelle ja sisätilaan

  Laadukkaat 20" kevytmetallivanteet, joiden värinä on Bicolor Orbit Grey, on näkyvältä puolelta kiiltosorvattu ja niissä on valssattu vanteen uoma. Täydellisessä RDC-pyöräsarjassa on Runflat-renkaat, takarenkaat eturenkaita leveämmät, vanteen koko edessä 8J x 20 ja rengaskoko 245/35 R20 95Y XL RSC, vanteen koko takana 9J x 20 ja rengaskoko 275/30 R20 97Y XL RSC.

  Mitoiltaan täsmälleen sopivissa, kulutusta kestävissä joka sään kaukalolattiamatoissa on erittäin korkea reuna ja erityiset vesiurat, joten ne suojaavat jalkatilaa edessä kosteudelta ja lialta, eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Ne ovat väriltään mustat ja niitä koristaa jaloteräksinen numero 5.

  Lapsen mukana "kasvava" istuin n. kolmesta kahteentoista vuotiaille (n. 15‒36 kg). Siinä on patentoidut ilmatyynyt, jotka tarjoavat erityisen hyvän törmäyssuojan pään alueelle, sekä ISOFIX-kiinnikkeet. Patentoitua korkeus- ja leveyssäätöä voi käyttää yhdellä kädellä, ja istuimen saa taitettua kokoon, joten sitä on helppo kuljettaa mukana toimitettavassa repussa.

 • Informaatio ja kommunikaatio

  Kätevä yleismallinen kiinnike on säädettävä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen. Se tarjoaa tukevan kannattimen monille Travel & Comfort Tablet Safety Case -suojuksella varustetuille 7–11 tuuman Apple- tai Samsung-tablettietokoneille. Kannattimen saa säädettyä sopivaan asentoon, sillä kehys kääntyy 360° ja myös sen kaltevuus on säädettävissä.

  Wireless Charging -suojus mahdollistaa Apple-laitteiden iPhone™ 5/5s/SE ja iPhone™ 6/6s langattoman lataamisen induktiotekniikalla. Innovatiivinen matkapuhelinsuojus sopii yhteen kaikkien Qi-sertifioitujen latauslaitteiden kanssa ja suojaa samalla puhelinta.