BMW 5-sarjan Touring mukavuus ja monipuolisuus

SOVITTAUTUU SINUN SUUNNITELMIISI.

BMW 5-sarjan Touringin käyttökonsepti.

SOVITTAUTUU SINUN SUUNNITELMIISI.

BMW 5-sarjan Touringin käyttökonsepti.

SOVITTAUTUU SINUN SUUNNITELMIISI.BMW 5-sarjan Touringin käyttökonsepti.

Käyttömukavuus kirjoitetaan BMW 5-sarjan Touringissa isolla K:lla. Innovatiivisen tekniikan ansiosta tavaratilan saa kuormattua ja kuorman purettua erinomaisen mukavasti, ja sen tilavuutta voi laajentaa tarpeen mukaan 570:stä jopa 1 700 litraan. Lähditpä lyhyelle huviajelulle tai pitkälle liikematkalle: joustavuus, tilantunne ja ajodynamiikka täydentävät toisiaan niin ihanteellisesti, ettet voi olla ihastumatta.

Read more
ERIKSEEN AVAUTUVA TAKALASI.

ERIKSEEN AVAUTUVA TAKALASI.

ERIKSEEN AVAUTUVA TAKALASI.

Matkatavaroiden lastaamista tai kuorman purkamista varten voi takalasin avata erikseen, auton avaimen nappia painamalla. Erityisen kätevää: suojaverho nousee avattaessa ylös itsestään, ja kun takalasi suljetaan manuaalisesti, verho peittää tavaratilan jälleen automaattisesti.

Read more
BMW 5-sarjan Touring takaselkänojat

ETEEN KÄÄNNETTÄVÄT, SUHTEESSA 40:20:40 JAETTAVAT TAKAISTUIMEN SELKÄNOJAT.

Kolmiosainen (40:20:40) takaselkänoja parantaa joustavuutta, kun on kuljetettava ihmisiä ja tavaraa. Siten takaistuimilla on mukavasti tilaa kahdelle matkustajalle, ja samalla voidaan kuljettaa lisäksi pitkiä esineitä kuten suksi- tai lumilautapussia. Kun kaikki takaistuimet käännetään alas, BMW 5-sarjan Touring muuntautuu tilaihmeeksi: kuormatilavuus kasvaa tällöin 570 litrasta jopa 1 700 litraan. Maksimaalisen mukavuuden tarjoaa mahdollisuus avata takaselkänojan lukitus kaukokäyttöpainikkeella.

BMW 5-sarjan Touring takaluukun automatiikka

TAKALUUKUN AUTOMATIIKKA.

TAKALUUKUN AUTOMATIIKKA.

Takaluukun automatiikka mahdollistaa takaluukun kätevän avaamisen ja sulkemisen kuljettajan oviverhouksessa olevalla katkaisimella tai kaukosäädinavaimella. Takaluukku voidaan myös avata tuttuun tapaan ulkopuolen kahvassa olevasta painikkeesta ja sulkea takaluukun sisäverhouksessa olevalla katkaisimella.

Read more
BMW 5-sarjan Touring takakontti
BMW 5-sarjan Touring takakontti säilytystilat
BMW 5-sarjan Touring tavaratilan suojaverkko
BMW 5-sarjan Touring takaselkänojat kaltevuus
BMW 5-sarjan Touring tavaratilan suojaverkko alhaalla
BMW 5-sarjan Touring tavaratilan takaistuimet

SELVIÄÄ JOKA TEHTÄVÄSTÄ.

BMW 5-sarjan Touringin optimoitu kuormauskonsepti avaa Sinulle uusien mahdollisuuksien maailman. Kätevät ominaisuudet, kuten osissa alas käännettävä takaselkänoja, taittuva kuormapohja ja lukuisat näppärät säilytys- ja kiinnitysmahdollisuudet, tarjoavat Sinulle huippuluokan joustavuuden – vapaa-ajan viettoon, perheesi tarpeisiin ja liike-elämään.

  • Tavaratilapaketti

    Tavaratilapaketti lisää tavaratilan käyttömahdollisuuksia. Takaistuimen selkänojissa on lähes täysin portaaton kallistussäätö, ja selkänojat voi kääntää myös kokonaan eteen kuorman kuljettamista varten. Tavaratilan vasemmassa ja oikeassa reunassa on kuormansidontakiskot ja niissä kaksi säädettävää kuormansidontalenkkiä, vasemmassa ja oikeassa sivuverhouksessa kaksi muovikehyksistä kiinnitysnauhaa sekä monikäyttöinen ripustuskoukku.

  • Käännettävät takaselkänojat

    Takaselkänojat ovat osissa 40:20:40 eteen käännettävissä, minkä ansiosta tavaratilaa on mahdollista suurentaa tarvittavan verran ja silti samalla säilyttää takaistuimella myös istumapaikkoja. Siten autossa voidaan esimerkiksi kahden takamatkustajan lisäksi kuljettaa pitkiä esineitä kuten suksi- tai lumilautapussi.

  • Kuormansidontalenkit

    Kuljetettavien tavaroiden turvallista kiinnittämistä varten tavaratilassa on neljä vankkaa ja kätevää kuormansidontalenkkiä. Siten kookkaat tavarat saadaan varmasti pysymään paikoillaan. Jos kuormansidontaa ei tarvita, tavaratilan lattian tasoon alas kääntyvät kuormansidontalenkit eivät haittaa tavaratilan käyttämistä.