HUIPPUSUORITTAJA.

BMW M550d xDrive Touring.

BMW MPerformance

HUIPPUSUORITTAJA.

BMW M550d xDrive Touring.

HUIPPUSUORITTAJA.BMW M550d xDrive Touring.

Muotoilua, joka huokuu adrenaliinia heti ensi vilkaisulta. Voimaa, joka tulee iholle ensimmäisestä hetkestä asti. Yhdistettynä absoluuttiseen täsmällisyyteen ja erinomaiseen ajettavuuteen, jotka määrittelevät urheilullisen ajoelämyksen uudelleen. BMW M550d xDrive Touring on tyylikäs kannanotto täynnä monipuolisuutta ja keskittynyttä voimaa.

Read more

POWERIA. LOPUTTOMASTI.

POWERIA. LOPUTTOMASTI.

BMW M550d xDrive Touringin kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -dieselmoottori tekee erinomaisella tehollaan heti selväksi, kuka kadulla määrää. Älykäs nelivetojärjestelmä BMW xDrive takaa joka tilanteessa vetävän voiman optimaalisen jakautumisen eri pyörille, ja urheilulliseksi viritetyn pakoputkiston voimakas soundi nostattaa ihon kananlihalle.

Read more

100 PROSENTTIA ADRENALIINIA.

100 PROSENTTIA ADRENALIINIA.

Täydellinen pito ja huipputäsmällinen reaktioluonne: BMW M550d xDrive Touringin poikkeuksellinen ajodynamiikka saa pulssin kiihtymään uudelleen ja uudelleen. Yksi syy siihen on 10 millimetriä madallettu, vakiovarusteinen M Sport -alusta, jossa on erityiset M Performance -sovitukset. Optimaalisesta hallittavuudesta ja erinomaisesta ohjattavuudesta pitävät lisäksi huolen aktiiviohjaus etu- ja takapyörille ja erityisen tehokkaat M Sport -jarrut. Maksimaalista dynamiikkaa tarjoaa yksilöllisesti säädettävä, vain BMW 5-sarjan M Performance -malliin lisävarusteena saatava adaptiivinen M alusta Professional.

Read more

ILMAISULTAAN YLIVOIMAINEN.

BMW M550d xDrive Touring ihastuttaa voimakkaalla muotoilullaan. Laajennetut ilmanottoaukot, ylelliset yksityiskohdat sekä näyttävä M aerodynamiikkapaketti tuovat esille tämän M Performance -auton erinomaisen atleettisuuden. Vielä lisää urheilullisia korostuksia tuo jäähdyttimensäleikön kehyksen, Airbreatherien, peilinkoteloiden ja mallitunnuksen ylellinen väri Cerium Grey, joka on kuin nimikirjoitus. Erityisesti BMW 5-sarjan M Performance -malliin saatavat 19- ja 20-tuumaiset vannemallit viimeistelevät näyttävän olemuksen.

VOIMAKKAAT YKSITYISKOHDAT.

Näyttävät designkorostukset auton sisätilassa kielivät tyylistä ja BMW M550d xDrive Touringin urheilullisista tavoitteista: sisätilan yksilölliset tyylielementit laadukkaasta nahkaisesta M ohjauspyörästä erityisiin, mallitunnuksien koristamiin kynnyslistoihin ja edelleen digitaalisen mallitunnuksen koristamaan kojelautaan ovat ainutlaatuisen autoluokan tuntomerkkejä, jotka saavat täysin vakuuttuneeksi.

INTENSIVIIVISEMPÄÄ AJAMISEN ILOA.

INTENSIVIIVISEMPÄÄ AJAMISEN ILOA.

M Performance -autot merkitsevät atleettisuutta ja aimo annosta adrenaliinia. Ne tekevät vaikutuksen jännittävällä designillaan ja tavallisuudesta poikkeavalla suorituskyvyllään. Ne yhdistävät täsmällisyyden ja ohjattavuuden huippuoluokan ajdynamiikaksi. Ja tarjoavat ennen kaikkiea aitoja tunteita. M Performance -autot. Intensiivisempää ajamisen iloa.

Read more