BMW 5-sarjan Touring ajodynamiikka ja tehokkuus

ATLEETTINEN. DYNAAMINEN. TEHOKAS.

BMW 5-sarjan Touringin ajo-ominaisuudet.

ATLEETTINEN. DYNAAMINEN. TEHOKAS.

BMW 5-sarjan Touringin ajo-ominaisuudet.

ATLEETTINEN. DYNAAMINEN. TEHOKAS.BMW 5-sarjan Touringin ajo-ominaisuudet.

Huippukuntoon treenattu ja teknisesti taitava – BMW 5-sarjan Touring juhlistaa tulevaisuuden ajonautintoa jo nykyajassa. Tiivistynyt moottorivoima ja innovatiiviset kevytrakenteet sulautuvat aerodynaamiseen tehokkuuteen ja älykkääseen tekniikkaan muodostaen dynaamisen kokonaisuuden, joka turhaan hakee vertaistaan.

Read more
BMW 5-sarjan Touring ajodynamiikkakatkaisin ja Adaptive Mode

AJODYNAMIIKKAKATKAISIN JA ADAPTIVE MODE.

AJODYNAMIIKKAKATKAISIN JA ADAPTIVE MODE.

Ajodynamiikkakatkaisimella voidaan valita ajoasetukseksi COMFORT, taloudellisuuspainotteinen ECO PRO tai urheilullinen SPORT, jolla saavutetaan erittäin dynaamiset ajo-ominaisuudet. Uuden interaktiivisen Adaptive Mode -mukautusasetuksen valitsemisen myötä adaptiivisen alustan, ohjauksen ja Steptronic-automaattivaihteiston toiminta mukautetaan vallitsevaan ajotilanteeseen.

Read more
BMW 5-sarjan Touring Start/Stop

KEHITETTY OLEMAAN PAREMPI.

KEHITETTY OLEMAAN PAREMPI.

BMW 5-sarjan Touring ei tyydy keskinkertaisuuksiin. Siksi on vain johdonmukaista, että se on oman autoluokkansa voittaja, kun puhutaan kiihtyvyydestä ja CO2-päästöistä. Siihen vaikuttaa myös BMW 5-sarjan Touringissa nyt ensi kertaa käytettävä nerokas Start/Stop-toiminto: se sammuttaa moottorin vain, jos odotettavissa on tietyn ajan kestävä pysähdys.

Read more
BMW 5-sarjan Touring EfficientLightweight

SÄÄSTÄ PAINOSSA. VOITA DYNAMIIKASSA.

SÄÄSTÄ PAINOSSA. VOITA DYNAMIIKASSA.

Kevyiden materiaalien kuten alumiinin ja nykyaikaisimpien magnesiumseosten ansiosta BMW 5-sarjan Touringin viides sukupolvi painaa jopa 100 kg vähemmän kuin edeltäjänsä. Älykäs kevytrakennetekniikka mahdollistaa lisäksi painon jakautumisen etu- ja taka-akselille tasapainoisesti sekä matalamman painopisteen. Tulos: erittäin dynaaminen ajokäyttäytyminen.

Read more
BMW 5-sarjan Touring aerodynamiikka

OHJAA ILMAA. PARANNA KETTERYYTTÄ.

OHJAA ILMAA. PARANNA KETTERYYTTÄ.

BMW EfficientDynamics -toimenpidepaketin huomaa BMW 5-sarjan Touringissa näyttävästä designikonista: kaksiosaisesta jäähdyttimensäleiköstä. Kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, Active Air Stream -jäähdyttimensäleikön sisällä oleva ilmaläppä jää automaattisesti kiinni – se parantaa aerodynamiikkaa ja on ainutlaatuinen tässä luokassa.

Read more
BMW 5-sarjan Touring EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Vähemmän kulutusta, enemmän ajonautintoa: strategiasta, jolla minimoidaan polttonesteen kulutusta ja CO2-päästöjä ja parannetaan samalla dynamiikkaa ja ajonautintoa, käytetään nimitystä BMW EfficientDynamics. Tämä toimenpidepaketti käsittää voimansiirron, energianhallinnan ja auton konseptin.

Read more