POIKKEUKSELLINEN. MONIPUOLINEN.

BMW 5-sarjan Touring.

POIKKEUKSELLINEN. MONIPUOLINEN.BMW 5-sarjan Touring.

Tavaratilan tilavuus

560–1670

Takaluukun avaaminen ja sulkeminen koskettamatta

Kyllä

Suhteessa 40:20:40 käännettävät takaselkänojat, litraa

1670

Akseliväli, mm

2968

BMW 5-sarjan Touring vakuuttaa modernin ja näyttävän ulkopuolen ansiosta. Sen sisätila on monikäyttöinen, mukava ja täydellisesti verkottunut BMW ConnectedDriven innovatiivisten palveluiden ja avustinjärjestelmien ansiosta. Lisäksi auto ylittää kaikki odotukset BMW:lle ominaisissa dynaamisuudessa ja tehokkuudessa.

KAMPANJAT.

Business Exclusive Edition

BUSINESS EXCLUSIVE EDITION.

BMW 5-sarjan Sedaniin ja Touringiin saat nyt Business-varustelun lisäksi ylellisen varustekokonaisuuden veloituksetta.

TUTUSTU BMW 5-SARJAN TOURINGIIN.

Muotoilu.

Absoluuttisen tyylivarma: BMW 5-sarjan Touring vakuuttaa ensi silmäyksellä tasapainoisilla mittasuhteillaan ja modernilla muotokielellään, joita on noudatettu johdonmukaisesti keulasta voimakkaaseen siluettiin ja aina auton perään saakka. Auton karismaattista ilmettä hallitsevat uudet, lisävarusteina saatavat LED-ajovalot, jotka tekevät keulan katseesta dynaamisen päättäväisen ja olemuksesta voimakkaan. Hieman eteenpäin kumartuva, kookas kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö ilmaisee BMW 5-sarjan Touringin menohaluja vaikuttavalla tavalla – ja viittaa samalla siihen voimaan, joka kätkeytyy säleikön taakse ja vain odottaa toimintaan pääsemistä.

Palvelut ja sovellukset.

ConnectedDrive Services toimii perustana nerokkaille BMW ConnectedDrive -palveluille, joilla ajon aikana saa autoon monenlaista tietoa ja viihdettä.

Mallit ja varusteet.

BMW 5-sarjan Touringin Luxury-varusteversio on klassinen ja elegantti. Auton ulkopuolen hienostuneet, tyylikkäät designelementit korkeakiiltoista kromia yhdistävät ylellisyyden urheilulliseen ketteryyteen ja antavat varusteversiolle yksilöllisen leiman.

230 kW

Puhdasta dynamiikkaa, joka kannattaa taloudellisesti – siinä 6-sylinteristen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottoreiden edut pähkinänkuoressa. Menestysresepti, jolla saavutetaan erinomainen suorituskyky ja selvästi alhaisemmat kulutus- ja päästöarvot, on BMW EfficientDynamicsin innovatiivinen teknologiapaketti. Common Rail -suoraruiskutuksen uusimman sukupolven, monivaiheisen turboahdon ja muuntuvan turbiinigeometrian yhdistelmä mahdollistaa BMW 535d -mallissa vaikuttavat 230 kW (313 hv) tehoa ja 630 Nm:n vääntömomentin. Näin tämä kuusisylinterinen rivimoottori spurttaa nollasta sataan 5,4 sekunnissa (xDrive: 5,3 s). Kulutuksessa voimanlähde sen sijaan tyytyy 5,9–5,5 litraan dieseliä 100 kilometrin matkalla (xDrive: 6,2–5,9 l/100 km), mitä voidaan pitää kohtuullisena. Mallissa BMW 530d moottori kehittää 190 kW:n (258 hv:n) tehon ja tarjoaa huippuvääntönsä, 560 Nm, käyttöön jo kierrosluvusta 1 500 1/min alkaen. Nollasta sataan auto kiihdyttää suvereenisti 5,9 sekunnissa (xDrive: 5,9 s), kulutusarvot sen sijaan ovat taloudelliset: 5,7–5,3 l/100 km (xDrive: 6,0–5,7 l/100 km). Vakiovarusteisen BMW BluePerformance -tekniikan ansiosta kaikki BMW 5-sarjan Touringin 6-sylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottorit täyttävät pakokaasun päästönormin EU6.