ELEGANSSI YHDISTYY MONIPUOLISUUTEEN.

BMW 5-sarjan Touringin muotoilu.

ELEGANSSI YHDISTYY MONIPUOLISUUTEEN.

BMW 5-sarjan Touringin muotoilu.

ELEGANSSI YHDISTYY MONIPUOLISUUTEEN.BMW 5-sarjan Touringin muotoilu.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Absoluuttisen tyylivarma: BMW 5-sarjan Touring vakuuttaa ensi silmäyksellä tasapainoisilla mittasuhteillaan ja modernilla muotokielellään, joita on noudatettu johdonmukaisesti keulasta voimakkaaseen siluettiin ja aina auton perään saakka. Auton karismaattista ilmettä hallitsevat uudet, lisävarusteina saatavat LED-ajovalot, jotka tekevät keulan katseesta dynaamisen päättäväisen ja olemuksesta voimakkaan. Hieman eteenpäin kumartuva, kookas kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö ilmaisee BMW 5-sarjan Touringin menohaluja vaikuttavalla tavalla – ja viittaa samalla siihen voimaan, joka kätkeytyy säleikön taakse ja vain odottaa toimintaan pääsemistä.
BMW Touringin klassisten muotojen kuten pitkänomaisen konepellin, lyhyiden koriylitysten ja pitkän akselivälin ohella BMW Touringin siluetti antaa käsityksen siitä, kuinka paljon monipuolisesti käytettävää tilaa BMW 5-sarjan Touring tarjoaa. Uudet takavalot näyttävät suvereeneilta. Optisen syvyysvaikutelmansa ja L-kirjaimelta lainatun muotonsa ansiosta ne istuvat täydellisesti perän muotoiluun, johon kuuluvat myös uudistetut takapuskurit, viimeistellen esteettisen kokonaiskuvan erityisen onnistuneesti.

MUOTOILU.

Tutustu BMW 5-sarjan Touringin designin uusiin tuntomerkkeihin.

SISÄTILAN DESIGN.

Täydellinen leikkaus: BMW 5-sarjan Touringin sisätila on kuin mittojen mukaan valmistettu puku. Harmoninen vaikutelma, laadukkaat materiaalit – kaikki täsmää jo ensi silmäyksellä. Loogisesti jäsennelty ohjaamo on suunniteltu BMW-autoille ominaisesti joka suhteessa kuljettajaa ajatellen ja näyttää suorastaan ympäröivän tätä. Kaikki hallintalaitteet on sijoiteltu ergonomisesti, ja mukavuustoiminnot ovat myös etumatkustajan ulottuvilla.
Sekä etu- että takamatkustajat nauttivat reilunkokoisesta tilantunteesta, joka syntyy vaakasuorien pintojen ja tiukkojen linjojen tyylikkäästä vuorovaikutuksesta. Optinen keskipiste pyrkii joka suhteessa kohti tietä, sisätilan itsevarma, moderni asenne huokuu tuntuvaa mukavuuden ja turvallisuudentunnetta. Lisävarusteina saatavat BMW-varusteversio Luxury tarjoaa designmaailman, jotka tekee BMW 5-sarjan Touringin upean ja ylellisen materiaali- ja muotokielen luonteesta erityisen itsenäisen.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Adaptiivisten LED-ajovalojen valokuvio mukautuu automaattisesti ajonopeuteen (ajoradan dynaaminen valaisu). Vilkkujen ja huomiovalojen lisäksi niihin sisältyviä toimintoja ovat adaptiiviset ajovalot, joissa on mukautuva valokuvion säätö kaupunkiajoon ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto sekä BMW Selective Beam (häikäisemätön kaukovaloavustin), joka säätää kaukovaloja automaattisesti. Siten järjestelmä valaisee tien optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.
Liikkuvat ajovalot paljastavat kaarteen katseelle heti, kun auto kääntyy kaarteen suuntaan. Integroitu kääntymisvalo syttyy automaattisesti lisäämään lähialueen valaisua jo paikallaan oltaessa, kun vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Näin adaptiivinen kaarrevalotoiminto valaisee lähialueen tällaisissa tilanteissa optimaalisesti ja lisää siten aktiivista ajoturvallisuutta.
Häikäisemättömän kaukovaloavustimen BMW Selective Beam ansiosta kaukovalot ovat käytössä, jos ajotilanne sen sallii, joten näkyvyys on optimaalinen myös yön pimeydessä. Järjestelmä tarkkailee edellä kulkevaa ja vastaan tulevaa liikennettä ja säätää kaukovalojen kantamaa luotettavasti estäen muiden tiellä liikkuvien häikäistymisen.

PANORAAMALASIKATTO.

PANORAAMALASIKATTO.

Panoraamalasikatto avaa upeat näkymät ylöspäin. Lisäksi se päästää sisään upean määrän valoa, mikä tekee sisätiloista tyylikkäät ja väljemmän tuntuiset. Jos auringonpaiste on liian voimakasta, aurinkosuojaverhoa voidaan vetää sähkötoimisesti suojaksi portaattomasti. Koska panoraamalasikaton luukku voidaan avata joko taaksepäin tai takareuna ylös -tuuletusasentoon, sisätilaan virtaavan ilman määrä voidaan säätää halutun mukaiseksi. Integroitu ja automaattisesti esiin tuleva tuuliohjain pitää tuulen suhinat miellyttävällä tasolla ajettaessa luukku avattuna.

TUNNELMA.

BMW 5-sarjan Touringin ainutkertaisessa tunnelmassa korostuvat ennen kaikkea: absoluuttinen mukavuus ja ympäristö, jossa tunnet olevasti erityisen hyvässä turvassa jokaisella istumapaikalla. Keskikonsoli kääntyy kevyesti kuljettajaa kohti. Kaikki hallintalaitteet ja näytöt löytyvät juuri sieltä, mistä niitä vaistomaisesti etsisikin. Tärkeimmät tiedot kuljettaja näkee lisävarusteena saatavan BMW Head-Up -näytön ansiosta suoraan näkökentästään tuulilasista. BMW 5-sarjan Touringin sisätilan ainutlaatuista yleisvaikutelmaa voi kehittää yksilöllisesti myös muilla lisävarusteilla.

  • Ambient-tunnelmavalaistus

    Lisävarusteena saatava Ambient-tunnelmavalaistus luo hillityn, tyylikkään valaistuksen. Se korostaa ylellistä tunnelmaa ja toimii samalla käytännöllisenä valonlähteenä muun muassa keskikonsolin säilytyslokerossa ja ovilokeroissa ja -verhouksissa. Värinvaihtotoiminnolla voit valita vaaleamman valkoisen tai hillityn oranssin valon aivan oman mielialasi ja tunnelmasi mukaan.

  • Monitoimintoinen mittaristonäyttö.

    Lisävarusteisiin kuuluva monitoimintoinen mittaristonäyttö tuo eri ajotilat esille räätälöimällä näyttöjä. Näin syntyy itsenäisiä väri- ja tunnelmamaailmoja, jotka parantavat turvallisuutta, tehokkuutta ja esimerkillistä kuljettajakeskeisyyttä. Navigointiohjeet ja kuljettajaa tukevien järjestelmien tiedot on nyt entistä helpompi hahmottaa yhdellä vilkaisulla. Näin uusi digitaalinen esitys parantaa ajomukavuutta, ajoelämystä ja turvallisuutta merkittävästi.

  • Bang & Olufsen High End Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä

    Bang & Olufsen High End Surround Sound -äänentoistojärjestelmä luo uudentyyppisellä Dirac Dimensions -signaalinmuokkauksella BMW 5-sarjan Touringiin avoimen ja elävän tilasoinnin ja siten erinomaisen äänentoiston. Järjestelmässä on kuusitoista kaiutinta ja yhteensä 1 200 watin vahvistinteho. Erinomaista akustiikkaa parantaa Dirac Dimensions -signaalinmuokkaus. Varuste sisältää ääniasetukset Studio ja Expanded sekä kaiuttimien etulevyjen yksilöllisen valaistuksen.