RUNSAASTI TILAA YKSILÖLLISILLE LUONTEILLE.

BMW 5-sarjan Touringin varusteversiot ja paketit.

RUNSAASTI TILAA YKSILÖLLISILLE LUONTEILLE.

BMW 5-sarjan Touringin varusteversiot ja paketit.

RUNSAASTI TILAA YKSILÖLLISILLE LUONTEILLE.BMW 5-sarjan Touringin varusteversiot ja paketit.
BMW Business

BUSINESS-VARUSTELU.

BMW 5-sarjan Sedanin Business-varustelu sisältää suosituimmat lisävarusteet kilpailukykyisesti hinnoiteltuna valmiina pakettina.

 

Business-varustelu sisältää:

 • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) edessä ja takana
 • Kattokaiteet, mustat
 • Bluetooth handsfree Professional ja USB-liitäntä
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
Exclusive Edition

BUSINESS EXCLUSIVE EDITION.

Ylellinen varustekokonaisuus Business-varustelun lisäksi nyt veloituksetta. BMW 5-sarjan Touring 518d TwinPower Turbo A Business Exclusive Edition alkaen 49 728 €.

Business Exclusive Edition -varustelu sisältää:
 • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Dakota-nahkaverhoilu
 • Urheiluistuimet edessä
 • Nahkapäällysteinen urheiluohjauspyörä
 • LED-sumuvalot
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) edessä ja takana
 • Kattokaiteet, mustat
 • Bluetooth handsfree Professional ja USB-liitäntä
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
BMW Business Exclusive Edition -hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat uusia asiakastilauksia. Kuvan auto lisävarustein.

Business Exclusive Pro Edition.

Seuraavat varusteet kuuluvat mukaan Business Exclusive Edition -varusteiden lisäksi:

 

 • ConnectedDrive Services
 • Remote Services
 • Navigointijärjestelmä Professional

BMW 5-sarjan Touring Business Exclusive Pro Edition alkaen 50 948 €.
 

HUOM! Business Exclusive Pro Edition -varustelu on tarjolla rajoitettuun erään varastomalleja. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin voimassa oleviin tarjouksiin. Kysy lisää saatavuudesta BMW-jälleenmyyjältäsi.

BMW 5-SARJAN TOURING JA LUXURY-VARUSTEVERSIO.

BMW 5-sarjan Touringin Luxury-varusteversio on klassinen ja elegantti. Auton ulkopuolen hienostuneet, tyylikkäät designelementit korkeakiiltoista kromia yhdistävät ylellisyyden urheilulliseen ketteryyteen ja antavat varusteversiolle yksilöllisen leiman.

 • Ulkopuoli

  Jäähdyttimen BMW-säleikön kromatut pitkittäisrivat saavat säleikön vaikuttamaan vahvan läsnä olevalta ja voimakkaalta. Erityiset 18- tai lisävarusteena 19-tuumaiset Multi-spoke-kevytmetallivanteet korostavat BMW 5-sarjan Touringin Luxury-varusteversion sivunäkymän tyylikkyyttä. Sivulasien ikkunankehykset ovat kromatut, ja samoin valaistuissa ovenkahvoissa on kromikoristeet.
  Etu- ja takahelmassa on kromatut koristeosat, jotka tuovat lisää arvokkuutta Luxury-varusteversion klassiseen designiin. Pakoputkenpäät ovat korkeakiiltoista kromia, B-pilarit ja ulkopeilien jalat puolestaan korkeakiiltoisen mustat.

 • Sisätila

  Tarkoin valikoidut design-elementit korostavat Luxury-varusteversion sisätilan yksityiskohtia – jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Anthracite tai Ash Grain Brown intarsiakoristeluin, joissa on ylellinen korkeakiiltoinen kromikorostus. Ylellisin ompelein somistetut laadukkaat nahkaverhoilut (Dakota Black, Veneto Beige, Oyster tai Exclusive-nappanahka Mocha, Ivory White tai Black) sekä nahkaverhoilut Dakota Cinnamon Brown tai Black ilman ompeleita) korostavat kutsuvaa ilmapiiriä samoin kuin etu- ja takaoven valaistut kynnyslistat. Urheiluohjauspyörä ja nahkainen M ohjauspyörä on muotoiltu urheilullisesti ja niiden ergonomia on täydellinen. Luxury-varusteversion tunnusmerkki on kromatulla koristeosalla varustettu musta auton avain.

M SPORT -PAKETTI.

Urheilullisen estetiikan tähtihetki: lisävarusteinen M Sport -paketti esittelee BMW 5-sarjan Touringin uraa uurtavan dynamiikan energisimmillään.Ylelliset varusteyksityiskohdat korostavat optisia hienouksia samalla kun M Sport -alusta* terävöittää ajodynaamista suorituskykyä edelleen.
*ei xDrive -malleihin

 • Ulkopuoli

  M aerodynamiikkapaketin ulkopuolen komponentit lisäävät BMW 5-sarjan Touringin urheilullista olemusta. Kookkaat ilmanottoaukot saavat virtausominaisuuksiltaan optimoidun etuhelman näyttämään määrätietoisemmalta. Sivuhelmoihin muodostuvat valoreunat terävöittävät auton profiilia, joka päättyy täydellisesti takahelmaan ja tummakromisiin pakoputken päihin. Perässä on myös voimakasmuotoinen, Dark Shadow -metallivärillä toteutettu diffuusori, joka pitää auton entistä tiukemmin tienpinnassa suurissa nopeuksissa. Lisäksi valikoimassa on kaksi M kevytmetallivannemallia Double-spoke: 18-tuumainen 613 M ja 19-tuumainen 351 M.

 • Sisätila

  Heti oven avattuasi huomio kiinnittyy kromiosien ja M logon koristamaan M kynnyslistaan, ja sisätilassa M Sport -paketti sisältää vielä muitakin katseenvangitsijoita. Urheiluistuinten verhoilumateriaali on M optiikkainen kangas-alcantarayhdistelmä Grey Shadow/Anthracite (lisävarusteena on tarjolla myös kuljettajan ja etumatkustajan mukavuusistuimet Dakota-nahka, nappanahka Black jossa ylellinen ommel tai BMW Individual -nahka). Ohjaamossa uusi, monitoiminäppäimin varustettu nahkainen M ohjauspyörä istuu täydellisesti käteen. Sisäkoristelistat, esimerkiksi Aluminium Hexagon, ja BMW Individual -kattoverhous Anthracite täydentävät urheilullista ilmettä.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Todellinen ylellisyys on etuoikeus. Se on etuoikeus, joka löytää BMW 5-sarjan Touringin BMW Individual -valikoiman myötä uusia sfäärejä aistien koettaviksi – jo ensimmäisestä hetkestä alkaen. Pyriittimineraalin aidon eleganssin antamasta innoituksesta syntynyt BMW Individual Pyrite Brown -metalliväri korostaa auton korin voimakkaita muotoja. Värisävy on ehdottoman ajanmukainen ja silti ajattoman tyylikäs. Maalipinnan alle kätkeytyvät pigmentit kimmeltävät kultaa ja hopeaa, ja valonsäteiden osuessa niihin syntyy uskomattomia valon ja varjon leikkejä. Värin optinen syvyysvaikutelma vetää vertoja pyriitin loistavalle kiderakenteelle.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Valikoidut materiaalit luovat BMW Individual 5-sarjan Touringin sisätilaan voimakaskontrastisen ja samalla harmonisen kokonaisilmeen. BMW Individual Merino-nahka Fine-grain Platinum antaa sisätilalle syvyyttä ja ilmettä ja vakuuttaa muutenkin kuin vain visuaalisuudellaan. Sen sametinpehmeää pintaa koskettaessasi voit kokea, miltä todellinen laadukkuus tuntuu, ja tuntea sen tavallisuudesta poikkeavan alkuperän. Vasta huolellisen valintaprosessin ja erityisen hellävaraisen parkitsemismenetelmän kautta Merino-nahka saavuttaa verrattoman pehmeytensä. Se on luksusta luonnollisimmillaan. Valitse mieleisesi lumoavasta värivalikoimasta, joka ulottuu harmaasta Silk Grey -väristä aina ruskeaan Nutmeg -sävyyn.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Jalopuiset BMW Individual -sisäkoristelistat Sen Light Brown täydentävät valikoimaa loistavasti. Niiden luonteenomainen kuvio tuo sisätilaan luonnollista tyylikkyyttä, jonka alkulähde on tämän puun erityisessä historiassa. Puu tarvitsee sata vuotta kasvaakseen, mutta vain yhden ainoan sekunnin saadakseen Sinut vakuuttuneeksi. Tällä upealla yksityiskohdalla BMW Individual 5-sarjan Touring määrittelee täydellisyyden upeimman muodon.

PAKETIT.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ykkösvalinta BMW 5-sarjan Touringin lisävarusteiksi. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä paketteja on saatavilla, tai tutustu niihin Rakenna oma BMW -konfiguraattorissa.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla korostat BMW 5-sarjan Touringisi urheilullisuutta ja tyylikkyyttä. Täältä löydät valikoiman käteviä ja laadukkaita tuotteita.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, vaateripustin

  Vaateripustimen avulla vaatteet saa kuljetettua rypistymättöminä, ja ulos vedettävän ripustinosansa ansiosta sitä voidaan käyttää myös muualla kuin autossa.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, pidike Apple iPad -laitteelle

  Takamatkustajille on tarjolla Apple iPad -laitteelle suunniteltu BMW-pidike, joka soveltuu kaikkiin iPad-malleihin. Pidikkeen voi napsauttaa helposti kiinni Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen. Pidikkeen kaltevuus ja korkeus ovat säädettävissä. Mukana toimitettavan tukijalan ansiosta pidike pysyy pystyssä myös autosi ulkopuolella.

 • Snap-in-adapteri

  Snap-in-adapteri Basic on turvallinen ja tukeva telakka, jossa on mukana lataustoiminto seuraavien valmistajien matkapuhelimille: Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony ja RIM/BlackBerry. Snap-in-adapterissa olevan kosketuksettoman antenniyhteyden ansiosta puhelimen kuuluvuus paranee, ja samalla matkapuhelimen aiheuttama radioaaltosäteily auton sisätilassa vähenee. Auton varusteista, käytettävästä matkapuhelimesta ja snap-in-adapterista riippuen älypuhelinsovellusten integrointi autoon saattaa olla mahdollista.

 • ISOFIX-turvaistuin – BMW Junior Seat 1 (sis. ISOFIX-jalusta)

  Ryhmän 1 BMW Junior Seat -turvaistuin sopii optimaalisesti lapsille 10 kuukaudesta 3,5-vuotiaisiin (noin 9-18 kg). Turvaistuin sisältää istuinkaukalon, jossa on oma 5-pisteturvavyö, sekä ISOFIX-jalustan. Istuinkaukalo on erittäin helppo kiinnittää autossa mahdollisesti olevaan ISOFIX Base -kiinnitysjärjestelmään, joko kasvot tai selkä menosuuntaan. Patentoidut, integroidut ilmatyynyt suojaavat lasta erinomaisesti sivusuunnasta tulevilta törmäyksiltä ja ovat samalla miellyttävän pehmeät jokapäiväisessä käytössä.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, kääntöpöytä

  Kääntöpöytä on takamatkustajien käyttöön tarkoitettu alusta, jonka korkeutta ja kaltevuutta voidaan säätää. Lisäksi siihen kuuluu tyylikkään kromirenkaan koristama, auki käännettävä mukiteline.

 • Langattomat stereokuulokkeet

  Kuulokkeet on sovitettu erityisesti takatilan BMW DVD-järjestelmään. Niissä on yksilöllinen äänenvoimakkuuden säätö, erinomainen sointi ja käyttömukavuus.