BMW 5-sarjan Sedan

BMW 5-SARJAN SEDAN.

Syntynyt voittamaan.

BMW 5-SARJAN SEDAN.

Syntynyt voittamaan.

BMW 5-SARJAN SEDAN.Syntynyt voittamaan.

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (520d A Business3)

7,7

Yhdistetty kulutus l/100 km (520d A Business3)

4,5

CO2-päästö yhdistetty g/km (520d A Business3)

119

Huoltoleasing (esim. 520d A Business)

837 €/kk

Sen keskeinen tavoite: uusien mittapuiden asettaminen. Uusi BMW 5-sarja on syntynyt voittamaan. Dynaamisen ja samalla elegantin olemuksensa ansiosta auto täyttää ja ylittää vakuuttavasti ne odotukset, joita tämän autoluokan autoihin näinä päivinä kohdistetaan: esteettisen urheilullisuuden ja ajamisen ilon uusimmalla tasolla.


Tervetuloa koeajamaan täysin uusi BMW 5-sarjan Sedan lähimmän BMW-jälleenmyyjäsi luona.

5-sarjan Winter-paketti

5-SARJAN WINTER-PAKETTI ALK. 990 €.

Saat BMW 5-sarjan malleihin Winter-paketin näytöllisellä BMW-avaimella ja kaukokäytettävällä seisontalämmityksellä erikoishintaan alkaen 990 €. BMW 520d A xDrive -nelivetomallit ovat saatavilla nyt myös erikoishintaan.
5-sarjan Connected-paketti

CONNECTED-PAKETTI ALK. 1 490 €.

Navigointijärjestelmä Professionalin, pysäköintiavustimen sekä Bluetooth Handsfree Professional -varusteen sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan BMW 5-sarjaan alkaen 1 490 €.
Kaikkien aikojen huippu

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

Voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, älykäs kevytrakennetekniikka, ensiluokkaisen hallittavuuden ja ketteräliikkeisyyden mahdollistava aktiiviohjaus etu- ja takapyörille sekä Adaptive Mode: BMW 5-sarja on suunniteltu äärimmäisen urheilullisiin ajoelämyksiin – jotta se on aina ratkaisevan askelen edellä kilpailijoihinsa nähden.

BMW 5-sarja esittelee moottoridynamiikan ja eleganssin täydellisen yhdistelmän. Näin ollen se on ihanteellinen bisnes-sedan.
Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja
Valikoidut materiaalit, erinomainen istuinmukavuus ja intuitiiviset käyttökonseptit tekevät matkustamisesta rentouttavaa.
Karim Habib, BMW-autojen muotoilujohtaja
Paras apulainen

PARAS APULAINEN.

PARAS APULAINEN.

Driving Assistant Plus on paras apulaisesi. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille: se mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

LEHDISTÖ.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

    Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

    Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.