BMW 5-sarjan Sedan

BMW 5-SARJAN SEDAN.

Syntynyt voittamaan.

BMW 5-SARJAN SEDAN.

Syntynyt voittamaan.

BMW 5-SARJAN SEDAN.Syntynyt voittamaan.

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (520d)

7,7

Yhdistetty kulutus l/100 km (520d)

4,5–4,2

CO2-päästö yhdistetty g/km (520d)

119–109

Huoltoleasing (esim. 520d A Business)

837 €/kk

Sen keskeinen tavoite: uusien mittapuiden asettaminen. Uusi BMW 5-sarja on syntynyt voittamaan. Dynaamisen ja samalla elegantin olemuksensa ansiosta auto täyttää ja ylittää vakuuttavasti ne odotukset, joita tämän autoluokan autoihin näinä päivinä kohdistetaan: esteettisen urheilullisuuden ja ajamisen ilon uusimmalla tasolla.


Tervetuloa koeajamaan täysin uusi BMW 5-sarjan Sedan lähimmän BMW-jälleenmyyjäsi luona.

BMW xDRIVE TOUR 2018.

Maailman älykkäin neliveto nyt kiertueella. BMW 5-sarjan xDrive-nelivetomallit ovat tien päällä tammikuusta maaliskuuhun ympäri Suomen.
Kaikkien aikojen huippu

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

Voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, älykäs kevytrakennetekniikka, ensiluokkaisen hallittavuuden ja ketteräliikkeisyyden mahdollistava aktiiviohjaus etu- ja takapyörille sekä Adaptive Mode: BMW 5-sarja on suunniteltu äärimmäisen urheilullisiin ajoelämyksiin – jotta se on aina ratkaisevan askelen edellä kilpailijoihinsa nähden.

BMW 5-sarja esittelee moottoridynamiikan ja eleganssin täydellisen yhdistelmän. Näin ollen se on ihanteellinen bisnes-sedan.
Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja
Valikoidut materiaalit, erinomainen istuinmukavuus ja intuitiiviset käyttökonseptit tekevät matkustamisesta rentouttavaa.
Karim Habib, BMW-autojen muotoilujohtaja
Paras apulainen

PARAS APULAINEN.

PARAS APULAINEN.

Driving Assistant Plus on paras apulaisesi. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille: se mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.