BMW 5-sarjan Sedan

BMW 5-SARJAN SEDAN.

Syntynyt voittamaan.

BMW 5-SARJAN SEDAN.

Syntynyt voittamaan.

BMW 5-SARJAN SEDAN.Syntynyt voittamaan.

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (520d A Business)

7,7

Yhdistetty kulutus l/100 km (520d A Business)

5,3

CO2-päästö yhdistetty g/km (520d A Business)

139

Sen keskeinen tavoite: uusien mittapuiden asettaminen. Uusi BMW 5-sarja on syntynyt voittamaan. Dynaamisen ja samalla elegantin olemuksensa ansiosta auto täyttää ja ylittää vakuuttavasti ne odotukset, joita tämän autoluokan autoihin näinä päivinä kohdistetaan: esteettisen urheilullisuuden ja ajamisen ilon uusimmalla tasolla.


Tervetuloa koeajamaan täysin uusi BMW 5-sarjan Sedan lähimmän BMW-jälleenmyyjäsi luona.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

5-sarjan Winter-paketti

5-SARJAN WINTER-PAKETTI ALK. 972 €.

Saat BMW 5-sarjan malleihin Winter-paketin näytöllisellä BMW-avaimella ja kaukokäytettävällä seisontalämmityksellä erikoishintaan alkaen 972 €. BMW 520d A xDrive -nelivetomallit ovat saatavilla nyt myös erikoishintaan.
5-sarjan Connected-paketti

CONNECTED-PAKETTI ALK. 1 458 €.

Navigointijärjestelmä Professionalin, pysäköintiavustimen sekä Bluetooth Handsfree Professional -varusteen sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan BMW 5-sarjaan alkaen 1 458 €.
BMW 530e Charged Edition

BMW 530e CHARGED EDITION.

Huippumoderni BMW 530e Sedan iPerformance Plug-in Hybrid -malli yhdistää kahden maailman parhaat puolet. BMW 530e Charged Edition -malli on nyt saatavilla erikoishintaan.
Kaikkien aikojen huippu

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

DYNAAMINEN KAIKKIEN AIKOJEN HUIPPU.

Voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit, älykäs kevytrakennetekniikka, ensiluokkaisen hallittavuuden ja ketteräliikkeisyyden mahdollistava aktiiviohjaus etu- ja takapyörille sekä Adaptive Mode: BMW 5-sarja on suunniteltu äärimmäisen urheilullisiin ajoelämyksiin – jotta se on aina ratkaisevan askelen edellä kilpailijoihinsa nähden.

Read more
BMW 5-sarja esittelee moottoridynamiikan ja eleganssin täydellisen yhdistelmän. Näin ollen se on ihanteellinen bisnes-sedan.
Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja
Valikoidut materiaalit, erinomainen istuinmukavuus ja intuitiiviset käyttökonseptit tekevät matkustamisesta rentouttavaa.
Karim Habib, BMW-autojen muotoilujohtaja
Paras apulainen

PARAS APULAINEN.

PARAS APULAINEN.

Driving Assistant Plus on paras apulaisesi. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille: se mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

Read more

LEHDISTÖ.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.