BMW 5-sarja kojelauta

JOTTA BIG BUSINESS SAA HYVÄN VASTAANOTON.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Sedanissa.

JOTTA BIG BUSINESS SAA HYVÄN VASTAANOTON.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Sedanissa.

JOTTA BIG BUSINESS SAA HYVÄN VASTAANOTON.Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Sedanissa.

Riemuvoittojen saavuttamiseen tarvitaan ennen kaikkea yhtä asiaa: ensiluokkaisia varusteita. BMW 5-sarjan lukemattomat digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden sekä huippuluokan tuottavuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected helpottaa liikkuvuutta arjessa. Tärkeät tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suositukset ovat saatavilla auton ulkopuolella iPhone®-älypuhelimella tai Apple Watch -älykellolla, ja BMW Connectedin ansiosta myös autossa auton omilla järjestelmillä. Remote 3D View -sovellus (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa) mahdollistaa lisäksi pysäköidyn auton ympäristön tarkastelun etäältä älypuhelinta käyttäen.

Read more

OTA POTENTIAALISTA KAIKKI IRTI.

  • Apple CarPlay® -valmius
    Apple CarPlay

    Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän avulla.

Driving Assistant Plus

PARAS APULAINEN.

PARAS APULAINEN.

Driving Assistant Plus on paras apulaisesi. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille: se mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

Read more
Langaton lataus

PUHELINVARUSTUS, JOSSA WIRELESS CHARGING.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.

WLAN HOTSPOT.

Varustus (ei saatavilla Suomessa) sisältää kiinteästi integroidun 4G (LTE) WLAN-lähiverkkopisteen, jonka kautta saadaan toteutettua internetyhteys. Internetin käytöstä aiheutuu liittymäsopimuksen mukaisia kustannuksia. Yhteys tapahtuu autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin kautta, ja yhteyden käytöstä syntyy puhelinoperaattorin liittymäsopimushinnaston mukaisia kustannuksia.

PYSÄKÖI KUIN LOIHDITTUNA.

PYSÄKÖI KUIN LOIHDITTUNA.

Kauko-ohjattu pysäköiminen tarkoittaa, että kuljettaja voi poistua autosta ja sitten kauko-ohjatusti pysäköidä auton eteenpäin ajaen pysäköintiruutuun tai autotalliin tai ajaa auton peruuttaen pois pysäköintiruudusta tai autotallista. Kuljettaja aktivoi kauko-ohjatun pysäköimisen auton ulkopuolelta käyttäen näytöllistä BMW-avainta.

Read more
Pysäköinti

PYSÄKÖINTIAVUSTIN PLUS JA 3D-NÄKYMÄ.

Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää näytön näkymät Surround View, Top View ja Remote 3D View, pysäköintietäisyyden valvonnan PDC sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.

BMW Head-Up -näyttö

BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Esimerkiksi Driving Assistant Plus -avustimen ajotila, senhetkinen ajonopeus, navigointiopastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.

BMW TELESERVICE ACCIDENT CALL -PUHELU.

Nopeampaa, helpompaa, kätevämpää: innovatiivinen BMW Accident Call -puhelu tarjoaa ammattimaista apua pienehköjen onnettomuuksien yhteydessä, kun ajonopeus on ollut vähäinen. Tunnistimiensa avulla BMW-autosi tunnistaa alhaisten nopeuksien alueella sattuneet onnettomuudet, näyttää automaattisesti varoitusviestin iDrive-näytössä ja tarjoaa kuljettajan käyttöön suoran yhteyden BMW:n onnettomuustilannepalveluun. iDrive-monitoimiohjaimen napsautuksella kuljettaja saa suoran yhteyden BMW:n onnettomuustilannepalveluun, joka tarjoaa ammattimaista apua auton välittämien, onnettomuuteen liittyvien tietojen perusteella.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

BMW ConnectedDrive merkitsee auton, kuljettajan ja ulkomaailman älykästä yhteistoimintaa. Nauti paremmasta mukavuudesta, laajemmasta viihdetarjonnasta ja rauhoittavasta turvallisuudentunteesta kaikilla teillä. Eli yksinkertaisesti sanottuna: suuremmasta ajamisen ilosta.

Read more