BMW 5-sarja kojelauta

JOTTA BIG BUSINESS SAA HYVÄN VASTAANOTON.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Sedanissa.

JOTTA BIG BUSINESS SAA HYVÄN VASTAANOTON.

Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Sedanissa.

JOTTA BIG BUSINESS SAA HYVÄN VASTAANOTON.Digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 5-sarjan Sedanissa.

Riemuvoittojen saavuttamiseen tarvitaan ennen kaikkea yhtä asiaa: ensiluokkaisia varusteita. BMW 5-sarjan lukemattomat digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät takaavat maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden sekä huippuluokan tuottavuuden, sillä ne ovat saumattomasti yhteydessä ulkomaailmaan ja niiden käyttö sujuu vaistonvaraisesti.

BMW CONNECTED.

BMW Connected helpottaa liikkuvuutta arjessa. Tärkeät tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suositukset ovat saatavilla auton ulkopuolella iPhone®-älypuhelimella tai Apple Watch -älykellolla, ja BMW Connectedin ansiosta myös autossa auton omilla järjestelmillä. Remote 3D View -sovellus (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa) mahdollistaa lisäksi pysäköidyn auton ympäristön tarkastelun etäältä älypuhelinta käyttäen.

OTA POTENTIAALISTA KAIKKI IRTI.

 • Microsoft Office 365
  Microsoft Exchange

  Työn tuottavuus alkaa jo autossa matkalla töihin: koska Microsoft Office 365 (ei saatavilla Suomessa) on saumattomasti integroitu autoon, sähköpostit, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät synkronoituvat jatkuvasti muiden päätelaitteiden kanssa, joten niitä voi muokata suoraan – myös ilman älypuhelinta. Ja Skype for Business -puhelinkonferenssiin voi osallistua automaattisesti yhdellä napsautuksella.

 • Apple CarPlay® -valmius
  Apple CarPlay

  Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän avulla.

 • On-Street Parking Information -toiminto
  On-Street Parking Information

  On-Street Parking Information -toiminto (ei saatavilla Suomessa) helpottaa pysäköintipaikan etsintää, koska BMW-navigointijärjestelmän tietoihin perustuen toiminto osaa suurkaupungeissa näyttää mahdollisesti vapaita kadunvarsipysäköintipaikkoja. Toiminto värjää navigoinnin karttanäkymään ne katuosuudet, joiden varrelta pysäköintipaikkaa todennäköisimmin kannattaa etsiä.

 • Concierge Service

  Concierge Service (ei saatavilla Suomessa) ottaa napin painalluksella yhteyttä BMW-asiakaspalvelun työntekijään. Hän etsii esimerkiksi halutun ravintolan, lähimmän pankkiautomaatin tai päivystävän apteekin ja haluttaessa lähettää kyseisen kohteen osoitetiedon suoraan BMW-navigointijärjestelmään autossa.

Driving Assistant Plus

PARAS APULAINEN.

PARAS APULAINEN.

Driving Assistant Plus on paras apulaisesi. Voit ilman muuta uskoa tärkeät, mutta yksitoikkoiset tehtävät sille: se mahdollistaa avustavan automatisoidun ajon esimerkiksi ruuhkassa, kun liikenne ei vedä tai kun matka on pitkä. Osa Driving Assistant Plus -toiminnoista ei ole käytössä Suomessa, lisätietoja saat BMW-jälleenmyyjältäsi.

Langaton lataus

PUHELINVARUSTUS, JOSSA WIRELESS CHARGING.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen ja lisä-USB-liitännät. Kattoantenniyhteys varmistaa matkapuhelimen paremman kuuluvuuden. Bluetooth-yhteydellä auton järjestelmään voidaan liittää kaksi matkapuhelinta ja audiosoitin. Lisäksi varustus sisältää Bluetooth Officen.

WLAN HOTSPOT.

Varustus (ei saatavilla Suomessa) sisältää kiinteästi integroidun 4G (LTE) WLAN-lähiverkkopisteen, jonka kautta saadaan toteutettua internetyhteys. Internetin käytöstä aiheutuu liittymäsopimuksen mukaisia kustannuksia. Yhteys tapahtuu autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin kautta, ja yhteyden käytöstä syntyy puhelinoperaattorin liittymäsopimushinnaston mukaisia kustannuksia.

PYSÄKÖI KUIN LOIHDITTUNA.

PYSÄKÖI KUIN LOIHDITTUNA.

Kauko-ohjattu pysäköiminen tarkoittaa, että kuljettaja voi poistua autosta ja sitten kauko-ohjatusti pysäköidä auton eteenpäin ajaen pysäköintiruutuun tai autotalliin tai ajaa auton peruuttaen pois pysäköintiruudusta tai autotallista. Kuljettaja aktivoi kauko-ohjatun pysäköimisen auton ulkopuolelta käyttäen näytöllistä BMW-avainta.

Pysäköinti

PYSÄKÖINTIAVUSTIN PLUS JA 3D-NÄKYMÄ.

Pysäköintiavustin Plus -varustepaketti helpottaa pysäköimistä ja ahtaissa paikoissa ajamista. Se sisältää näytön näkymät Surround View, Top View ja Remote 3D View, pysäköintietäisyyden valvonnan PDC sekä pysäköintiavustimen, joka osaa täysin automaattisesti tehdä taskupysäköinnin tai pysäköidä auton poikittain kadun suuntaan nähden.

BMW Head-Up -näyttö

BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot tuulilasille suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Esimerkiksi Driving Assistant Plus -avustimen ajotila, senhetkinen ajonopeus, navigointiopastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.

BMW TELESERVICE ACCIDENT CALL -PUHELU.

Nopeampaa, helpompaa, kätevämpää: innovatiivinen BMW Accident Call -puhelu tarjoaa ammattimaista apua pienehköjen onnettomuuksien yhteydessä, kun ajonopeus on ollut vähäinen. Tunnistimiensa avulla BMW-autosi tunnistaa alhaisten nopeuksien alueella sattuneet onnettomuudet, näyttää automaattisesti varoitusviestin iDrive-näytössä ja tarjoaa kuljettajan käyttöön suoran yhteyden BMW:n onnettomuustilannepalveluun. iDrive-monitoimiohjaimen napsautuksella kuljettaja saa suoran yhteyden BMW:n onnettomuustilannepalveluun, joka tarjoaa ammattimaista apua auton välittämien, onnettomuuteen liittyvien tietojen perusteella.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

BMW ConnectedDrive merkitsee auton, kuljettajan ja ulkomaailman älykästä yhteistoimintaa. Nauti paremmasta mukavuudesta, laajemmasta viihdetarjonnasta ja rauhoittavasta turvallisuudentunteesta kaikilla teillä. Eli yksinkertaisesti sanottuna: suuremmasta ajamisen ilosta.