5-sarjan Sedan muotoilu

UPEAT MUODOT.

BMW 5-sarjan Sedanin muotoilu.

UPEAT MUODOT.

BMW 5-sarjan Sedanin muotoilu.

Urheilullinen ja tyylivarma joka tilanteessa: atleettisen olemuksensa ansiosta BMW 5-sarjan Sedan on kilpailijoihinsa nähden aina askelen edellä. Mutta menestys ei ole sattumankauppaa. Sillä menestys ei ole geeneissä – se on tulosta yksityiskohtien täsmällisestä työstämisestä.

UPEAT MUODOT.BMW 5-sarjan Sedanin muotoilu.

Urheilullinen ja tyylivarma joka tilanteessa: atleettisen olemuksensa ansiosta BMW 5-sarjan Sedan on kilpailijoihinsa nähden aina askelen edellä. Mutta menestys ei ole sattumankauppaa. Sillä menestys ei ole geeneissä – se on tulosta yksityiskohtien täsmällisestä työstämisestä.

Read more
BMW 5-sarjan Sedan ulkopuoli edestä
BMW 5-sarjan Sedan ulkopuoli sivusta
BMW 5-sarjan Sedan ulkopuoli takaa

ULKOPUOLI.

BMW 5-sarja on väkevän oloinen jo ennen liikkeelle lähtöä. Maailman urheilullisimman bisnes-sedanin seitsemännessä sukupolvessa jäähdyttimen säleikkö ja ajovalot ovat ensi kertaa suoraan yhteydessä toisiinsa. Sulava kattolinja kaartuu loivasti taaksepäin tehden voimakkaan rungon siluetista elegantin ja coupémaisen. Ja leveä perä korostaa BMW 5-sarjan vahvaa suoritustahtoa.

Bowers & Wilkins 1
Bowers & Wilkins 2
Bowers & Wilkins 3
Bowers & Wilkins 4

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmään kuuluu kaksi timanttidiskanttikaiutinta, ja se luo upean, studiotasoisen äänentoiston kaikille istumapaikoille. Kaikkiaan 16 tarkasti sijoitettua kaiutinta saavat aikaan korvia hivelevän kuuntelunautinnon. Kaiuttimet on valaistu, mikä korostaa tämän järjestelmän erinomaista äänentoistoa.

Varusteversiot ja lisävarusteet

LISÄÄ SAA AINA.

LISÄÄ SAA AINA.

Valitse vieläkin parempi dynamiikka, vieläkin upeampi ylellisyys, vieläkin enemmän yksilöllisyyttä. Tyylikkäillä varusteversioilla ja lisävarusteilla lujitat asemaasi kärkijoukossa.

Read more
BMW 5-sarjan Touring Winter-paketti

520d A xDRIVE -MALLIT ERIKOISHINTAAN.

BMW 5-sarjan Sedanin ja Touringin 520d A xDrive -nelivetomallit ovat nyt saatavilla erikoishintaan.

 

BMW 5-sarjan malleihin saat erikoishintaan myös Winter-paketin näytöllisellä BMW-avaimella ja kaukokäytettävällä seisontalämmityksellä. Winter-paketin hinta alkaen 972 €.

Winter-paketti alkaen 972 €.

Winter-paketin sisältö:

 

 • Seisontalämmitys
 • Näytöllinen BMW-avain
BMW 5-sarja Sedan sivusta

BUSINESS-VARUSTELU.

Vakiovarusteinen Business-varustelu sisältää seuraavat varusteet:

 

 • Nahkainen urheiluohjauspyörä
 • Sähköisesti kääntyvät ulkopeilit (automaattisesti himmentyvä kuljettajan puolella)
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) eteen ja taakse
 • ConnectedDrive Services (3 vuoden lisenssi palveluille)
 • Varashälytin

Business Comfort -varustelu.

Lisää mukavuutta Business-varusteluun Business Comfort -lisävarustepaketilla. Business Comfort -varustelu Business-varustelun lisäksi:

 

 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutuskamera
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Active Protection

 

BMW 5-sarja Sedan Sport-varusteversio edestä
BMW 5-sarja Sedan Sport-varusteversio takaa
BMW 5-sarja Sedan Sport-varusteversio vanteet
BMW 5-sarja Sedan Sport-varusteversio kynnyslista
BMW 5-sarja Sedan Sport-varusteversio sisätila

SPORT-VARUSTEVERSIO.

Korkeakiiltoisen mustilla designelementeillä ja ylellisillä vanteilla Sport-varusteversio tarjoaa rautaisannoksen dynamiikkaa. Sisätila saa räväkkyyttä valaistun Sport Line -tekstilogon ja vain tähän varusteversioon saatavien urheiluistuinten kaltaisista yksityiskohdista.

BMW 5-sarja Sedan Luxury-varusteversio edestä
BMW 5-sarja Sedan Luxury-varusteversio takaa
BMW 5-sarja Sedan Luxury-varusteversio vanteet
BMW 5-sarja Sedan Luxury-varusteversio kynnyslista
BMW 5-sarja Sedan Luxury-varusteversio sisätila

LUXURY-VARUSTEVERSIO.

Luxury-varusteversio korostaa BMW 5-sarjan eleganssia tyylikkäillä, korkeakiiltoisilla kromidesignelementeillä ja niihin sopivilla vanteilla. Sisätilan erityisen tyylitietoinen tunnelma syntyy erityisistä kohokohdista kuten vain tähän varusteversioon saatavista istuinverhoiluista, jotka on viimeistelty kontrastisaumoin ja koristeompelein, sekä jalopuukoristepinnoista ja Pearl Gloss Chrome -korostuksista. Keinonahkainen kojelautaverhoilu luo viimeisen silauksen arvokkaaseen sisätilaan.

BMW 5-sarja Sedan M Sport -paketti edestä
BMW 5-sarja Sedan M Sport -paketti takaa
BMW 5-sarja Sedan M Sport -paketti vanteet
BMW 5-sarja Sedan M Sport -paketti kynnyslista
BMW 5-sarja Sedan M Sport -paketti sisätila

M SPORT -PAKETTI.

M Sport -paketissa etualalla on kiihkeä suhde dynamiikkaan. Valtaisat imuilmakanavat esimerkiksi saavat etuhelman näyttämään huomiota herättävältä. Ylelliset sisäkoristelistat Aluminium Rhombicle ja BMW Individual -kattoverhous Anthracite luovat sisätilaan urheilullisen vivahteen.

BMW 5-sarja Sedan Individual edestä
BMW 5-sarja Sedan Individual vanteet
BMW 5-sarja Sedan Individual kynnyslista
BMW 5-sarja Sedan Individual sisätila
BMW 5-sarja Sedan Individual yksityiskohdat
BMW 5-sarja Sedan Individual sisäkoristelistat
BMW 5-sarja Sedan Individual ohjauspyörä

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

BMW Individual Collectioniin kuuluu monipuolinen valikoima lisävarustevaihtoehtoja vaativaan makuun: Maailman eri kolkista valikoituja puumateriaaleja, joissa on täydellinen syykuvio. Parhaiden parkitsimoiden virheettömiä ja lumoavan pehmeitä nahkoja. Ulkovärejä, joiden säihkyntä, valon taittuminen ja efektit saavat pauloihinsa. Värisävyjä, jotka eivät tyydy seuraamaan aikaansa vaan ovat sille leimallisia. Kaikki tämä tekee BMW-autostasi ennen kaikkea osan omaa itseäsi.

BMW 5-sarja Sedan alkuperäiset lisävarusteet kumimatto
BMW 5-sarja Sedan alkuperäiset lisävarusteet vanteet 1
BMW 5-sarja Sedan alkuperäiset lisävarusteet vanteet 2
BMW 5-sarja Sedan alkuperäiset lisävarusteet vanteet 3
BMW 5-sarja Sedan alkuperäiset lisävarusteet pysäköintilämmitys
BMW 5-sarja Sedan alkuperäiset lisävarusteet iPad-teline
BMW 5-sarja Sedan alkuperäiset lisävarusteet kattoboksi

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Varustaudu kaikkiin edessä oleviin haasteisiin. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla muokkaat BMW 5-sarjan Sedaniasi omien toiveittesi mukaisesti. Tutustu alkuperäisten BMW-lisävarusteiden maailmaan.

 • Kuljetus

  Modernissa, mustassa kattoboksissa on Titanium Silver -sivukatteet, ja sen tilavuus on 520 litraa. Se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin. Molemminpuolisen avausjärjestelmän ansiosta se on helppo kuormata. Varastamista vaikeuttava kolminkertainen keskuslukitus on molemmilla puolilla.

  Tavaroiden liukumista estävä, vedenpitävä ja kulutusta kestävä kaukalomatto, jossa on kauttaaltaan korkea reuna, suojaa tavaratilaa. Mitoiltaan täsmällisesti sopiva matto käy mustan värinsä ansiosta ihanteellisesti yhteen BMW-vakiovarusteiden kanssa, ja sitä koristaa laadukas jaloteräksinen numero "5". Lisäksi kaukalomatossa on pois ottamista helpottava lenkki.

 • Lisävarusteet auton ulkopuolelle ja sisätilaan

  Sen lisäksi, että 19- tai 20-tuumaiset BMW-kevytmetallivanteet sointuvat ulkonäkönsä puolesta täydellisesti auton muotoiluun, ne täyttävät myös tiukimmat laatuvaatimukset. Ne on erityisesti suunniteltu käytettäviksi Runflat-renkailla ja niissä on korotetut turvaolakkeet, joiden ansiosta paineeton rengas ei pääse irtoamaan vanteelta edes kaarreajossa.

  Suorituskykyinen pysäköintilämmitys säätää sisälämpötilan miellyttäväksi ja poistaa jään tai huurteen laseista jo ennen ajon alkua. Se voidaan ohjelmoida iDrivella tai sitä voidaan ohjata suoraan. Lisäksi se voidaan aktivoida erikseen saatavalla näytöllisellä BMW-avaimella sekä varusteista riippuen iPhone-sovelluksella.

 • Informaatio ja kommunikaatio

  Kätevä yleismallinen kiinnike on säädettävä, ja se kiinnitetään erikseen saatavaan Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen. Se tarjoaa tukevan kannattimen monille Travel & Comfort Tablet Safety Case -suojuksella varustetuille 7–11 tuuman Apple- tai Samsung-tablettietokoneille. Kannattimen saa säädettyä sopivaan asentoon, sillä kehys kääntyy 360° ja myös sen kaltevuus on säädettävissä.

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.