BMW M550i xDrive Sedan M Performance

ADRENALIINIA
AJOTIELLE.

BMW M550d xDrive.

ADRENALIINIA
AJOTIELLE.

BMW M550d xDrive.

ADRENALIINIA<br>AJOTIELLE.BMW M550d xDrive.

Hermoja raastavaa: BMW 5-sarjan Sedanin M Performance mallilla työnnät äärirajat ennennäkemättömiin korkeuksiin. Silkkaa adrenaliinia. Urheilullisesta tulee autourheilullinen. Koska tyydyttävä ei koskaan ole tyydyttävä.

Read more
M550i moottori

ATLEETTINEN VOIMANPESÄ.

ATLEETTINEN VOIMANPESÄ.

BMW M550i xDriven konepellin alla piilee silkkaa voimaa: kahdeksansylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinimoottori on kärkijoukossa kaikissa voimalajeissa. Ja sen myös kuulee – M Sport -pakoputkiston ansiosta sen väkevä soundi kertoo erittäin urheilullisesta perimästä.

Read more

KUTKUTTAA HERMOJA.

KUTKUTTAA HERMOJA.

Adaptiivinen M alusta on 10 millimetriä matalampi ja viritetty varta vasten BMW M550i xDriven mukaan, ohjaus on optimoitu, M Sport -jarrut säädetty hidastamaan maksimaalisen tehokkaasti. Ja jos tämä ei vielä kutkuta hermojasi riittävästi, on lisävarusteena saatavilla adaptiivinen M alusta Professional, joka parantaa ajodynamiikkaa entisestään: ajoelämyksen suhteen BMW M550i xDrive on se, joka määrää säännöt. Sillä pelin hengen sanelee kärkipelaaja.

Read more

KUTKUTTAA HERMOJA.

Tämä näky laukaisee adrenaliinipiikin: BMW M550i xDrivessa huomio kiinnittyy M aerodynamiikkapaketin ohella suurempiin imuilmakanaviin ja erityisiin Cerium Grey -designelementteihin. Tämä erityinen väri on kuin nimikirjoitus, ja se toistuu näyttävässä jäähdyttimensäleikön kehyksessä, aerodynaamisissa ulkopeilinkoteloissa sekä mallitunnuksessa. Itsevarman olemuksen kruunaa kaksi vain M Performance -autoihin saatavaa 19- ja 20-tuumaista vannemallia.

LÄPIKOTAISIN MALLIKAS URHEILIJA.

Mallitunnuksen koristamat kynnyslistat, erityiset, digitaalisella mallitunnuksella varustetut mittarit, nahkainen M ohjauspyörä ja muita M Sport -paketin yksityiskohtia: BMW M550i xDrivessa myös sisätila ilmentää urheilullisia huippulaatuja.

M Performance

INTENSIVIIVISTÄ AJONAUTINTOA.

INTENSIVIIVISTÄ AJONAUTINTOA.

M Performance autot tekevät vaikutuksen voimakkailla suorituksillaan. Ne tarjoavat maksimaalisen ajodynamiikan mukavuudesta tinkimättä. Ja urheilullisuudestaan huolimatta ne osoittavat progressiivisella muotoilullaan myös tyylitietoisuutta. BMW M Performance. Intensiviivisempää ajonautintoa.

Read more

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Polttonesteen kulutusta, CO2-päästöä ja sähkönkulutusta koskevat tiedot riippuvat valitusta vanne- ja rengaskoosta. Kulutusarvot on määritetty EU-testiajosyklissä.

    Toimintamatka riippuu eri tekijöistä, erityisesti seuraavista: omasta ajotyylistä, reitin ominaisuuksista, ulkolämpötilasta, lämmityksestä/ilmastoinnista ja lämpötilan esisäädöstä.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista sähkön ja polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta www.trafi.fi kohdasta Tieliikenne.