BMW 5-sarja iPerformance

SÄHKÖISTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.

BMW 530e Plug-in Hybrid.

SÄHKÖISTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.

BMW 530e Plug-in Hybrid.

SÄHKÖISTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.BMW 530e Plug-in Hybrid.

Ajattele luovasti. Pysy ajan hermolla. Kaksi keskeistä konseptia kestävään menestykseen. BMW 530e iPerformance toteuttaa molempia täydellisesti ja on siten edellä aikaansa. Se luottaa sähköistävään ajonautintoon ja katsoo plug-in-hybridivoimansiirtokonseptinsa ansiosta kohti kukoistavaa tulevaisuutta.

BMW 530e iPerformance:
Polttonesteen kulutus l/100 km (yhdistetty): 1,9
CO2-päästö g/km (yhdistetty): 44

BMW 5-sarja iPerformance konsepti

AUTON KONSEPTI.

AUTON KONSEPTI.

BMW 530e iPerformancessa sähkömoottori ja nelisylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori muodostavat yhdessä erittäin tehokkaan plug-in-hybridi-voimansiirtokonseptin: BMW eDrive. Näin tämä auto mahdollistaa puhtaasti sähköisen, paikallisesti päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla ja dynaamisella suorituskyvyllä ja selviää myös pitkistä matkoista ‒ yhdessä nelisylinterisen bensiinimoottorin kanssa.

Voimansiirto

VOIMANSIIRTO.

VOIMANSIIRTO.

Voimansiirron keskeisiä komponentteja ovat 135 kW:n (184 hv:n) tehon tarjoaa nelisylinterinen bensiinimoottori, jossa käytetään BMW TwinPower Turbo -tekniikkaa, 83 kW:n (113 hv:n) tarjoava sähkömoottori sekä litiumionikorkeajänniteakku, jonka kapasiteetti on 9,2 kWh. Pelkällä sähköllä ajettaessa auton toimintamatka (NEDC) on jopa 50 km, sähköinen huippunopeus 140 km/h.

Älykäs energianhallinta

ÄLYKÄS ENERGIANHALLINTA.

ÄLYKÄS ENERGIANHALLINTA.

Ennakoivalla käyttöstrategialla älykäs energianhallinta optimoi hybridivoimanlähteen hyötysuhteen. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja ajettavan reitin profiilista ja tietoja ajotilanteesta käytetään hyödyksi siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua.

Ajoelämys

AJOELÄMYS.

AJOELÄMYS.

BMW 530e iPerformance -mallissa on eri ajotiloja, joilla kuljettaja voi vaikuttaa merkittävästi todelliseen kulutukseen. Kulutus riippuu toisaalta ajotilan valinnasta – ja toisaalta omasta ajotyylistä.

BMW 5-sarja iPerformance edestä
BMW 5-sarja iPerformance sivusta
BMW 5-sarja iPerformance takaa

MUOTOILU.

BMW 530e iPerformancen olemus on itsevarma, ja sen bisneslookin tunnistaa heti: jäähdyttimen säleiköt ovat BMW i:lle ominaisesti siniset. Siniset pyörännavan suojukset. BMW i -logo sivulla edessä. eDrive-tekstilogot Hofmeister-taitteen takana ja kynnyslistoissa.

Yhteydet

YHTEYDET.

BMW Connected -sovellus iOS-käyttöjärjestelmiin näyttää tarkat tiedot BMW 530e iPerformance -mallin tilasta – esimerkiksi akun varaustilan ja jäljellä olevan toimintamatkan. Latausta voidaan etähallita viikkoajastimella.

MUKAVA LADATA.

BMW 530e iPerformance voidaan ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta auton mukana toimitetulla latausjohdolla tai matkan varrella julkisista latauspisteistä käyttämällä BMW-lisävarusteena saatavaa johtoa. Navigointijärjestelmä ja BMW Connected -sovellus näyttävät soveltuvien latauspisteiden sijainnin ja joissain tapauksissa myös käytettävyystilanteen.