BMW 5-sarja iPerformance

SÄHKÖISTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.

BMW 530e Plug-in Hybrid.

SÄHKÖISTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.

BMW 530e Plug-in Hybrid.

SÄHKÖISTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.BMW 530e Plug-in Hybrid.

Ajattele luovasti. Pysy ajan hermolla. Kaksi keskeistä konseptia kestävään menestykseen. BMW 530e iPerformance toteuttaa molempia täydellisesti ja on siten edellä aikaansa. Se luottaa sähköistävään ajonautintoon ja katsoo plug-in-hybridivoimansiirtokonseptinsa ansiosta kohti kukoistavaa tulevaisuutta.

 

Heinäkuusta 2019 alkaen BMW 530e on varustettu uudella akkutekniikalla, joka nostaa sähköllä ajetun toimintamatkan jopa 57 kilometriin. Auton saa myös nelivetona, BMW 530e xDrive, jonka toimintamatka on jopa 53 km.

Read more

LÄHDE KOEAJOLLE.

BMW 530e Sedan

BMW 530e CHARGED EDITION.

Huippumoderni BMW 530e iPerformance -Plug-in Hybridimalli yhdistää kahden maailman parhaat puolet. Voit ajaa jopa 50 kilometrin matkat täysin päästöttömästi sähköllä. Pidemmillä matkoilla nautit BMW 5-sarjan tunnetusta suorituskyvystä ja ajamisen iloa lisäävistä innovaatioista.

 

BMW 530e Charged Edition on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 53.754,05 €.

 

Pikalatausjohto sisältyy hintaan.

BMW 530e A Charged Edition -varustelu:

  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Peruutuskamera
  • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
  • Active Protection -turvallisuuspaketti
  • Navigointijärjestelmä Professional
  • Pysäköintiavustin
  • Bluetooth handsfree Professional ja USB -liitäntä
  • eDrive Services
  • Pikalatausjohto
BMW 5-sarja iPerformance konsepti

AUTON KONSEPTI.

AUTON KONSEPTI.

BMW 530e iPerformancessa sähkömoottori ja nelisylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori muodostavat yhdessä erittäin tehokkaan plug-in-hybridi-voimansiirtokonseptin: BMW eDrive. Näin tämä auto mahdollistaa puhtaasti sähköisen, paikallisesti päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla ja dynaamisella suorituskyvyllä ja selviää myös pitkistä matkoista ‒ yhdessä nelisylinterisen bensiinimoottorin kanssa.

Read more
Voimansiirto

VOIMANSIIRTO.

VOIMANSIIRTO.

Voimansiirron keskeisiä komponentteja ovat 135 kW:n (184 hv:n) tehon tarjoava nelisylinterinen bensiinimoottori, jossa käytetään BMW TwinPower Turbo -tekniikkaa, 70 kW:n (95 hv:n) tarjoava sähkömoottori sekä litiumionikorkeajänniteakku, jonka kapasiteetti on 9,2 kWh. Pelkällä sähköllä ajettaessa auton toimintamatka on n. 57 km, sähköinen huippunopeus 140 km/h.

Read more
KIINNOSTAAKO LADATTAVA HYBRIDI?

KIINNOSTAAKO LADATTAVA HYBRIDI?

Älykäs energianhallinta

ÄLYKÄS ENERGIANHALLINTA.

ÄLYKÄS ENERGIANHALLINTA.

Ennakoivalla käyttöstrategialla älykäs energianhallinta optimoi hybridivoimanlähteen hyötysuhteen. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja ajettavan reitin profiilista ja tietoja ajotilanteesta käytetään hyödyksi siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua.

Read more
Ajoelämys

AJOELÄMYS.

AJOELÄMYS.

BMW 530e iPerformance -mallissa on eri ajotiloja, joilla kuljettaja voi vaikuttaa merkittävästi todelliseen kulutukseen. Kulutus riippuu toisaalta ajotilan valinnasta – ja toisaalta omasta ajotyylistä.

Read more
BMW 5-sarja iPerformance edestä
BMW 5-sarja iPerformance sivusta
BMW 5-sarja iPerformance takaa

MUOTOILU.

BMW 530e iPerformancen olemus on itsevarma, ja sen bisneslookin tunnistaa heti: jäähdyttimen säleiköt ovat BMW i:lle ominaisesti siniset. Siniset pyörännavan suojukset. BMW i -logo sivulla edessä. eDrive-tekstilogot Hofmeister-taitteen takana ja kynnyslistoissa.

Yhteydet

YHTEYDET.

BMW Connected -sovellus iOS-käyttöjärjestelmiin näyttää tarkat tiedot BMW 530e iPerformance -mallin tilasta – esimerkiksi akun varaustilan ja jäljellä olevan toimintamatkan. Latausta voidaan etähallita viikkoajastimella.

MUKAVA LADATA.


BMW 530e iPerformance voidaan ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta auton mukana toimitetulla latausjohdolla tai matkan varrella julkisista latauspisteistä käyttämällä BMW-lisävarusteena saatavaa johtoa. Navigointijärjestelmä ja BMW Connected -sovellus näyttävät soveltuvien latauspisteiden sijainnin ja joissain tapauksissa myös käytettävyystilanteen.

Read more