BMW 5-sarja ajodynamiikka ja tehokkuus

SANKARILLISEN DYNAMINEN.

BMW 5-sarjan Sedanin ajodynamiikka ja tehokkuus.

SANKARILLISEN DYNAMINEN.

BMW 5-sarjan Sedanin ajodynamiikka ja tehokkuus.

SANKARILLISEN DYNAMINEN.BMW 5-sarjan Sedanin ajodynamiikka ja tehokkuus.

Kun kyse on dynamiikasta, BMW 5-sarja työntää rajat kauemmaksi. Suorituskykyiset moottorit välittävät urheilullisen ulkonäön vaikuttavalla tavalla tiehen. Mutta BMW 5-sarja ei ole ainoastaan väkivahva, vaan myös nokkela. Sillä todellisen sankarin siitä tekevät huomisen progressiiviset tekniikat, joiden ansiosta se pystyy hyödyntämään dynamiikkaansa erinomaisen tehokkaasti.

Read more

AJODYNAMIIKKAKATKAISIN JA ADAPTIVE MODE.

Ajodynamiikkakatkaisimella voi valita ajoasetukseksi COMFORT, taloudellisuuspainotteinen ECO PRO tai urheilullinen SPORT, jolla saavutetaan erittäin dynaamiset ajo-ominaisuudet. Uuden interaktiivisen Adaptive Mode -mukautusasetuksen valitsemisen myötä säätyvän iskunvaimennuksen, ohjauksen ja Steptronic-automaattivaihteiston toiminta mukautetaan vallitsevaan ajotilanteeseen.

Read more
BMW 5-sarja moottori

KEHITETTY OLEMAAN PAREMPI.

KEHITETTY OLEMAAN PAREMPI.

BMW 5-sarja ei tyydy keskinkertaisuuksiin. Siksi on vain johdonmukaista, että se on oman autoluokkansa kiistaton voittaja, kun puhutaan kiihtyvyydestä ja CO2-päästöistä. Siihen vaikuttaa myös BMW 5-sarjassa nyt ensi kertaa käytettävä nerokas moottorin Start/Stop-toiminto: se sammuttaa moottorin vain, jos odotettavissa on tietyn ajan kestävä pysähdys.

Read more

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

2,0-litraisella, nelisylinterisellä BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorilla varustettu BMW 520d EfficientDynamics Edition saa sydämesi läpättämään, jos olet maksimaalisen polttonestetaloudellisuuden ja hyvien ajosuoritteiden ystävä. Sen teho on 140 kW (190 hv), ja se kiihdyttää nollasta sataan vain 7,5 sekunnissa.

BMW 5-sarja dynamiikka

SÄÄSTÄ PAINOSSA. VOITA DYNAMIIKASSA.

SÄÄSTÄ PAINOSSA. VOITA DYNAMIIKASSA.

Kevyiden materiaalien kuten alumiinin ja nykyaikaisimpien magnesiumseosten ansiosta BMW 5-sarjan seitsemäs sukupolvi painaa jopa 100 kg vähemmän kuin edeltäjänsä. Älykäs kevytrakennetekniikka mahdollistaa lisäksi painon jakautumisen etu- ja taka-akselille tasapainoisesti sekä matalamman painopisteen. Tulos: erittäin dynaaminen ajokäyttäytyminen.

Read more
BMW 5-sarja Active Air Stream munuaiset

OHJAA ILMAA. PARANNA KETTERYYTTÄ.

OHJAA ILMAA. PARANNA KETTERYYTTÄ.

BMW EfficientDynamics -toimenpidepaketin huomaa BMW 5-sarjassa näyttävästä designikonista: kaksiosaisesta jäähdyttimensäleiköstä. Kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, Active Air Stream -jäähdyttimensäleikön sisällä oleva ilmaläppä jää automaattisesti kiinni. Näin auton ilmanvastuskertoimeksi saadaan niinkin alhainen arvo kuin 0,22 – se on ainutlaatuista tässä autoluokassa.

Read more
BMW 5-sarjan Sedan, kevythybriditeknologia

KEVYTHYBRIDITEKNOLOGIA

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia myös auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

BMW 5-sarja EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Vähemmän kulutusta. Enemmän ajamisen iloa: strategiasta, jolla minimoidaan polttonesteen kulutusta ja CO2-päästöjä ja parannetaan samalla dynamiikkaa ja ajonautintoa, käytetään nimitystä BMW EfficientDynamics. Tämä toimenpidepaketti käsittää voimansiirron, energianhallinnan ja auton konseptin.

Read more

Polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt.

  • Polttonesteen kulutusta, CO2-päästöä ja sähkönkulutusta koskevat tiedot riippuvat valitusta vanne- ja rengaskoosta. Kulutusarvot on määritetty EU-testiajosyklissä.

    Toimintamatka riippuu eri tekijöistä, erityisesti seuraavista: omasta ajotyylistä, reitin ominaisuuksista, ulkolämpötilasta, lämmityksestä/ilmastoinnista ja lämpötilan esisäädöstä.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista sähkön ja polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät kaikista jälleenmyyjäliikkeistä saatavasta Uuden auton polttonesteen kulutustiedot, CO2-päästöarvot ja sähkönkulutus -vihkosta tai Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta www.trafi.fi kohdasta Tieliikenne.