POIKKEUKSELLINEN. TYYLIKÄS.

BMW 5-sarjan Sedan.

POIKKEUKSELLINEN. TYYLIKÄS.BMW 5-sarjan Sedan.

Kulutus EU-yhdistetty, l/100 km (518d)

[4,2]

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (518d)

110 (150)/4000

Kiihtyvyys 0-100 km/h, s (518d)

[9.4]

Huippunopeus, km/h (518d)

[216]

 

BMW 5-sarjan Sedan on räätälöity tiukimpien vaatimusten mukaan. Älykäs verkottaminen ja BMW ConnectedDriven uusimmat teknologiat tarjoavat ennen kokemattomia toimintamahdollisuuksia ja joustavuutta. Täydellinen auto Sinulle, joka odotat Sedanilta enemmän kuin vain tyylivarmaa olemusta: kaikkien aikojen paras BMW 5-sarjan Sedan.

KAMPANJAT.

Business Exclusive Edition

BUSINESS EXCLUSIVE EDITION.

BMW 5-sarjan Sedaniin ja Touringiin saat nyt Business-varustelun lisäksi ylellisen varustekokonaisuuden veloituksetta.

BMW 5-SARJAN SEDAN.

Design.

Tehty tiukimpiin vaatimuksiin: BMW 5-sarjan Sedan vakuuttaa ensi silmäyksellä dynaamisilla mittasuhteillaan ja modernilla muotokielellään, joita on noudatettu johdonmukaisesti keulasta voimakkaaseen siluettiin ja aina auton perään saakka. Auton karismaattista ilmettä hallitsevat lisävarusteina saatavat LED-ajovalot, joita on hieman typistetty yläosasta. Voimakkaammin eteenpäin kumartuva kookas jäähdyttimen säleikkö ilmaisee BMW 5-sarjan Sedanin menohaluja vaikuttavalla tavalla – ja viittaa samalla siihen voimaan, joka kätkeytyy säleikön taakse ja vain odottaa toimintaan pääsemistä. Sivulinjojen itsevarma eleganssi jatkaa keulan aloittamaa teemaa johdonmukaisesti. BMW Sedanin klassisten muotojen kuten pitkänomaisen konepellin, lyhyiden koriylitysten ja pitkän akselivälin ohella BMW 5-sarjan Sedan tarjoaa itsestään selvää urheilullisuutta. Yhtä suvereeneilta näyttävät uudet takavalot. Optisen syvyysvaikutelmansa ja L-kirjaimelta lainatun muotonsa ansiosta ne istuvat täydellisesti perän muotoiluun, johon kuuluvat myös uudistetut takapuskurit, viimeistellen esteettisen kokonaiskuvan erityisen onnistuneesti.

Palvelut ja sovellukset.

Viestintä, tieto ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovelluksien ansiosta koet liikkuvuuden aivan uudella tavalla.

Mallit ja varusteet.

BMW 5-sarjan Sedanin Luxury-varusteversio on klassinen ja elegantti. Auton ulkopuolen hienostuneet, tyylikkäät designelementit korkeakiiltoista kromia yhdistävät ylellisyyden urheilulliseen ketteryyteen ja antavat varusteversiolle yksilöllisen leiman.

280 kW

Bensiini- tai dieselmoottori: BMW 5-sarjan Sedanin moottorivalikoiman kaikki moottorit vakuuttavat tehokkuudellaan, dynaamisella voimankehityksellään ja erinomaisella kierrosherkkyydellään. Samalla nerokkaat BMW EfficientDynamics -toimenpiteet ja ainutlaatuinen BMW TwinPower Turbo -tekniikka varmistavat taloudellisen tehokkuuden – maksimaalinen teho entistä alhaisemman polttonesteen kulutuksen ja pienempien päästöjen saattelemana.