OLEMUKSESTA SEN EROTTAA.

BMW 5-sarjan Sedanin muotoilu.

OLEMUKSESTA SEN EROTTAA.

BMW 5-sarjan Sedanin muotoilu.

OLEMUKSESTA SEN EROTTAA.BMW 5-sarjan Sedanin muotoilu.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

Tehty tiukimpiin vaatimuksiin: BMW 5-sarjan Sedan vakuuttaa ensi silmäyksellä dynaamisilla mittasuhteillaan ja modernilla muotokielellään, joita on noudatettu johdonmukaisesti keulasta voimakkaaseen siluettiin ja aina auton perään saakka. Auton karismaattista ilmettä hallitsevat lisävarusteina saatavat LED-ajovalot, joita on hieman typistetty yläosasta. Voimakkaammin eteenpäin kumartuva kookas jäähdyttimen säleikkö ilmaisee BMW 5-sarjan Sedanin menohaluja vaikuttavalla tavalla – ja viittaa samalla siihen voimaan, joka kätkeytyy säleikön taakse ja vain odottaa toimintaan pääsemistä.
Sivulinjojen itsevarma eleganssi jatkaa keulan aloittamaa teemaa johdonmukaisesti. BMW Sedanin klassisten muotojen kuten pitkänomaisen konepellin, lyhyiden koriylitysten ja pitkän akselivälin ohella BMW 5-sarjan Sedan tarjoaa itsestään selvää urheilullisuutta. Yhtä suvereeneilta näyttävät uudet takavalot. Optisen syvyysvaikutelmansa ja L-kirjaimelta lainatun muotonsa ansiosta ne istuvat täydellisesti perän muotoiluun, johon kuuluvat myös uudistetut takapuskurit, viimeistellen esteettisen kokonaiskuvan erityisen onnistuneesti.

MUOTOILU.

Tutustu BMW 5-sarjan Sedanin designin uusiin tuntomerkkeihin.

MUOTOILU.

Tutustu BMW 5-sarjan Sedanin designin uusiin tuntomerkkeihin.

SISÄTILAN DESIGN.

Täydellinen leikkaus: BMW 5-sarjan Sedanin sisätila on kuin mittojen mukaan valmistettu puku. Harmoninen vaikutelma, laadukkaat materiaalit – kaikki täsmää jo ensi silmäyksellä. Loogisesti jäsennelty ohjaamo on suunniteltu BMW-autoille ominaisesti joka suhteessa kuljettajaa ajatellen ja näyttää suorastaan ympäröivän tätä. Kaikki hallintalaitteet on sijoiteltu ergonomisesti, ja mukavuustoiminnot ovat myös etumatkustajan ulottuvilla.

Sekä etu- että takamatkustajat nauttivat reilunkokoisesta tilantunteesta, joka syntyy vaakasuorien pintojen ja tiukkojen linjojen tyylikkäästä vuorovaikutuksesta. Optinen keskipiste pyrkii joka suhteessa kohti tietä, sisätilan itsevarma, moderni asenne huokuu tuntuvaa mukavuuden ja turvallisuudentunnetta. Lisävarusteena saatava BMW-varusteversio Luxury tarjoaa designmaailman, joka tekee BMW 5-sarjan Sedanin upean ja ylellisen materiaali- ja muotokielen luonteesta erityisen itsenäisen.

ADAPTIIVISET LED-AJOVALOT.

Adaptiivisten LED-ajovalojen valokuvio mukautuu automaattisesti ajonopeuteen (ajoradan dynaaminen valaisu). Vilkkujen ja huomiovalojen lisäksi niihin sisältyviä toimintoja ovat adaptiiviset ajovalot, joissa on mukautuva valokuvion säätö kaupunkiajoon ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto sekä BMW Selective Beam (häikäisemätön kaukovaloavustin), joka säätää kaukovaloja automaattisesti. Siten järjestelmä valaisee tien optimaalisesti kaikissa olosuhteissa.
Liikkuvat ajovalot paljastavat kaarteen katseelle heti, kun auto kääntyy kaarteen suuntaan. Integroitu kääntymisvalo syttyy automaattisesti lisäämään lähialueen valaisua jo paikallaan oltaessa, kun vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Näin adaptiivinen kaarrevalotoiminto valaisee lähialueen tällaisissa tilanteissa optimaalisesti ja lisää siten aktiivista ajoturvallisuutta.
Häikäisemättömän kaukovaloavustimen BMW Selective Beam ansiosta kaukovalot ovat käytössä, jos ajotilanne sen sallii, joten näkyvyys on optimaalinen myös yön pimeydessä. Järjestelmä tarkkailee edellä kulkevaa ja vastaan tulevaa liikennettä ja säätää kaukovalojen kantamaa luotettavasti estäen muiden tiellä liikkuvien häikäistymisen.

TUNNELMA.

BMW 5-sarjan Sedan ainutkertaisessa tunnelmassa korostuvat ennen kaikkea: absoluuttinen mukavuus ja ympäristö, jossa tunnet olevasti erityisen hyvässä turvassa jokaisella istumapaikalla. Keskikonsoli kääntyy kevyesti kuljettajaa kohti. Kaikki hallintalaitteet ja näytöt löytyvät juuri sieltä, mistä niitä vaistomaisesti etsisikin. Tärkeimmät tiedot kuljettaja näkee lisävarusteena saatavan BMW Head-Up -näytön ansiosta suoraan näkökentästään tuulilasista. BMW 5-sarjan Sedanin sisätilan ainutlaatuista yleisvaikutelmaa voi kehittää yksilöllisesti myös muilla lisävarusteilla.

  • Ambient-tunnelmavalaistus

    Lisävarusteena saatava Ambient-tunnelmavalaistus luo hillityn, tyylikkään valaistuksen. Se korostaa ylellistä tunnelmaa ja toimii samalla käytännöllisenä valonlähteenä muun muassa keskikonsolin säilytyslokerossa ja ovilokeroissa ja -verhouksissa. Värinvaihtotoiminnolla voit valita vaaleamman valkoisen tai hillityn oranssin valon aivan oman mielialasi ja tunnelmasi mukaan.

  • Monitoimintoinen mittaristonäyttö

    Lisävarusteisiin kuuluva monitoimintoinen mittaristonäyttö tuo eri ajotilat esille räätälöimällä näyttöjä. Näin syntyy itsenäisiä väri- ja tunnelmamaailmoja, jotka parantavat turvallisuutta, tehokkuutta ja esimerkillistä kuljettajasuuntautuneisuutta. Navigointiohjeet ja kuljettajaa tukevien järjestelmien tiedot on nyt entistä helpompi hahmottaa yhdellä vilkaisulla. Näin uusi digitaalinen esitys parantaa ajomukavuutta, ajoelämystä ja turvallisuutta merkittävästi.

  • Bang & Olufsen High End Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä

    BMW 5-sarjan Sedanin innovatiivinen Bang & Olufsen High End -tilaäänijärjestelmä saa huippuluokan musiikkielämyksen ja mahtavan ajonautinnon sulamaan ainutkertaiseksi kokemukseksi. Järjestelmässä on kuusitoista kaiutinta ja yhteensä 1 200 watin vahvistinteho. Erinomaista akustiikkaa parantaa Dirac Dimensions -signaalinmuokkaus. Varuste sisältää ääniasetukset Studio ja Expanded sekä kaiuttimien etulevyjen yksilöllisen valaistuksen.