RENTOUTUMINEN KUULUU KOKONAISUUTEEN.

Mukavuus BMW 5-sarjan Sedanissa.

Mitä mukavammin matkanteko sujuu, sitä paremmin pääset perille. BMW 5-sarjan Sedanissa mukavuus alkaa auton mennessä – eikä pääty vielä silloinkaan, kun poistut autosta.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmän ja siihen sisältyvän takaluukun kosketuksettoman avaamisen ja sulkemisen ansiosta auton ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla. Riittää, että avain tuodaan esimerkiksi taskussa tai laukussa oven lähelle, jolloin avain tunnistetaan. Ovien lukituksen automaattisen avautumisen ja autoon nousemisen jälkeen moottori voidaan käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta.
Tämä varuste sisältää myös takaluukun kosketuksettoman avaamisen. Kun jalkaa heilauttaa takapuskurin alla, syntyy liiketunnistuksella impulssi, minkä perusteella takaluukku avautuu luukkuun käsin koskematta. Tunnistusta varten takapuskurin verhouksen alle on asennettu eri korkeudelle tunnistimet. Järjestelmä antaa toimintaluvan vain, kun järjestelmä tunnistaa lähelle tuodun avaimen. Vasta sen jälkeen takaluukun lukitus avautuu automaattisesti, ja luukku avautuu käsin koskematta.
Järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden. Auton alla olevat esineet tai edes puskurin alla juoksentelevat eläimet eivät saa järjestelmää häiriintymään.

MONITOIMINTOINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

Monitoimintoinen mittaristonäyttö on toteutettu Black Panel -tekniikalla, kooltaan 10,25", ja se on ajoelämyksen tyylikäs visuaalinen elementti. Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Käyttötilavaihtoehdot ovat: COMFORT, ECO PRO ja SPORT.

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Takatilan viihdejärjestelmä Professional tarjoaa kahdella erillisellä värinäytöllä erinomaista viihdettä takana matkustaville. DVD-soittimella voidaan jopa katsella toisesta takatilan kahdesta 9,2'' kokoisesta näytöstä videota, kun toista näyttöä käytetään johonkin muuhun.
Vaihtoehtoisesti voidaan katsella TV-ohjelmia, liittää MP3-soitin, pelikonsoli tai vastaava laite. Ääni toistuu joko auton kaiuttimista tai kuulokkeista, myös langattomista. Takatilan viihdejärjestelmää Professional ohjataan kätevästi kaukosäätimellä. Takana matkustavat voivat myös käyttää auton navigointijärjestelmää.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW Basic Huolenpitosopimuksella otat ensimmäisen askelen kohti rajatonta ajonautintoa. Tämä paketti sisältää keskeiset huoltotyöt. BMW Basic Huolenpitosopimus on voimassa määrätyn ajan tai kunnes tietty kilometriraja saavutetaan, ja se kattaa kaikki BMW-autosi tarvitsemat työt niin usein kuin on tarpeen. Ja se on voimassa kaikkialla maailmassa.
Niihin kuuluvat: moottoriöljyhuolto sis. lisättävä öljy (edellytys: moottoriöljyhuolto on tehty säännöllisesti valtuutetussa BMW Huoltoliikkeessä), mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto, jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut laajuudet huoltokirjan mukaan.