YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY LUONNE.

BMW 5-sarjan Sedanin varusteversiot ja paketit.

YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY LUONNE.

BMW 5-sarjan Sedanin varusteversiot ja paketit.

YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY LUONNE.BMW 5-sarjan Sedanin varusteversiot ja paketit.
BMW Business

BUSINESS-VARUSTELU.

BMW 5-sarjan Sedanin Business-varustelu sisältää suosituimmat lisävarusteet kilpailukykyisesti hinnoiteltuna valmiina pakettina.


Business-varustelu sisältää:

 • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) edessä ja takana
 • Läpilastausmahdollisuus (kääntyvät takaselkänojat)
 • Bluetooth handsfree Professional ja USB-liitäntä
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
Business Exclusive

BUSINESS EXCLUSIVE EDITION.

Ylellinen varustekokonaisuus Business-varustelun lisäksi nyt veloituksetta. BMW 5-sarjan Sedan 518d TwinPower Turbo A Business Exclusive Edition alkaen 46 634 €.
 
Business Exclusive Edition -varustelu sisältää:
 • Steptronic-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
 • Dakota-nahkaverhoilu
 • Urheiluistuimet edessä
 • Nahkapäällysteinen urheiluohjauspyörä
 • LED-sumuvalot
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) edessä ja takana
 • Läpilastausmahdollisuus (kääntyvät takaselkänojat)
 • Bluetooth handsfree Professional ja USB-liitäntä
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeili
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
BMW Business Exclusive Edition -hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat uusia asiakastilauksia. Kuvan auto lisävarustein.

Business Exclusive Pro Edition.

Seuraavat varusteet kuuluvat mukaan Business Exclusive Edition -varusteiden lisäksi:

 

 • ConnectedDrive Services
 • Remote Services
 • Navigointijärjestelmä Professional

BMW 5-sarjan Sedan Business Exclusive Pro Edition alkaen 47 832 €.

 

HUOM! Business Exclusive Pro Edition -varustelu on tarjolla rajoitettuun erään varastomalleja. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin voimassa oleviin tarjouksiin. Kysy lisää saatavuudesta BMW-jälleenmyyjältäsi.

BMW 5-SARJAN SEDANIN LUXURY-VARUSTEVERSIO.

BMW 5-sarjan Sedanin Luxury-varusteversio on klassinen ja elegantti. Valitse ilmaisuvoimaisista luonteista mieleisesi ja muokkaa uutta BMW 5-sarjan Sedaniasi omien toiveittesi mukaan. BMW tarjoaa monia mahdollisuuksia yksilöllistämiseen.

 • Ulkopuoli

  Jäähdyttimen BMW-säleikön kromatut pitkittäisrivat saavat säleikön vaikuttamaan vahvan läsnä olevalta ja voimakkaalta. Erityiset 18- tai lisävarusteena 19-tuumaiset Multi-spoke -kevytmetallivanteet korostavat BMW 5-sarjan Sedanin Luxury-varusteversion sivunäkymän tyylikkyyttä. Sivulasien ikkunankehykset ovat kromatut, ja samoin valaistuissa ovenkahvoissa on kromikoristeet.
  Etu- ja takahelmassa on kromatut koristeosat, jotka tuovat lisää arvokkuutta Luxury-varusteversion klassiseen designiin. Pakoputkenpäät ovat korkeakiiltoista kromia, B-pilarit ja ulkopeilien jalat puolestaan korkeakiiltoisen mustat.

 • Sisätila

  Tarkoin valikoidut design-elementit korostavat Luxury-varusteversion sisätilan yksityiskohtia – jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Anthracite tai Ash Grain Brown intarsiakoristeluin, joissa on ylellinen korkeakiiltoinen kromikorostus. Ylellisin ompelein somistetut laadukkaat nahkaverhoilut (Dakota Black, Veneto Beige, Oyster tai Exclusive-nappanahka Mocha, Ivory White tai Black) sekä nahkaverhoilut Dakota Cinnamon Brown tai Black ilman ompeleita) korostavat kutsuvaa ilmapiiriä samoin kuin etu- ja takaoven valaistut kynnyslistat. Urheiluohjauspyörä ja nahkainen M ohjauspyörä on muotoiltu urheilullisesti ja niiden ergonomia on täydellinen. Luxury-varusteversion tunnusmerkki on kromatulla koristeosalla varustettu musta auton avain.

M SPORT -PAKETTI.

Urheilullisen estetiikan tähtihetki: lisävarusteinen M Sport -paketti esittelee BMW 5-sarjan Sedanin uraa uurtavan dynamiikan energisimmillään.Ylelliset varusteyksityiskohdat korostavat optisia hienouksia samalla kun M Sport -alusta* terävöittää ajodynaamista suorituskykyä edelleen.
*ei xDrive -malleihin

 • Ulkopuoli

  M aerodynamiikkapaketin ulkopuolen komponentit lisäävät BMW 5-sarjan Sedanin urheilullista olemusta. Kookkaat ilmanottoaukot saavat virtausominaisuuksiltaan optimoidun etuhelman näyttämään määrätietoisemmalta. Sivuhelmoihin muodostuvat valoreunat terävöittävät auton profiilia, joka päättyy täydellisesti takahelmaan ja tummakromisiin pakoputken päihin. Perässä on myös voimakasmuotoinen, Dark Shadow -metallivärillä toteutettu diffuusori, joka pitää auton entistä tiukemmin tienpinnassa suurissa nopeuksissa. Lisäksi valikoimassa on kaksi M kevytmetallivannemallia Double-spoke: 18-tuumainen 613 M ja 19-tuumainen 351 M.

 • Sisätila

  Heti oven avattuasi huomio kiinnittyy kromiosien ja M logon koristamaan M kynnyslistaan, ja sisätilassa M Sport -paketti sisältää vielä muitakin katseenvangitsijoita. Urheiluistuinten verhoilumateriaali on M optiikkainen kangas-alcantarayhdistelmä Grey Shadow/Anthracite (lisävarusteena on tarjolla myös kuljettajan ja etumatkustajan mukavuusistuimet Dakota-nahka, nappanahka Black jossa ylellinen ommel tai BMW Individual -nahka). Ohjaamossa uusi, monitoiminäppäimin varustettu nahkainen M ohjauspyörä istuu täydellisesti käteen. Sisäkoristelistat, esimerkiksi Aluminium Hexagon, ja BMW Individual -kattoverhous Anthracite täydentävät urheilullista ilmettä.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

Persoonallisuuden ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Vakuuttaa niin sisältä kuin ulkoakin. BMW 5-sarjan Sedaniin tarjolla oleva BMW Individual -valikoima luo voimakkaita korostuksia. Ennen kaikkea BMW Individual -ulkoväri Frozen Dark Blue metalliväri. Innoituksen tähän aivan erityiseen ulkoväriin muotoilijamme ovat saaneet napa-alueiden jäätävien öiden kirkkaudesta. Sillä juuri tuo viileä kauneus on se, mikä antaa myös Frozen Dark Blue -metallivärille sen ainutlaatuisen auran. Syvänsinisellä mattapinnallaan se tekee täydellisesti oikeutta BMW 5-sarjan Sedanin voimakkaille linjoille. Samalla se todistaa, että todellisen ylellisyyden tunnistaa hillitystä tyylikkyydestä.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Tyylikkyys jatkuu myös auton sisätilassa. BMW Individual Merino-nahka Fine-grain Cashmere Beige vakuuttaa kahdessakin suhteessa: visuaalisesti samettimaisella optiikallaan ja käsituntuman puolesta aivan erityisellä pehmeydellään. Kumpikin ominaisuus juontuu nahkan ainutlaatuisesta alkuperästä. Sillä jo materiaaleja valikoitaessa vaatimukset on asetettu erittäin korkealle. Vasta hyvin huolellisen ja tarkan valintaprosessin jälkeen luonnolliseksi jätetty nahka värjätään erityisen hellävaraisella menetelmällä ja taitavana käsityönä. Monivaiheisen tynnyripigmentointimenettelyn jälkeen BMW Individual Merino-nahka saa ainutlaatuisen pehmeän ja huokoisen rakenteensa. Se on ylellisyyttä luonnollisimmillaan. Tarjolla on lumoava värivalikoima, joka ulottuu silkinharmaasta Silk Grey -väristä aina ruskeaan Amaro Brown -väriin.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  BMW Individual -sisäkoristelistojen vaaleat värisävyt Sen Light Brown avaavat yhdessä BMW Individual Merino-nahkaverhousten Fine-grain Cashmere Beige katseen näkemään valossa kylpevän sisätilan avaruuden. Tällä upealla yksityiskohdalla BMW Individual 5-sarjan Sedan määrittelee täydellisyyden korkeimman muodon.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ykkösvalinta BMW 5-sarjan Sedanin lisävarusteiksi. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä paketteja on saatavilla, tai tutustu niihin Rakenna oma BMW -konfiguraattorissa.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla korostat BMW 5-sarjan Sedanisi urheilullisuutta ja tyylikkyyttä. Täältä löydät valikoiman käteviä ja laadukkaita tuotteita.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, vaateripustin

  Vaateripustimen avulla vaatteet saa kuljetettua rypistymättöminä, ja ulos vedettävän ripustinosansa ansiosta sitä voidaan käyttää myös muualla kuin autossa.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, kääntöpöytä

  Kääntöpöytä on takamatkustajien käyttöön tarkoitettu alusta, jonka korkeutta ja kaltevuutta voidaan säätää. Lisäksi siihen kuuluu tyylikkään kromirenkaan koristama, auki käännettävä mukiteline.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, pidike Apple iPad -laitteelle

  Takamatkustajille on tarjolla Apple iPad -laitteelle suunniteltu BMW-pidike, joka soveltuu kaikkiin iPad-malleihin. Pidikkeen voi napsauttaa helposti kiinni Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen. Pidikkeen kaltevuus ja korkeus ovat säädettävissä. Mukana toimitettavan tukijalan ansiosta pidike pysyy pystyssä myös autosi ulkopuolella.

 • Snap-in-adapteri

  Snap-in-adapteri Basic on turvallinen ja tukeva telakka, jossa on mukana lataustoiminto seuraavien valmistajien matkapuhelimille: Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony ja RIM/BlackBerry. Snap-in-adapterissa olevan kosketuksettoman antenniyhteyden ansiosta puhelimen kuuluvuus paranee, ja samalla matkapuhelimen aiheuttama radioaaltosäteily auton sisätilassa vähenee. Auton varusteista, käytettävästä matkapuhelimesta ja snap-in-adapterista riippuen älypuhelinsovellusten integrointi autoon saattaa olla mahdollista.

 • Takatilan säilytyslaukku Luxury

  Takatilan säilytyslaukku Luxury tarjoaa 20 litraa lisää säilytystilaa. Se kiinnitetään takaistuimelle keskimmäisellä turvavyöllä. Siinä on erilaisia säilytyslokeroita, joista esimerkkinä lämpöeristetty lokero pullolle.

 • Takateline, vetokoukkuun kiinnitettävä, polkupyörille/sähköpolkupyörille

  Takatelineessä voi kuljettaa jopa kolme polkupyörää. Teline on helppo kiinnittää vetokoukkuun. Suuren maksimikuormituksen ansiosta telineessä voi kuljettaa myös sähköpolkupyöriä/sähköavusteisia polkupyöriä.
  Perusversion teline soveltuu kahden polkupyörän kuljettamiseen. Sitä voi laajentaa lisäosalla, jolloin mukaan voi ottaa myös kolmannen polkupyörän. Takateline ja polkupyörät on kiinnitetty varastamista vaikeuttavan mekanismin avulla. Takaluukun avaamista varten teline käännetään taaksepäin. Teline on taitettava ja menee erittäin pieneen tilaan.Vain erikseen lisävarusteena saatavan vetokoukun yhteyteen. Lisäksi saatavana on myös kuljetuslaukku ja kuormausta helpottava ramppikisko.

 • ISOFIX-turvaistuin – BMW Junior Seat 1 (sis. ISOFIX-jalusta)

  Ryhmän 1 BMW Junior Seat -turvaistuin sopii optimaalisesti lapsille 10 kuukaudesta 3,5-vuotiaisiin (noin 9-18 kg). Turvaistuin sisältää istuinkaukalon, jossa on oma 5-pisteturvavyö, sekä ISOFIX-jalustan. Istuinkaukalo on erittäin helppo kiinnittää autossa mahdollisesti olevaan ISOFIX Base -kiinnitysjärjestelmään, joko kasvot tai selkä menosuuntaan. Patentoidut, integroidut ilmatyynyt suojaavat lasta erinomaisesti sivusuunnasta tulevilta törmäyksiltä ja ovat samalla miellyttävän pehmeät jokapäiväisessä käytössä.