YLELLISYYS YHDISTYY LIIKKUMAVAPAUTEEN.

Mukavuus BMW 5-sarjan Gran Turismossa.

Mukavuus merkitsee paljon enemmän kuin vain siirtymistä mukavasti kohteesta A kohteeseen B. Täydellisesti sovitettu alusta, suurenmoiset tilat, monitoimintoinen mittaristonäyttö tai takatilan viihdetoiminnot – jokainen yksittäinen mukavuuselementti on suunniteltu tarkoin ja järjestetty juuri niin, että matkanteosta BMW 5-sarjan Gran Turismossa tulee aina ainutlaatuinen nautinto.

AJOMUKAVUUS.

Gran Turismon ajomukavuuden huomaa myös ajoäänestä. Patentoitu integraali-V-taka-akseli erottaa ajotien ja voimansiirtolinjan värinäteknisesti toisistaan tinkimättä kuitenkaan ajovakaudesta tai vierintämukavuudesta.
BMW 5-sarjan Gran Turismon vakiovarusteisiin kuuluu taka-akselin ilmajousitus, joka säätää perän korkeustasoa automaattisesti. Näin alusta toimii optimaalisesti myös täydessä kuormassa.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmän ja siihen sisältyvän takaluukun kosketuksettoman avaamisen ja sulkemisen ansiosta auton ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla. Riittää, että avain tuodaan esimerkiksi taskussa tai laukussa oven lähelle, jolloin avain tunnistetaan. Ovien lukituksen automaattisen avautumisen ja autoon nousemisen jälkeen moottori voidaan käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta.
Tämä varuste sisältää myös takaluukun kosketuksettoman avaamisen. Kun jalkaa heilauttaa takapuskurin alla, syntyy liiketunnistuksella impulssi, minkä perusteella takaluukku avautuu luukkuun käsin koskematta. Tunnistusta varten takapuskurin verhouksen alle on asennettu eri korkeudelle tunnistimet. Järjestelmä antaa toimintaluvan vain, kun järjestelmä tunnistaa lähelle tuodun avaimen. Vasta sen jälkeen takaluukun lukitus avautuu automaattisesti, ja luukku avautuu käsin koskematta.
Järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.

TOIMIVUUS.

Eri tehtävät vaativat erilaisia ratkaisuja. Siksi BMW 5-sarjan Gran Turismossa on kaksiosainen takaluukku: takit, jakut, salkut ja muut löytävät nopeasti tiensä tavaratilaan pienen takaluukun kautta.
Matkustamo pysyy samalla suljettuna kuin Sedanissa, kylmyys, helle ja veto jäävät ulos. Suurempia tavaroita kuten juomakoreja ja polkupyöriä varten avautuu iso takaluukku – vakiovarusteisesti vaikkapa avaimen napin painalluksella.
Tilavuudeltaan 500-litraisen tavaratilan koko kasvaa kolmiportaisesti takaistuinta siirtämällä. Takamatkustajat voivat silloinkin nauttia jalkatilasta kuin Sedanissa. Tavaratilan suurin tilavuus, 1 700 litraa, saavutetaan kääntämällä alas takapenkin tai yksittäisistuinten selkänojat, jotka on jaettavissa suhteessa 40:20:40. Kiinnityshihnat, kuormansidontalenkit ja säilytyslokerot pitävän kuorman paikallaan ja säilyttävät järjestyksen. Sedanin mukavuus ja Touring tilavuus: täällä on kaikki kohdallaan.

MONITOIMINTOINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

Monitoimintoinen mittaristonäyttö on toteutettu Black Panel -tekniikalla, kooltaan 10,25", ja se on ajoelämyksen tyylikäs visuaalinen elementti. Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Käyttötilavaihtoehdot ovat: COMFORT, ECO PRO ja SPORT.

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Takatilan viihdejärjestelmä Professional tarjoaa kahdella erillisellä värinäytöllä erinomaista viihdettä takana matkustaville. DVD-soittimella voidaan jopa katsella toisesta takatilan kahdesta 9,2'' kokoisesta näytöstä videota, kun toista näyttöä käytetään johonkin muuhun.
Vaihtoehtoisesti voidaan katsella TV-ohjelmia, liittää MP3-soitin, pelikonsoli tai vastaava laite. Ääni toistuu joko auton kaiuttimista tai kuulokkeista, myös langattomista. Takatilan viihdejärjestelmää Professional ohjataan kätevästi kaukosäätimellä. Takana matkustavat voivat myös käyttää auton navigointijärjestelmää.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Maailmanlaajuinen palvelu.

BMW Huolenpitosopimuksella Basic otat ensimmäisen askelen kohti rajatonta ajonautintoa. Tämä paketti sisältää keskeiset huoltotyöt. BMW Huolenpitosopimus Basic on voimassa määrätyn ajan tai kunnes tietty kilometriraja saavutetaan, ja se kattaa kaikki BMW-autosi tarvitsemat työt niin usein kuin on tarpeen. Ja se on voimassa kaikkialla maailmassa.
Näihin kuuluvat moottoriöljyhuolto sis. lisättävä öljy (edellytys: moottoriöljyhuolto on tehty säännöllisesti valtuutetussa BMW Service -toimipisteessä), mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto, jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut laajuudet huoltokirjan mukaan.