RUNSAASTI TILAA YKSILÖLLISILLE LUONTEILLE.

Mallit ja varusteet BMW 5-sarjan Gran Turismossa.

RUNSAASTI TILAA YKSILÖLLISILLE LUONTEILLE.

Mallit ja varusteet BMW 5-sarjan Gran Turismossa.

RUNSAASTI TILAA YKSILÖLLISILLE LUONTEILLE.Mallit ja varusteet BMW 5-sarjan Gran Turismossa.

BMW 5-SARJAN GRAN TURISMO JA LUXURY-VARUSTEVERSIO.

BMW 5-sarjan Gran Turismo esittäytyy BMW-varusteversiossa Luxury. Valitse ilmaisuvoimaisista luonteista mieleisesi ja muokkaa uutta BMW 5-sarjan Gran Turismoasi omien toiveittesi mukaan. BMW tarjoaa monia mahdollisuuksia yksilöllistämiseen.

 • Ulkopuoli

  Jäähdyttimen BMW-säleikön kromatut pitkittäisrivat saavat säleikön vaikuttamaan vahvan läsnä olevalta ja voimakkaalta. Erityiset 19- tai lisävarusteena 20-tuumaiset Multi-spoke-kevytmetallivanteet korostavat BMW 5-sarjan Gran Turismon Luxury-varusteversion sivunäkymän tyylikkyyttä. Sivulasien ikkunankehykset ovat kromatut, ja samoin valaistuissa ovenkahvoissa on kromikoristeet.
  Etu- ja takahelmassa on kromatut koristeosat, jotka tuovat lisää arvokkuutta Luxury-varusteversion klassiseen designiin. Pakoputkenpäät ovat korkeakiiltoista kromia.

 • Sisätila

  Tarkoin valikoidut design-elementit korostavat Luxury-varusteversion sisätilan yksityiskohtia – jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Anthracite korostuksella Pearl Gloss Chrome, Ash Grain Brown intarsiakoristeluin tai Satin Silver matta tai jalopuu Fineline vaalea. Ylellisin ompelein somistetut laadukkaat nahkaverhoilut (Dakota Black, Veneto Beige tai Ivory White) tai nahkaverhoilut Dakota Cinnamon Brown tai Black ilman ompeleita, vaihtoehtoisesti lisäksi Exclusive-nappanahkaverhoilut Mocha, Ivory White tai Black ylellisin ompelein), korostavat kutsuvaa ilmapiiriä samoin kuin etu- ja takaoven valaistut kynnyslistat. Urheiluohjauspyörä ja nahkainen M ohjauspyörä on muotoiltu urheilullisesti ja niiden ergonomia on täydellinen. Luxury-varusteversion tunnusmerkki on kromatulla koristeosalla varustettu musta auton avain.

M SPORT -PAKETTI.

Urheilullisen estetiikan tähtihetki: lisävarusteinen M Sport -paketti esittelee BMW 5-sarjan Gran Turismon dynamiikan energisimmillään.

 • Ulkopuoli

  M aerodynamiikkapaketin ulkopuolen komponentit parantavat BMW 5-sarjan Gran Turismon urheilullista olemusta. Kookkaat imuilmakanavat saavat virtausominaisuuksiltaan optimoidun etuhelman vaikuttamaan entistäkin vahvemmin läsnä olevalta. Sivuhelmoihin muodostuvat valoreunat terävöittävät auton profiilia, jolle antaa täydellisen päätöksen takahelma ja tummakromiset pakoputken päät sekä voimakasmuotoinen, Dark Shadow -metallivärillä toteutettu diffuusori, joka pitää auton tiukasti tien pinnassa suurissa nopeuksissa.
  Lisäksi valikoimassa on kaksi M kevytmetallivannemallia Double-spoke-designissa.

 • Sisätila

  Heti oven avattuasi huomio kiinnittyy kromiosien ja M logon koristamaan M kynnyslistaan, ja sisätilassa M Sport -paketti loistaa vielä muillakin katseenvangitsijoilla. Urheiluistuimet on verhoiltu ylellisellä kangas-alcantara-yhdistelmällä Grey Shadow/Anthracite, ja niissä on aito M optiikka (lisävarusteena on tarjolla myös erilaisia nahkavaihtoehtoja). Ohjaamossa uusi, monitoiminäppäimin varustettu nahkainen M ohjauspyörä istuu täydellisesti käteen ja antaa kuljettajalle suvereenin hallinnan. Sisäkoristelistat, esimerkiksi Palladium Grey, ja BMW Individual -kattoverhous Anthracite luovat lisäksi urheilullisen säväyksen.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

Persoonallisuuden ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Vahva siluetti, avara sisätila, dynaaminen ajokäyttäytyminen. BMW 5-sarjan Gran Turismo on tavallisuudesta poikkeava. Ja BMW Individualin valikoima tekee siitä kiistattoman ainutlaatuisen. Erityistä eleganssia huokuu BMW Individualin Champagne Quartz -metalliväri. Tämän ulkovärin intensiivisyys ja syvälle ulottuva loisto takaa kimaltelevan optiikan kaikissa valaistusolosuhteissa. Voimakasluontoisen ulkovärin salaisuus piilee sen monissa kerroksissa. Pienen pienet, voimakkaasti heijastavat pigmentit saavat samppanjanvärisen pinnan alle aikaan upean shiftausefektin, joka vaihtelee ruskeankultaisesta sinertävän violettiin ja korostaa taidokkaasti auton dynaamisia muotoja. Champagne Quartz -metallivärin lisäksi valikoimassa on seitsemän muutakin värisävyä, joista jokainen on sovitettu täydellisesti BMW 5-sarjan Gran Turismon suunnannäyttävään muotokieleen.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Auton ylellinen luonne näkyy myös sisätilassa. Tilaa hallitsee Merino Fine-grain -nahka, jonka väri on Platinum. Vaalean nahkan sametinpehmeä pinta takaa lisäksi huippuluokan mukavuuden erittäin luonnollisella tavalla. Sillä vain monivaiheisesta valintamenettelystä selvinnyt ja parkitsemiskäsittelyn läpikäynyt, luonnolliseksi jätetty, sileä nahka päätyy hellävaraiseen värjäykseen ja saa kaiken päätteeksi verrattoman pehmeän tunnun. Erityisen kaunis yksityiskohta Merino-nahkaverhoilussa on ylellinen, musta saumakoriste. Huolellisesti käsin aseteltu kapea koristenahka kehystää nahkapintoja. Juuri näiden tyylikkäiden yksityiskohtien ansiosta BMW Individual 5-sarjan Gran Turismosta muodostuu todellisen ylellisyyden ilmaisu. Sen ylellisyyden, joka hivelee kaikkia aisteja.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  Nahkaverhoillut BMW Individual -sisäkoristelistat Platinum täydentävät sisustusta ylellisesti. Vaalean värisävynsä ansiosta koristelistat sointuvat harmonisesti BMW Individual Merino Fine-grain -nahkaan ja sisätilan avaruuteen vakuuttaen muutenkin kuin visuaalisella ainutkertaisuudellaan. Tämä upea yksityiskohta viimeistelee BMW Individual 5-sarjan Gran Turismon upean muodon.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ykkösvalinta BMW 5-sarjan Gran Turismosi lisävarusteiksi. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä paketteja on saatavilla, tai tutustu niihin Rakenna oma BMW -konfiguraattorissa.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden avulla korostat BMW 5-sarjan Gran Turismon urheilullisuutta ja tyylikkyyttä. Täältä löydät valikoiman käteviä ja laadukkaita tuotteita.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, kääntöpöytä

  Kääntöpöytä on takamatkustajien käyttöön tarkoitettu alusta, jonka korkeutta ja kaltevuutta voidaan säätää. Lisäksi siihen kuuluu tyylikkään kromirenkaan koristama, auki käännettävä mukiteline.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, pidike Apple iPad -laitteelle

  Takamatkustajille on tarjolla Apple iPad -laitteelle suunniteltu BMW-pidike, joka soveltuu kaikkiin iPad-malleihin. Pidikkeen voi napsauttaa helposti kiinni Travel & Comfort -järjestelmän perustelineeseen. Pidikkeen kaltevuus ja korkeus ovat säädettävissä. Mukana toimitettavan tukijalan ansiosta pidike pysyy pystyssä myös autosi ulkopuolella.

 • Aurinkosuojat

  Aurinkosuojat on nopea ja helppo kiinnittää takalasiin ja takasivuikkunoihin. Kun aurinkosuojaa ei enää tarvita, sen voi sijoittaa tilaa säästäen mukava toimitettuun kassiin.

 • Langattomat stereokuulokkeet

  Kuulokkeet on sovitettu erityisesti takatilan BMW DVD-järjestelmään. Niissä on yksilöllinen äänenvoimakkuuden säätö, erinomainen sointi ja käyttömukavuus. 

 • Snap-in-Adapter Snap-in-adapteri

  Snap-in-adapteri Basic on turvallinen ja tukeva telakka, jossa on mukana lataustoiminto seuraavien valmistajien matkapuhelimille: Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony ja RIM/BlackBerry. Snap-in-adapterissa olevan kosketuksettoman antenniyhteyden ansiosta puhelimen kuuluvuus paranee, ja samalla matkapuhelimen aiheuttama radioaaltosäteily auton sisätilassa vähenee. Auton varusteista, käytettävästä matkapuhelimesta ja snap-in-adapterista riippuen älypuhelinsovellusten integrointi autoon saattaa olla mahdollista.

 • Suksi- ja lumilautapussi Luxury

  Tyylikkäässä Luxury suksi- ja lumilautapussissa voidaan kuljettaa jopa neljä suksiparia tai kolme lumilautaa. Suksipussi on helppo irrottaa, joten sitä voit käyttää kuljettamiseen myös auton ulkopuolella.

 • Ulkopeilikotelot kromia

  Luo viimeinen silaus BMW 5-sarjan Gran Turismon yksilölliseen olemukseen. Ulkopeilikotelosarja vasen ja oikea.