BMW ACTIVE HYBRID 5.

Ei saatavilla Suomessa.

BMW ACTIVE HYBRID 5.

Ei saatavilla Suomessa.

BMW ACTIVE HYBRID 5.Ei saatavilla Suomessa.

EU-yhdistetty l/100 km

7,0-6,4

CO2-päästö yhdistetty g/km

149

Tavaratilan tilavuus

500 l

Kiihtyvyys 0–100 km/h sekuntia

5,9

Voiko auto tulla yhä tehokkaammaksi ja samalla yhä dynaamisemmaksi? Kyllä voi. Paras todiste siitä on BMW ActiveHybrid 5. Sen älykkääseen voimansiirtokonseptiin kuuluu Performance Hybrid, voimakkaan kuusisylinterisen BMW TwinPower Turbo -rivimoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä. Se on avain bensiinin kulutuksen ja CO2-päästön merkittävään vähentämiseen ja ajamisen ilon tuntuvaan kasvuun.

TEHOKKUUS UUDELLA TASOLLA.

BMW EfficientDynamics BMW ActiveHybrid 5:ssä.

BMW ActiveHybrid 5 yhdistää innovaatiot ainutlaatuisella tavalla yhteen: BMW EfficientDynamics on kattava paketti toimenpiteitä ja tekniikoita ajamisen ilon parantamiseksi ja päästöjen pienentämiseksi.

Ulkopuoli.

"BMW-auton täytyy näyttää, mitä sen kanssa voi kokea. Se luonne täytyy voida nähdä ja tuntea. Muotoilu antaa lupauksen, joka lunastetaan ajettaessa." Adrian van Hooydonk, BMW Groupin muotoilujohtaja.

Älykäs energianhallinta.

BMW ActiveHybrid 5 -mallissa on käytössä uusimman sukupolven hybriditekniikka. ECO PRO -tilan ja lukuisien muiden BMW EfficientDynamics -toimenpiteiden yhteispelin tuloksena syntyy erinomainen tehokkuus – eikä auton ajodynaamisista ominaisuuksista tarvitse tinkiä lainkaan.

Palvelut ja sovellukset.

Viestintä, tieto ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovellusten ansiosta koet liikkuvuuden aivan uudella tavalla.