RENTOUTUMINEN KUULUU KOKONAISUUTEEN.

Mukavuus BMW ActiveHybrid 5:ssä.

Ajamisen ilossa on kyse myös mukavuudesta. BMW ActiveHybrid 5 -mallissa voit sen kokea, ensi metristä alkaen, etuistuimilla ja takana.

COMFORT ACCESS.

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmän ja siihen sisältyvän takaluukun kosketuksettoman avaamisen ja sulkemisen ansiosta auton ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla. Riittää, että avain tuodaan esimerkiksi taskussa tai laukussa oven lähelle, jolloin avain tunnistetaan.
Ovien lukituksen automaattisen avautumisen ja autoon nousemisen jälkeen moottori voidaan käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta. Tämä varuste sisältää myös takaluukun kosketuksettoman avaamisen. Kun jalkaa heilauttaa takapuskurin alla, syntyy liiketunnistuksella impulssi, minkä perusteella takaluukku avautuu luukkuun käsin koskematta. Tunnistusta varten takapuskurin verhouksen alle on asennettu eri korkeudelle tunnistimet. Järjestelmä antaa toimintaluvan vain, kun järjestelmä tunnistaa lähelle tuodun avaimen. Vasta sen jälkeen takaluukun lukitus avautuu automaattisesti, ja luukku avautuu käsin koskematta.
Järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.

TAKATILAN VIIHDEJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Takatilan viihdejärjestelmä Professional tarjoaa kahdella erillisellä värinäytöllä erinomaista viihdettä takana matkustaville. DVD-soittimella voidaan jopa katsella toisesta takatilan kahdesta 9,2'' kokoisesta näytöstä videota, kun toista näyttöä käytetään johonkin muuhun.
Vaihtoehtoisesti voidaan katsella TV-ohjelmia, liittää MP3-soitin, pelikonsoli tai vastaava laite. Ääni toistuu joko auton kaiuttimista tai kuulokkeista, myös langattomista. Takatilan viihdejärjestelmää Professional ohjataan kätevästi kaukosäätimellä. Takana matkustavat voivat myös käyttää auton navigointijärjestelmää.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

BMW Huolenpitosopimuksella Basic otat ensimmäisen askelen kohti rajatonta ajonautintoa. Tämä paketti sisältää keskeiset huoltotyöt. BMW Huolenpitosopimus Basic on voimassa määrätyn ajan tai kunnes tietty kilometriraja saavutetaan, ja se kattaa kaikki BMW-autosi tarvitsemat työt niin usein kuin on tarpeen. Ja se on voimassa kaikkialla maailmassa.
Näihin kuuluvat moottoriöljyhuolto sis. lisättävä öljy (edellytys: moottoriöljyhuolto on tehty säännöllisesti valtuutetussa BMW Huollossa), mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto, jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut laajuudet huoltokirjan mukaan.