YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY LUONNE.

BMW ActiveHybrid 5:n varusteversiot ja paketit.

YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY LUONNE.

BMW ActiveHybrid 5:n varusteversiot ja paketit.

YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY LUONNE.BMW ActiveHybrid 5:n varusteversiot ja paketit.

BMW ACTIVEHYBRID 5 -MALLIN BUSINESS LUXURY -VARUSTEVERSIO.

BMW ActiveHybrid 5 -mallin Business Luxury -varusteversio ihastuttaa erityisen klassisella ja elegantilla designillaan. Tyylikkäät ulkopuolen designelementit korkeakiiltoisesta kromista yhdistävät ylellisyyden ja urheilullisen ketteryyden ja ovat luonteenomaisia tämän varusteversion yksilölliselle olemukselle.

 • Ulkopuoli

  Jäähdyttimen BMW-säleikön kromatut pitkittäisrivat saavat säleikön vaikuttamaan vahvan läsnä olevalta ja voimakkaalta. Erityiset 18- tai lisävarusteena 19-tuumaiset kevytmetallivanteet Multi-spoke korostavat BMW ActiveHybrid 5 -mallin Business Luxury -varusteversion sivunäkymän tyylikkyyttä. Sivulasien ikkunankehykset ovat kromatut, ja samoin valaistuissa ovenkahvoissa on kromikoristeet.
  Etu- ja takahelmassa on kromatut koristeosat, jotka tuovat lisää arvokkuutta Business Luxury -varusteversion klassiseen designiin. Pakoputkenpäät ovat korkeakiiltoista kromia, B-pilarit ja ulkopeilien jalat puolestaan korkeakiiltoisen mustat.

 • Sisätila

  Tarkoin valikoidut design-elementit korostavat Luxury-varusteversion sisätilan yksityiskohtia – jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Anthracite tai Ash Grain Brown intarsiakoristeluin, joissa on ylellinen korkeakiiltoinen kromikorostus. Ylellisin ompelein somistetut laadukkaat nahkaverhoilut (Dakota-nahka Black, Veneto Beige, Oyster tai Exclusive-nappanahka Mocha, Ivory White tai Black) sekä nahkaverhoilut Dakota Cinnamon Brown tai Black ilman ompeleita) korostavat kutsuvaa ilmapiiriä samoin kuin etu- ja takaoven valaistut kynnyslistat. Urheiluohjauspyörä ja nahkainen M ohjauspyörä on muotoiltu urheilullisesti ja niiden ergonomia on täydellinen. Luxury-varusteversion tunnusmerkki on kromatulla koristeosalla varustettu auton avain.

M SPORT -PAKETTI.

Urheilullisen estetiikan tähtihetki: lisävarusteisen M Sport -paketin myötä BMW ActiveHybrid 5 -mallin dynamiikka esittäytyy energisimmillään.

 • Ulkopuoli

  M aerodynamiikkapaketin ulkopuolen komponentit tekevät BMW ActiveHybrid 5 -mallin olemuksesta vieläkin urheilullisemman. Kookkaat imuilmakanavat saavat virtausominaisuuksiltaan optimoidun etuhelman vaikuttamaan entistäkin vahvemmin läsnä olevalta. Sivuhelmoihin muodostuvat valoreunat terävöittävät auton profiilia, joka päättyy täydellisesti takahelmaan ja tummakromisiin pakoputken päihin. Perässä on myös voimakasmuotoinen, Dark Shadow -metallivärillä toteutettu diffuusori, joka pitää auton entistä tiukemmin tienpinnassa suurissa nopeuksissa. Lisäksi valikoimassa on kaksi M kevytmetallivannemallia Double-spoke -designissa: 18-tuumainen 613 M tai 19-tuumainen 351 M.

 • Sisätila

  Heti oven avattuasi kromiosien ja M logon koristama M kynnyslista sieppaa katseesi, ja sisätilassa M Sport -paketti loistaa vielä muillakin katseenvangitsijoilla. Urheiluistuimet on verhoiltu ylellisellä kangas-Alcantara-yhdistelmällä Grey Shadow/Anthracite, ja niissä on aito M optiikka (lisävarusteena on tarjolla myös erilaisia nahkavaihtoehtoja). Ohjaamossa uusi, monitoiminäppäimin varustettu nahkainen M ohjauspyörä istuu täydellisesti käteen ja suo kuljettajalle suvereenin hallinnan. Sisäkoristelistat, esimerkiksi alumiini Hexagon, ja BMW Individual -kattoverhous Anthracite luovat lisäksi urheilullisen säväyksen.

BMW INDIVIDUAL.

Jokaisen luonteen ainutkertaisuus ilmenee yksityiskohdissa. Sillä niihin kätkeytyy todellisen ylellisyyden alkulähde. Anna täydellisyyden tavoittelulle omanlaisesi ilmaisu.

 • BMW Individual -ulkovärit

  Vakuuttaa niin sisältä kuin ulkoakin. BMW ActiveHybrid 5 -malliin tarjolla oleva BMW Individual -valikoima luo voimakkaita korostuksia. Ennen kaikkea BMW Individual -ulkoväri Frozen Dark Blue -metalliväri. Innoituksen tähän aivan erityiseen ulkoväriin muotoilijamme ovat saaneet napa-alueiden jäätävien öiden kirkkaudesta. Sillä juuri tuo viileä kauneus on se, mikä antaa myös Frozen Dark Blue -metallivärille sen ainutlaatuisen auran. Syvänsinisellä mattapinnallaan se tekee täydellisesti oikeutta BMW ActiveHybrid 5 -mallin voimakkaille linjoille ja todistaa, että todellisen ylellisyyden tunnistaa tyylikkäästä hillittyydestä.

 • BMW Individual Merino-nahka

  Eleganssintaju jatkuu myös auton sisätilassa. BMW Individual Merino-nahka Fine-grain Cashmere Beige vakuuttaa kahdessakin suhteessa: visuaalisesti samettimaisella ulkoasulla ja aivan erityisellä pehmeydellään. Kumpikin ominaisuus juontuu nahkan ainutlaatuisesta alkuperästä. Sillä jo materiaaleja valikoitaessa on vaatimukset asetettu erittäin korkealle. Vasta hyvin huolellisen ja tarkan valintaprosessin jälkeen luonnolliseksi jätetty nahka värjätään erityisen hellävaraisella menetelmällä ja taitavana käsityönä. Monivaiheisen tynnyripigmentointimenettelyn jälkeen BMW Individual Merino-nahka saa ainutlaatuisen pehmeän ja huokoisen rakenteensa. Se on ylellisyyttä luonnollisimmillaan. Tarjolla on lumoava värivalikoima, joka ulottuu silkinharmaasta Silk Grey -väristä aina ruskeaan Amaro Brown -väriin.

 • BMW Individual -sisäkoristelistat

  BMW Individual -sisäkoristelistojen vaaleat värisävyt Sen Light Brown avaavat yhdessä BMW Individual Merino-nahkaverhousten Fine-grain Cashmere Beige katseen näkemään valossa kylpevän sisätilan avaruuden. Tällä näyttävällä BMW Individual -sisustuksella BMW 5-sarjan ActiveHybrid 5 -malli saavuttaa täydellisyyden upeimmillaan.

VARUSTEPAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ykkösvalinta BMW ActiveHybrid 5 -mallin lisävarusteiksi. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä varustepaketteja juuri nyt on saatavilla, tai tutustu Rakenna oma BMW -konfiguraattoriin.