BMW 4-sarjan Gran Coupé. Four means more.

ELEGANSSI+

BMW 4-sarjan Gran Coupé. Four means more.

ELEGANSSI+

BMW 4-sarjan Gran Coupé. Four means more.

ELEGANSSI+BMW 4-sarjan Gran Coupé. Four means more.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (418d A Business)

9,0

Huippunopeus, km/h (418d A Business)

213

Kulutus yhdistetty, l/100 km (418d A Business)

5,5

CO2-päästö yhdistetty, g/km (418d A Business)

144

Tavaratilan koko, l

480–1 300

Urheilullinen Coupé yhdistettynä eleganttiin nelioviseen malliin. Tulos lupaa paljon: enemmän tyyliä, enemmän tilaa, enemmän dynamiikkaa. Mitä ikinä ajoelämykseltä odotat, BMW 4-sarjan Gran Coupé täyttää toiveesi. Kun istut ohjaamoon, Sinulle ei jää epäilystäkään siitä, miltä urheilullinen eleganssi täydellisimmillään tuntuu.

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

KAMPANJAT.

Business Exclusive Edition

Business Exclusive Edition.

BMW Business Exclusive Edition -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt myös BMW 4-sarjan Gran Coupéhen.
Read more
Connected-paketti alk. 994 €

Connected-paketti alk. 994 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 994 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 4-sarjan Gran Coupé, BMW 5-sarja (alk. 1 490 €) ja BMW X1.

Read more
BMW 4-sarjan Gran Coupé suorituskyky

LUMOAVAA SUORITUSKYKYÄ.

BMW 4-sarjan Gran Coupé määrittää ajonautinnon uudelleen. Leimallista tarkasti ohjattavalle suorituskyvylle ovat jännittävä kiihtyvyys, äärimmäisen täsmällinen hallittavuus ja täydellinen tuntuma tiehen – myös kaarteissa ja vaativissa ajotilanteissa. Fiksu kevytrakenteiden käyttö vie tehotaloudellisuuden uudelle tasolle samalla kun väkevät moottorit yltävät lumoaviin huippusuorituksiin.

"On kieltämättä upea tunne nähdä kadulla auto, jonka on tuntenut ensimmäisistä luonnoksista saakka."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA.

VANGITSEVA MUOTOILU.

BMW 4-sarjan Gran Coupé estetiikka

Aitoa estetiikkaa.

BMW 4-sarjan Gran Coupén vetovoiman tuntee ensi vilkaisulta. Atleettisen olemuksen ansiosta sen ainutkertainen muotoilu saavuttaa eleganssin, estetiikan ja urheilullisuuden täydellisen synteesin.
Read more
BMW 4-sarjan Gran Coupé keula

Urheilullinen keula.

BMW 4-sarjan Gran Coupén keula on dynaamisen eleganssin ilmaisu. Näyttävää kaksiosaista jäähdyttimen säleikköä reunustavat muotoillut LED-valonheittimet, ja se viestii voimakasta urheilullisuutta. Luonteikkaat LED-sumuvalot viimeistelevät läsnäoloa huokuvan olemuksen upeasti.
Read more
BMW 4-sarjan Gran Coupé siluetti

Atleettinen Coupé-siluetti

Pitkänomaisten linjojensa, loivasti laskeutuvan kattolinjansa ja voimakasmuotoisten sivujensa ansiosta BMW 4-sarjan Gran Coupé vaikuttaa elegantilta ja atleettiselta. Neljä kehyksetöntä ikkunaa leimaa keveydellään hienosti kaartuvaa siluettia ja tarkasta ohjattavuudesta kertovaa muotoilua.
Read more
BMW 4-sarjan Gran Coupé perä

Ilmaisuvoimainen perä.

BMW 4-sarjan Gran Coupén perä vakuuttaa täyteläisellä, vankalla olemuksellaan ja voimakkaalla puskurillaan, johon pakoputken päät on integroitu. Uuden muodon saaneet LED-takavalot korostavat osaltaan upeaa leveysvaikutelmaa ja vahvistavat dynaamista muotokieltä.
Read more
BMW 4-sarjan Gran Coupé Business M Sport
BMW 4-sarjan Gran Coupé Business Luxury
BMW 4-sarjan Gran Coupé Business
BMW 4-sarjan Gran Coupé Business Sport

BMW 4-SARJAN GRAN COUPÉN MALLIT.

Haluatko tehdä BMW 4-sarjan Gran Coupésta vieläkin urheilullisemman tai ylellisemmän? Eri mallit ja varusteet sekä BMW Individual -valikoima tarjoavat runsain määrin mahdollisuuksia yksilöllistämiseen. Aivan Sinun makusi mukaan.

YLELLINEN SISÄTILA.

BMW 4-sarjan Gran Coupé sisätila

Elegantti ja urheilullinen.

BMW 4-sarjan Gran Coupén ylellinen sisätila yhdistää eleganssin ja urheilullisuuden nykyaikaiseen toimivuuteen. Lukuisat informaatio- ja kommunikaatiotekniikat sekä täydellisesti kuljettajan mukaan räätälöity sisätila laadukkaine materiaaleineen täyttää tiukimmatkin mukavuudelle asetettavat vaatimukset. Ja Ambient-tunnelmavalaistus korostaa ajoelämyksen ainutkertaisuutta.
Read more
BMW 4-sarjan Gran Coupé ohjaamo

Kuljettajaa ajatellen.

Vakiovarusteisiin kuuluva nahkainen monitoimi-urheiluohjauspyörä on kuljettajasuuntautuneen ohjaamon keskiössä. BMW Head-Up -näyttö ja uusi monitoimintoinen mittaristo on saatavilla lisävarusteina, ja ne näyttävät ajon kannalta tärkeät tiedot selkeästi. Ja uuden navigointijärjestelmän Professional avulla olet täydellisesti verkottunut – samoin kuin BMW Connected -sovelluksen avulla, joka yhdistää älypuhelimesi BMW 4-sarjan Gran Coupé -malliin.
Read more
BMW 4-sarjan Gran Coupé laatu

Täydellisesti työstetty.

BMW 4-sarjan Gran Coupén tyylikäs sisustus ihastuttaa lukuisilla laadukkailla materiaaleilla, joiden työn jälki on ensiluokkainen. Nauti täydellisestä istuinmukavuudesta, niin halutessasi korkealuokkaisilla urheiluistuimilla, jotka on verhoiltu hienolla nahkalla. Näyttävät sisäkoristelistat ja korostukset sekä upeat kromiyksityiskohdat ja mittariston kontrastisauma korostavat nekin esteettistä tunnelmaa.
Read more

AJODYNAMIIKKA.

VALODESIGN.

BMW M

AJAMISEN ILO ON KOKO PERHEEN ASIA.

AJAMISEN ILO ON KOKO PERHEEN ASIA.

Kohtaa aito urheilullisuus, progressiivinen muotoilu ja ylellinen mukavuus – BMW 4-sarjan koko malliperheessä. Koe vieläkin suurempi dynamiikka BMW M4 ja M3 -autoissa, joiden moottoriurheilu-DNA on lumoava.

Read more
  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.