BMW 4-sarjan Coupé. Four means more.

DYNAMIIKKA+

BMW 4-sarjan Coupé. Four means more.

DYNAMIIKKA+

BMW 4-sarjan Coupé. Four means more.

DYNAMIIKKA+BMW 4-sarjan Coupé. Four means more.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (420i A Business)

7,5

Huippunopeus, km/h (420i A Business)

236

Kulutus yhdistetty, l/100 km (420i A Business)

7,4

CO2-päästö yhdistetty, g/km (420i A Business)

169

Valmistettu vakuuttamaan kadulla ja yltämään urheilullisiin suorituksiin. Ja tulosta kelpaa esitellä. Enemmän dynamiikkaa, ohjauksen tarkkuutta ja mukavuutta. Tinkimättömyyttä suoritushaluissa ja joka suhteessa parannettua muotoilua, läsnäoloa ja hallittavuutta. Lyhyesti sanottuna: henkeäsalpaava Sportcoupé, joka määrittää ajonautinnon uudelleen ja täyttää tiukimmatkin vaatimukset.

BMW 4-sarjan Coupé suorituskyky

VAHVAA SUORITUSKYKYÄ.

BMW 4-sarjan Coupé kehittää henkeä salpaavan dynamiikan, joka saa heti pauloihinsa. Se toimii täydellisesti yhteen vahvasti vääntävän moottorin ja lisävarusteisen adaptiivisen M alustan, mukautuvan sport-ohjaustehostuksen ja niin haluttaessa 8-vaihteisen Steptronic-automaattivaihteiston kanssa. Jotta saat kokea urheilullisen ajonautinnon, joka loihtii hymyn kasvoillesi jokaisessa ajotilanteessa – ja varmistaa ihailevat katseet.

"Me BMW:llä haluamme estetiikkaa, joka näyttää tehokkaan dynamiikan luonnollisena osana muotokieltämme."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA

VANGITSEVA MUOTOILU.

BMW 4-sarjan Coupé muodot

Jännittävä katsoa.

Jos Sportcoupélle on olemassa ihanteellinen muoto, BMW 4-sarjan Coupé on sille täydellinen malli. Sen atleettinen olemus säteilee dynaamista läsnäoloa ja ihastuttaa sulavilla linjoilla ja voimakasmuotoisilla sivuilla, jotka vaikuttavat harmonisen vastavuoroisesti. Ainutlaatuinen sekoitus urheilullisuutta, ohjauksen tarkkuutta ja estetiikkaa on omiaan täyttämään autoihin kohdistuvat toiveet joka suhteessa.
Read more
BMW 4-sarjan Coupé keula

Urheilullinen keula.

BMW 4-sarjan Coupén keula on innovatiivisen urheilullisuuden ilmaisu. Näyttävää kaksiosaista jäähdyttimen säleikköä reunustavat muotoillut LED-valonheittimet, ja se viestii voimakasta atleettisuutta. Kookkaat imuilmakanavat integroituine LED-sumuvaloineen viimeistelevät dynaamisen olemuksen vaikuttavalla tavalla.
Read more
BMW 4-sarjan Coupé siluetti

Atleettinen Coupé-siluetti.

Pitkänomaisten linjojensa, loivasti laskeutuvan kattolinjansa ja voimakasmuotoisten sivujensa ansiosta BMW 4-sarjan Coupé vaikuttaa väkevältä ja urheilulliselta. Kehyksettömät ikkunat leimaavat keveydellään hienosti kaartuvaa siluettia ja tarkasta ohjattavuudesta kertovaa muotoilua.
Read more
BMW 4-sarjan Coupé perä

Ilmaisuvoimainen perä.

BMW 4-sarjan Coupén perä vakuuttaa täyteläisellä, vankalla olemuksellaan ja voimakkaalla puskurillaan, johon pakoputken päät on integroitu. Uuden muodon saaneet kaksiosaiset LED-takavalot korostavat osaltaan perän upeaa leveyttä ja vahvistavat dynaamista muotokieltä.
Read more
BMW 4-sarjan Coupé Business Sport
BMW 4-sarjan Coupé Business
BMW 4-sarjan Coupé Business Luxury
BMW 4-sarjan Coupé Business M Sport

BMW 4-SARJAN COUPÉN MALLIT.

Haluatko tehdä BMW 4-sarjan Coupésta vieläkin urheilullisemman tai ylellisemmän? Eri mallit ja varusteet sekä BMW Individual -valikoima tarjoavat runsain määrin mahdollisuuksia yksilöllistämiseen. Aivan Sinun makusi mukaan.

YLELLINEN SISÄTILA.

Elegantti ja urheilullinen.

BMW 4-sarjan Coupén ylellinen sisätila yhdistää urheilullisuuden nykyaikaiseen toimivuuteen. Lukuisat informaatio- ja kommunikaatiotekniikat sekä täydellisesti kuljettajan mukaan räätälöity sisätila laadukkaine materiaaleineen täyttää tiukimmatkin mukavuudelle asetettavat vaatimukset. Ja Ambient-tunnelmavalaistus korostaa ajoelämyksen ainutkertaisuutta.
Read more

Kuljettajaa ajatellen.

Vakiovaruisteisiin kuuluva nahkainen monitoimi-urheiluohjauspyörä on kuljettajasuuntautuneen ohjaamon keskiössä. BMW Head-Up -näyttö ja uusi monitoimintoinen mittaristo on saatavilla lisävarusteina, ja ne näyttävät ajon kannalta tärkeät tiedot selkeästi. Ja uuden navigointijärjestelmän Professional avulla olet täydellisesti verkottunut – samoin kuin BMW Connected -sovelluksen avulla, joka yhdistää älypuhelimesi BMW 4-sarjan Coupé-malliin.
Read more

Täydellisesti työstetty.

BMW 4-sarjan Coupén tyylikäs sisustus ihastuttaa lukuisilla laadukkailla materiaaleilla, joiden työn jälki on ensiluokkainen. Nauti täydellisestä istuinmukavuudesta, niin halutessasi korkealuokkaisilla urheiluistuimilla, jotka on verhoiltu hienolla nahkalla. Näyttävät sisäkoristelistat ja korostukset sekä upeat kromiyksityiskohdat ja mittariston kontrastisauma korostavat nekin esteettistä tunnelmaa.
Read more

AJODYNAMIIKKA.

VALODESIGN.

BMW M3 M4

AJAMISEN ILO ON KOKO PERHEEN ASIA.

AJAMISEN ILO ON KOKO PERHEEN ASIA.

Kohtaa aito urheilullisuus, progressiivinen muotoilu ja ylellinen mukavuus – BMW 4-sarjan koko malliperheessä. Koe vieläkin suurempi dynamiikka BMW M4 ja M3 -autoissa, joiden moottoriurheilu-DNA on lumoava.

Read more
  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.