BMW 4-sarjan Coupé yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

VERKOTETTU+

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 4-sarjan Coupéssa.

VERKOTETTU+

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 4-sarjan Coupéssa.

VERKOTETTU+Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 4-sarjan Coupéssa.

BMW 4-sarjan Coupéssa lukuisat innovatiiviset tekniikat ovat tukenasi ajon aikana ja parantavat mukavuutta tuntuvasti. Nauti ajanmukaisesta liikkuvuudesta, joka tarjoaa verkottuneen kommunikoinnin, informaatiot ja viihteen korkeimmalla tasolla – ja asettaa uusia mittapuita.

Read more
BMW 4-sarjan Coupé BMW Connected

BMW CONNECTED.

BMW Connected on henkilökohtainen liikkuvuusavustin, joka helpottaa käyttäjänsä liikkumista arjessa ja auttaa pääsemään perille täsmällisesti ja rentoutuneena. Liikkuvuuden kannalta keskeiset tiedot kuten optimaalisen lähtöajan suositukset ovat saatavilla auton ulkopuolella iPhonea® tai Apple Watch -älykelloa käyttäen, ja ne voi siirtää autoon saumattomasti.

BMW 4-sarjan Coupé Apple CarPlay

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön autossa. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri, navigointi ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän (suomen kieli ei tuettu) avulla.

Read more
BMW 4-sarjan Coupé navigointijärjestelmä Professional

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Navigointijärjestelmä Professional sisältää handsfree-varustuksen, USB-liitännän, 8,8" LCD-värinäytön ja radion BMW Professional, jossa on DVD-soitin, kolmiulotteinen karttanäkymä ja 20 GB muistia. Käyttö intuitiivisesti toimivalla iDrive Touch -monitoimisäätimellä. BMW-jälleenmyyjien ja BMW Service -toimipisteiden kautta tehtävien karttapäivityksien lisenssimaksut ovat huollon yhteydessä veloituksettomat ensimmäisten kolmen vuoden ajan. Karttapäivityksistä veloitetaan ainoastaan asennukseen liittyvät kustannukset.

BMW 4-sarjan Coupé Head-Up-näyttö

BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa ajon kannalta tärkeät tiedot kuljettajan näkökenttään ja auttaa häntä siten keskittymään ajamiseen. Esimerkiksi ajonopeus, navigoinnin opastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.

Read more
BMW 4-sarjan Coupé monitoimintoinen mittaristonäyttö

MONITOIMINTOINEN MITTARISTONÄYTTÖ.

Monitoimintoisen, Black Panel -tekniikalla toteutetun mittaristonäytön kuvaruudun halkaisija on 5,7", ja se esittää eri näytöt ja mittarit tyylikkään visuaalisesti. Kolme eri käyttötilaa ja niihin sisältyvät näyttötoiminnot erottuvat toisistaan väreiltään ja graafiselta näkymältään. Käyttötilavaihtoehdot ovat: ECO PRO, COMFORT ja SPORT.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

BMW ConnectedDrive merkitsee auton, kuljettajan ja ulkomaailman älykästä yhteistoimintaa. Nauti paremmasta mukavuudesta, laajemmasta viihdetarjonnasta ja rauhoittavasta turvallisuudentunteesta kaikilla teillä. Eli yksinkertaisesti sanottuna: suuremmasta ajamisen ilosta.

Read more