BMW 4-sarjan Cabrio. Four means more.

ATLEETTINEN+

BMW 4-sarjan Cabrio. Four means more.

ATLEETTINEN+

BMW 4-sarjan Cabrio. Four means more.

ATLEETTINEN+BMW 4-sarjan Cabrio. Four means more.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (420i A Business)

8,4

Huippunopeus, km/h (420i A Business)

230

Kulutus yhdistetty, l/100 km (420i A Business)

7,9

CO2-päästö yhdistetty, g/km (420i A Business)

178

Hardtop-katon avuatumisaika, s

n. 20 s

Hinnat alkaen (420i A Business)

66 324 €

BMW 4-sarjan Cabrio: pyydystä aurinko, tunne tuuli ja koe erityiset ajohetket. Urheilullisen tarkalla ohjauksella ja liikkeelle panevalla dynamiikalla – jota saattelevat vaikuttava, aerodynaaminen muotoilu ja tyylikkäät varusteet lukuisine innovatiivisine toimintoineen. Se on itsensä autoilun vapauden ajanmukainen tulkinta.

BMW 4-sarjan Cabrio dynamiikka

JÄNNITTÄVÄN KETTERÄ.

Koe aito vapaus dynamiikalla, jonka tässä muodossa tarjoaa vain BMW 4-sarjan Cabrio. Erityisen vahvasti vääntävät, tehokkaat moottorit, BMW-autoille ominainen takavetoisuus, akselikuorman täydellinen jakautuminen ja lisävarusteisiin kuuluva 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto takaavat ainutkertaisen dynaamisen ajotunteen. Täydellinen tuntuma tiehen ja ensiluokkainen ajomukavuus kuuluvat tietenkin pakettiin.

"Teemme erittäin tunteisiin vetoavaa muotoilua, joka on autenttista ja tulevaisuuteen suuntautuvaa."
ADRIAN VAN HOOYDONK, BMW GROUPIN MUOTOILUJOHTAJA

VANGITSEVA MUOTOILU.

BMW 4-sarjan Cabrio muodot

Täydellisiä muotoja.

BMW 4-sarjan Cabrion muotoilu lumoaa ainutlaatuisella urheilullisen estetiikan, harmonisten linjojen ja voimakkaan dynamiikan synteesillä – olipa Hardtop-katto auki tai kiinni. Se on itsevarma kannanotto jokaisella ajomatkalla.
Read more
BMW 4-sarjan Cabrio keula

Urheilullinen keula.

Innovatiivista urheilullisuutta BMW 4-sarjan Cabrio osoittaa jo keulassaan: muotoillut LED-valonheittimet reunustavat BMW-autoille ominaista kaksiosaista jäähdyttimen säleikköä korostaen siten voimakasta atleettisuutta. Dynaaminen olemus saa täydellisen loppusilauksen kookkaista imuilmakanavista, joihin on integroitu LED-sumuvalot.
Read more
BMW 4-sarjan Cabrio siluetti

Atleettinen Cabrio-siluetti.

Pitkänomaiset linjat ja voimakasmuotoiset kyljet korostavat BMW 4-sarjan Cabrion urheilullista eleganssia. Kiilamainen siluetti päättyy ilmaisuvoimaiseen perään saaden aikaan tunteen mukaansa tempaavasta dynamiikasta. Olipa Hardtop-katto auki tai kiinni.
Read more
BMW 4-sarjan Cabrio perä

Ilmaisuvoimainen perä.

Peränäkymässä ihastuttaa BMW 4-sarjan Cabrion täyteläinen, vankka olemus sekä voimakas puskuri, johon pakoputken päät on integroitu. Uuden muodon saaneet LED-takavalot korostavat upeaa leveyttä ja tuovat dynaamisen muotoilun selvästi esiin.
Read more
BMW 4-sarjan Cabrio Business M Sport
BMW 4-sarjan Cabrio Business Luxury
BMW 4-sarjan Cabrio Business
BMW 4-sarjan Cabrio Business Sport

BMW 4-SARJAN CABRION MALLIT.

Haluatko tuoda BMW 4-sarjan Cabrioon vielä lisää ylellisyyttä? Eri mallit ja varusteet sekä BMW Individual -valikoima tarjoavat runsain määrin mahdollisuuksia yksilöllistämiseen. Aivan Sinun makusi mukaan.

YLELLINEN SISÄTILA.

BMW 4-sarjan Cabrio sisätila

Elegantti ja urheilullinen.

BMW 4-sarjan Cabrion ylellinen sisätila yhdistää urheilullisuuden nykyaikaiseen toimivuuteen. Lukuisat informaatio- ja kommunikaatiotekniikat sekä täydellisesti kuljettajan mukaan räätälöity sisätila laadukkaine materiaaleineen täyttää tiukimmatkin mukavuudelle asetettavat vaatimukset. Ja Ambient-tunnelmavalaistus korostaa ajoelämyksen ainutkertaisuutta.
Read more
BMW 4-sarjan Cabrio ohjaamo

Kuljettajaa ajatellen.

Vakiovarusteisiin kuuluva nahkainen monitoimi-urheiluohjauspyörä on kuljettajasuuntautuneen ohjaamon keskiössä. BMW Head-Up -näyttö ja monitoimintoinen mittaristo ovat saatavilla lisävarusteina, ja ne näyttävät ajon kannalta tärkeät tiedot selkeästi. Ja navigointijärjestelmän Professional avulla olet täydellisesti verkottunut – samoin kuin BMW Connected -sovelluksen avulla, joka yhdistää älypuhelimesi BMW 4-sarjan Cabrioon.
Read more
BMW 4-sarjan Cabrio laatu

Täydellisesti työstetty.

BMW 4-sarjan Cabrion tyylikäs sisustus ihastuttaa lukuisilla laadukkailla materiaaleilla, joiden työn jälki on ensiluokkainen. Nauti täydellisestä istuinmukavuudesta, niin halutessasi korkealuokkaisilla urheiluistuimilla, jotka on verhoiltu SunReflective-tekniikkaa hyödyntävällä nahkalla ja joihin on saatavilla niskanlämmittimet. Näyttävät sisäkoristelistat ja korostukset sekä upeat kromiyksityiskohdat ja mittariston kontrastisauma korostavat nekin esteettistä tunnelmaa.
Read more

AJODYNAMIIKKA.

VALODESIGN.

BMW M

AJAMISEN ILO ON KOKO PERHEEN ASIA.

AJAMISEN ILO ON KOKO PERHEEN ASIA.

Kohtaa aito urheilullisuus, progressiivinen muotoilu ja ylellinen mukavuus – BMW 4-sarjan koko malliperheessä. Koe vieläkin suurempi dynamiikka BMW M4 ja M3 -autoissa, joiden moottoriurheilu-DNA on lumoava.

Read more
  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.