BMW 4-sarjan Cabrio ajodynamiikka ja tehokkuus

URHEILULLINEN+

BMW 4-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

URHEILULLINEN+

BMW 4-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

URHEILULLINEN+BMW 4-sarjan Cabrion ajodynamiikka ja tehokkuus.

Huikean voimankehityksenä ja tarkasti ohjattavan dynamiikkansa ansiosta BMW 4-sarjan Cabrio ihastuttaa äärimmäisen intensiivisillä ajohetkillä. Ajoitpa loivasti mutkittelevia rannikkoreittejä tai vuoriston haasteellisia serpentiiniteitä, suorituskykyiset moottorit, tehotaloudellinen kevytrakenteisuus ja urheilullisen tarkka alusta osoittavat joka tapauksessa, mihin niistä on.

Read more
BMW 4-sarjan Cabrio suorituskyky

INTENSIIVISTÄ SUORITUSKYKYÄ.

BMW 4-sarjan Cabrio yhdistää huomattavan dynamiikan ja erittäin täsmällisen hallittavuuden ainutlaatuiseksi rajattoman ajonautinnon elämykseksi. Täydellisen tuntuman tiehen myös kaarteissa ja vaativissa ajotilanteissa tuntee aina. Koe väkevän suorituskyvyn ja urheilullisen tarkkuuden vaikuttava synteesi.

VOIMAKKAAT MOOTTORIT.

6-sylinterinen bensiinimoottori

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uusimman BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Kaksois-VANOKSEN, Valvetronicin, High Precision -suoraruiskutuksen ja TwinScroll -turboahtimen ansiosta se tuottaa 240 kW:n (326 hv:n) tehon ja kuluttaa polttonestettä keskimäärin vain 7,6–6,8 l/ 100 km (yhdistetty).
Read more
4-sylinterinen bensiinimoottori

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Uusimman moottorisukupolven nelisylinterinen 2,0-litrainen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori takaa ajamisen upean nautinnon. Moottori ihastuttaa temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla sekä erinomaisella taloudellisuudella ja pienillä pakokaasupäästöillä.
Read more
6-sylinterinen dieselmoottori

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottori.

Uusimman sukupolven kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselrivimoottori kehittää erinomaisen tehon esimerkillisen pienellä polttonesteen kulutuksella. Se on mahdollista edistyksellisen tekniikan kuten muuttuvageometriaisen pakokaasuahtimen ja Common Rail -yhteispaineruiskutuksen avulla. Siinä on tehoa 190 kW (258 hv) – 230 kW (313 hv) ja huippuvääntöä huikeat 560–630 Nm.
Read more
4-sylinterinen dieselmoottori

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uusimman sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan upean temperamenttisia, kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia ja samalla erinomaisen taloudellisia ja vähäpäästöisiä.
Read more
BMW 4-sarjan Cabrio Steptronic Sport -automaattivaihteisto

8-VAIHTEINEN STEPTRONIC SPORT -AUTOMAATTIVAIHTEISTO.

Lisävarusteisiin lukeutuva 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto takaa huippuluokan dynamiikan, tehokkuuden ja ajomukavuuden: nopeat vaihteenvaihdot parantavat kiihdytysarvoja, ja kahdeksan vaihteen tiheän porrastuksen ansiosta vaihteen vaihtumista tuskin tuntee. Samalla moottori pidetään ihanteellisella kierroslukutasolla optimaalisen voimankehityksen varmistamiseksi, ja melutaso alenee. Kahdeksas vaihde laskee suurissa nopeuksissa moottorin kierroslukua ja vähentää siten kulutusta ja CO2-päästöä.

BMW 4-sarjan Cabrio ajokäyttäytyminen

URHEILULLINEN AJOKÄYTTÄYTYMINEN.

BMW 4-sarjan Cabriossa hyvää tuulta voi lisätä jopa kauneimmallakin säällä. Ajodynamiikkakatkaisimen avulla. Valitsemalla SPORT- tai lisävarusteisen SPORT+-tilan aktivoit jämäkämmän iskunvaimentimien säädön. Se sopii ihanteellisesti dynaamiseen ajotyyliin. Etenkin yhdistettynä lisävarusteiseen adaptiiviseen M alustaan ja mukautuvaan sport-ohjaustehostukseen, jossa on Servotronic. Nämä kaksi komponenttia tekevät hallittavuudesta vieläkin mukavampaa.

  • Akselikuorman jakautuminen 50:50

    Akselikuorman jakautuminen ihanteellisessa suhteessa 50:50 on erinomaisen suuntavakauden, tarkan hallittavuuden ja täsmällisen ohjattavuuden yksi tae. Lisäksi ajo-ominaisuuksia parantavat auton matala painopiste sekä lyhyet koriylitykset.

  • Adaptiivinen M alusta

    Adaptiivinen M alusta mukautuu elektronisesti ohjattuna tieolosuhteisiin ja kulloiseenkin ajotilanteeseen. Lisäksi kuljettaja voi ajodynamiikan säätökatkaisimella valita alustan toiminnalle haluamansa luonteen: mukavuuspainotteisesta erittäin urheilulliseen.

  • Mukautuva sport-ohjaustehostus

    Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä. Lisäksi varusteen täydennykseksi voi valita SPORT+-tilan.

BMW 4-SARJAN MALLIPERHEEN DYNAMIIKKA.

BMW 4-sarjan Cabrio dynamiikka

BMW 4-SARJAN MALLIPERHEEN DYNAMIIKKA.

BMW 4-sarjan Cabrio EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Vähemmän kulutusta, enemmän ajonautintoa. Sitä on BMW EfficientDynamics. Nimen taakse kätkeytyy monenlaisia toimenpiteitä, jotka liittyvät moottoritekniikkaan, energianhallintaan ja autokonseptiin. Jotta polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt vähenevät ja samalla dynamiikka ja ajonautinto kasvavat. Vakiovarusteena jokaisessa BMW-autossa – tietysti myös BMW 4-sarjan Cabriossa.

Read more