KAIKKI MAHDOLLISUUDET. EI YHTÄÄN VÄHEMPÄÄ.

BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset BMW 3-sarjan Touringissa.

Huippuluokan mukavuus on BMW 3-sarjan Touringissa selviö. BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovelluksien avulla voit mukavoittaa sitä entisestään. Siten autosta tulee vaikkapa liikkuva toimistosi. Kaikki, mitä Internetillä on tarjota, tulee niin halutessasi suoraan BMW 3-sarjan Touringiisi. Ruuhkat kierrät ennen kuin olet niihin joutunutkaan. Ja tosipaikan tullen saat apua nopeasti ja automaattisesti.

Lue lisää

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services toimii perustana nerokkaille BMW ConnectedDrive -palveluille, joilla ajon aikana saa autoon monenlaista tietoa ja viihdettä.
Niihin lukeutuu myös BMW Online (osa palveluista ei saatavilla Suomessa), jonka avulla pääsee käsiksi auton sijaintipaikkaan liittyviin tietoihin kuten säätiedotuksiin ja uutisiin sekä Google™-hakuun ja Office-toimintoihin.
Lisäksi sovellusten valikkoon voidaan koostaa yksilölliseksi kokonaisuudeksi haluttuja palveluita ja ominaisuuksia kuten nettikameroita, bensiinihintatietoja, pysäköintitiedotuksia, hotellioppaita jne. Myös tiettyjen älypuhelinsovellusten vaivaton, turvallinen ja ajallisesti rajoittamaton käyttö on integroitu.
ConnectedDrive Services mahdollistaa myös pääsyn BMW ConnectedDrive Store -kauppaan (ei toistaiseksi saatavilla Suomessa), josta palveluita ja sovelluksia voi vaivattomasti hankkia haluamakseen ajaksi ja koostaa juuri omien tarpeiden mukaisesti.
Lisäksi varustus ConnectedDrive Services sisältää vielä paljon muuta, mikä tekee jokaisesta BMW:llä ajamisen kerrasta elämyskokemuksen.

ConnectedDrive Services.

 • BMW ConnectedDrive Store

  BMW ConnectedDrive Storessa (ei toistaiseksi Suomessa) palveluja ja sovelluksia voi koota milloin ja missä tahansa aivan omien tarpeiden mukaisesti. Palveluja voi valita ja tilata joustavasti myös auton oston jälkeen. Näin BMW ConnectedDrive -palvelujen ja -sovelluksien käytettävissä olevien toimintojen laajuutta voidaan sovittaa myös suoraan autosta käsin, milloin vain, aivan asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.
  BMW ConnectedDrive Storesta tilattavat palvelut ja sovellukset on kehitetty erityisesti BMW:n kuljettajien tarpeita ja vaatimuksia ajatellen. Eri palvelujen käyttöajat voi valita yksilöllisesti. Tietyt palvelut voi siis tilata myös rajoitetuksi ajaksi, esimerkiksi lomamatkaa varten.
  BMW ConnectedDrive Storeen pääsee sekä matkan aikana suoraan BMW-autosta käsin että Internetissä My BMW ConnectedDrive -asiakasportaalin kautta. Äskettäin tilatut palvelut ja sovellukset ovat käytettävissä autossa pian valitsemisen ja tilauksen jälkeen. Lisäksi asiakas voi milloin tahansa tarkastaa BMW ConnectedDrive Storessa käytettävissä olevien palvelujen ja sovelluksien tiedot.

 • Apps

  Tehdaslisävaruste Apps on alusta, joka mahdollistaa älypuhelimien tiettyjen sovellusten eli appsien vaivattoman käytön autossa. Jotta autoon saadaan tuotua koko joukko erilaisia sovelluksia, BMW ei kehitä ainoastaan omia sovelluksiaan kuten BMW Connected ja BMW M Laptimer, vaan tekee tiivistä yhteistyötä myös kumppaneiden kuten Spotify, Napster, GoPro, Deezer ja Audible kanssa, jotta näiden kehittämiä sovelluksia voidaan myös käyttää autossa matkan aikana.

  Käyttämistä varten yhteensopiva älypuhelin liitetään Snap-in-adapterilla tai älypuhelin- USB-johdolla autoon. Ääni toistetaan auton audiojärjestelmän kautta. Sen jälkeen sovellusten kaikkia toimintoja voidaan kätevästi ohjata ja käyttää auton iDrive-monitoimisäätimellä. Autokäyttöön tarjolla olevien sovellusten määrä kasvaa jatkuvasti BMW:n ja eri kumppaneiden yhteistyön tuloksena. Lisätietoja internetistä osoitteessa www.bmw.com/apps.

ÄLYKÄS HÄTÄPUHELU.

Älykäs hätäpuhelu mahdollistaa nopean ja tarkoituksenmukaisen avunsaannin hätätilanteessa sekä koulutetun henkilökunnan avun ympäri vuorokauden. Onnettomuuden satuttua, esimerkiksi kun turvatyynyt ovat lauenneet tai turvavöiden kiristimet aktivoituneet onnettomuudesta johtuen, järjestelmä soittaa automaattisesti hätäpuhelun.
BMW:n onnettomuuspalvelu (englanninkielinen) saa pelastustöiden kannalta tärkeät tiedot kuten auton tarkan sijainnin, tiedot onnettomuuden vakavuudesta ja matkustajien loukkaantumisvaarasta autoon kiinteästi asennetun SIM-kortin välityksellä, eli omasta matkapuhelimestasi riippumatta. BMW:n onnettomuuspalvelu ilmoittaa asiasta viipymättä lähimmälle hätäkeskukselle tai ohjaa puhelun heille ja on onnettomuuden uhrien tukena puhelimitse siihen saakka, että pelastushenkilökunta pääsee paikalle. Hätäpuhelun voi käynnistää myös manuaalisesti esimerkiksi onnettomuuden muiden osapuolten auttamiseksi.

OFFICE-TOIMINNOT.

BMW ConnectedDrive tuo toimistosi BMW 3-sarjaasi. Tee olosi mukavaksi ja pystytä toimistosi autoon. BMW ConnectedDriven ansiosta voit vastaanottaa ja lukea sähköposteja ja vastata niihin ja sanella ja lähettää muistiinpanoja tai viestejä.

BMW Online Office -toiminnot ja sanelutoiminto.

 • Bluetooth Office

  Bluetooth Office -toiminnot mahdollistavat vieläkin tehokkaamman ajankäytön autossa. Liittämällä Bluetooth-laitteet autoon voit matkan aikana organisoida arkesi mukavasti. Yhteensopivien älypuhelinten tärkeimmät Office-toiminnot kuten sähköpostit, kalenterimerkinnät, tehtävät ja tekstiviestit näytetään monitoiminäytössä, ja niin halutessasi voit kuunnella ne ääneenlukutoiminnolla kätevästi ja turvallisesti audiolaitteiston kautta. Luettelon kaikista yhteensopivista mobiilipäätelaitteista näet osoitteesta

 • Sanelutoiminto

  Tehdaslisävarusteiden navigointijärjestelmä Professional, Bluetooth-yhteys ja BMW ConnectedDrive Services yhteydessä matkapuhelinta ei enää tarvitse ottaa käteen. Tekstiä voi nyt syöttää ääneen puhumalla.
  Sanelutoiminto (ei saatavilla Suomessa) mahdollistaa puhuttujen viestien muuntamisen tekstiksi, jonka voit sitten lähettää sähköpostitse tai tekstiviestinä Bluetooth-liitännällä yhdistetyn älypuhelimesi kautta. Tietoa älypuhelimien Bluetooth-yhteensopivuudesta ja muista mobiilipäätelaitteista löydät osoitteesta

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOTUKSET.

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI, ei saatavilla Suomessa) tuovat aina ajantasaiset liikennetilannetiedot käytettäviksi autossa.
Järjestelmä välittää tarkat tiedot liikennehäiriön sijainnista ja kestosta, joten autoon saadaan lähes reaaliaikaisesti tiedot moottoriteiden, valtateiden, kantateiden sekä useiden kaupunkien sisäisen liikenteen tilanteesta. Ruuhkien kiertosuositukset auttavat löytämään nopeimman reitin ongelmakohdan ohitse kohti asetettua kohdetta.
Tietojen lähteitä ovat mm. liikennöitsijöiden autokaluston ajoprofiilitiedoista saatavat GPS-tiedot, älypuhelinsovellukset ja poliisin tiedotukset sekä myös usein toistuvat liikennevirtamallitiedot kuten työmatkaliikenne.
Vallitseva liikennetilanne visualisoidaan navigoinnin karttanäkymässä värjäämällä tie- ja katuosuuksia vihreällä, keltaisella, oranssilla tai punaisella.

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset.

CONCIERGE SERVICE.

Oletko aina halunnut tietää, miltä tuntuisi, jos käytettävissä olisi oma hovimestari: Nyt se on mahdollista BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun avulla (palvelu ei ole saatavilla Suomessa). Tämän elämää mukavoittavan palvelun ansiosta saat napin painalluksella yhteyden BMW-asiakaspalvelun työntekijöihin, jotka ovat käytettävissäsi "henkilökohtaisina assistentteina" matkan varrella.
Olitpa etsimässä jotain tiettyä ravintolaa, lähintä pankkiautomaattia tai päivystävää apteekkia – BMW-asiakaspalvelun työntekijä löytää kohteet ja lähettää tarvitsemasi osoitetiedot niin halutessasi suoraan navigointijärjestelmääsi. Concierge Services on käytettävissäsi matkapuhelimestasi riippumatta, kotimaassa ja ulkomailla, kellon ympäri viikon jokaisena päivänä ja ilman lisäkustannuksia.
Käytön edellytyksenä on lisävaruste BMW ConnectedDrive Services. Palvelu ei ole saatavilla Suomessa.

Concierge Service.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Sopivin musiikki jokaiseen tilanteeseen, jokaiselle tielle ja jokaiseen tunnelmaan. Online Entertainmentilla (ei saatavilla Suomessa) BMW-autosta on mahdollista päästä soittamaan rajoittamaton määrä miljoonista musiikkikappaleita – suoraan, ilman erillisen laitteen kuten älypuhelimen käyttöä. Jokaiseen musiikkimakuun löytyy oikeanlaista musiikkia.
Kun autossa kuunnellaan jokin esittäjän kappaletta tai albumia, se tallentuu automaattisesti autossa olevalle kiintolevylle. Siten musiikkinautinto on häiriötön, täysin ilman katkoja.
Online Entertainmentilla voidaan BMW-musiikkiyhteistyökumppanin kuten Napsterin palveluihin avata vuodeksi tili kiinteään hintaan. Musiikkia voidaan sitten kuunnella ilman lisäkustannuksia kaikkiaan kuudessa Euroopan maassa: Saksa, Ranska, Britannia, Italia, Espanja ja Hollanti. Palvelu ei ole saatavilla Suomessa.

Online Entertainment.

REMOTE SERVICES.

Remote Services -etäkäyttötoiminnoilla voidaan auton sijainti katsoa älypuhelimella, jolla myös voidaan etäavata ja etälukita auton keskuslukitus ja tehdä paljon muutakin.
Remote Services -etäkäyttötoiminnolla ja ilmaisella BMW ConnectedDrive App -sovelluksella (saatavissa Apple Storesta ja Google Play Storesta) voidaan etäohjata BMW-auton eri toimintoja, kuten keskuslukituksen toimintaa. Myös navigointiin löydetyn kohdeosoitteen syöttö auton navigointijärjestelmään on mahdollista online-hausta powered by Google™. Lisäksi auton sijainti voidaan näyttää. Käyttämistä varten Remote Services -toiminnot pitää kerran aktivoida My BMW ConnectedDrive -asiakasportaalissa osoitteessa

Remote Services.

INTERNET.

Internet-lisävarusteella (ei saatavilla Suomessa) nettisivuja voi ladata BMW-auton teräväpiirtoiseen monitoiminäyttöön. Puhelinoperaattorista riippuen kuljettaja voi ladata valitsemiaan nettisisältöjä täydellä 3G-nopeudella aivan kuten kotikoneella. URL-osoite syötetään helposti ja mukavasti iDrive-monitoimisäätimellä tai nopeasti suosikkien luettelosta.
Internet-lisävarusteeseen kuuluva kiinteämaksuinen datalaajakaista mahdollistaa mukavan nettisurffailun suoraan autossa (ei Roaming-verkkovierailua). Nettisurffailuun käytetään monitoiminäyttöä. Jos autossa on takatilan viihdekeskus Professional, Internetissä voi surffailla myös takamatkustamossa etuistuinten selkänojiin asennetuilla litteillä näytöillä.
Internet-lisävaruste ei ole saatavilla Suomessa.