AJAMISEN ILOA, VAILLA VERTAA.

BMW 3-sarjan Sedan.

AJAMISEN ILOA, VAILLA VERTAA.

BMW 3-sarjan Sedan.

AJAMISEN ILOA, VAILLA VERTAA.BMW 3-sarjan Sedan.

CO2-päästö yhdistetty, g/km (318i)

119 [116]

Kulutus yhdistetty, l/100 km (318i)

5,1 [5,0]

Suurin teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (318i)

100 (136)/4500–6000

Kiihtyvyys 0–100 km/h s (318i)

8,9 [9,1]

Alkuperäinen vuodesta 1975: BMW 3-sarja on urheilullisen Sedanin perikuva. Dynaamisen muotoilun, verrattoman ohjattavuuden ja erinomaisen käytännöllisyyden vastustamaton yhdistelmä ihastuttaa jo kuudennessa sukupolvessa. Optimaalinen painonjakauma, klassinen takavetoisuus ja voimakkaat, huippusuorituskykyiset, BMW EfficientDynamics -tekniikalla varustetut bensiini- ja dieselmoottorit takaavat vaikutuksen tekevän dynamiikan ja vähäisen kulutuksen. Nerokas BMW xDrive -nelivetojärjestelmä tarjoaa aina parhaan pidon. Ja Business Sport -malli, Business Luxury -malli tai Business M Sport -malli antavat Sinulle tilaisuuden muokata BMW 3-sarjan Sedania aivan oman tyylisi mukaisesti.

KAMPANJAT.

Business Exclusive Edition

BUSINESS EXCLUSIVE EDITION.

Uusi BMW Business Exclusive Edition -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä BMW 3-sarjaan. Huippuvarustelu tuntuu kaikkialla paitsi hinnassa.

KAIKKI BMW 3-SARJAN SEDANISTA.

Muotoilu.

Muista erottuvat designelementit tekevät BMW 3-sarjan Sedanista luokkansa urheilullisimman edustajan. Klassinen kolmijakoinen korimuotoilu on saanut nykyaikaisen tulkinnan, ja auto jatkaa BMW:n designperinteitä johdonmukaisesti: siitä kertovat pitkä konepelti, lyhyet koriylitykset, pitkä akseliväli ja taaemmas sijoitettu sisätila. Näin tämä kaikkien aikojen valmistetuin BMW-mallisarja määrää jälleen suunnan omassa segmentissään.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

BMW 3-sarjan Sedan tarjoaa dynamiikkaa monissa vivahteissa. Niin halutessasi takaavat esimerkiksi adaptiivinen M alusta tai mukautuva sport-ohjaustehostus huippuluokan ketteräliikkeisyyden. Näin nautit urheilullisessa ajossa maksimaalisesta ohjattavuudesta ja suuntavakaudesta. BMW TwinPower Turbo -moottorit ja lisävarusteena saatava kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto varmistavat erinomaisen ajonautinnon. Nämä ja muut BMW EfficientDynamics -tekniikat mahdollistavat upean suorituskyvyn ja samalla vähäisen kulutuksen.

Turvallisuus ja mukavuus.

BMW 3-sarja tarjoaa kaiken, mitä rentoutumiseen tarvitset. Avara sisätila lukuisine säilytyslokeroineen tekee jokaisesta ajomatkasta mukavan elämyksen. Monipuolisesti käytettävä tavaratila on erinomaisen toimiva. Ja pitkälle kehitetty matkustajasuoja varmistaa hyvän tunteen jokaisella istumapaikalla.

240 KW.

Uusin ruiskutustekniikka, täysin muuntuva tehonohjaus ja uusimman sukupolven turboahtimet: Kaikki BMW EfficientDynamics -moottoriperheen bensiini- ja dieselvoimanlähteet vakuuttavat vahvalla vetävällä voimalla – ja yllättävät samalla alhaisilla kulutus- ja päästöarvoilla. Erityisen dynaaminen: huippumoottorimalli BMW 340i Sedanissa. Erityisen vähäpäästöiset ja taloudelliset: BMW 320d Sedan EfficientDynamics Edition ja BMW 330e Sedan, jossa on ensimmäinen Plug-in-hybridimoottori BMW 3-sarjassa.