VERRATONTA URHEILULLISUUTTA JA HYVÄNOLON TUNNETTA.

Mukavuus ja turvallisuus BMW 3-sarjan Sedanissa.

BMW 3-sarja tarjoaa kaiken, mitä rentoutumiseen tarvitset. Avara sisätila lukuisine säilytyslokeroineen tekee jokaisesta ajomatkasta mukavan elämyksen. Monipuolisesti käytettävä tavaratila on erinomaisen toimiva. Ja pitkälle kehitetty matkustajasuoja varmistaa hyvän tunteen jokaisella istumapaikalla.

Read more

TAKALUUKUN AVAAMINEN KOSKETTAMATTA.

Kun ostoskierros on tehty, kädet ovat täynnä kannettavaa ja tavaratila pitäisi saada auki. Avaimen kaivaminen taskusta tuntuu tällöin varsin vaivalloiselta. Mutta sitä ei tarvitse enää murehtia, jos autossasi on innovatiivinen Comfort Access -järjestelmä, joka mahdollistaa takaluukun avaamisen koskettamatta: Yksi kohdistettu jalan liike takapuskurin alla riittää, ja tunnistin ohjaa takaluukun avautumaan.
Lukituksen avautumisen jälkeen luukku avautuu itsestään. Henkilöiden tunnistamista varten takapuskurin katteeseen on asennettu eri korkeuksille tunnistimia, jotka tunnistavat jalanliikkeen. Näin tämä innovatiivinen varuste parantaa tavaratilan käyttö- ja kuormausmukavuutta. Sisäänpääsy sallitaan kuitenkin vain, jos järjestelmä samalla tunnistaa henkilön mukana olevan autonavaimen.

SÄILYTYSTILAKONSEPTI.

Säilytystilapaketti käsittää käteviä säilytyslokeroita ja kuormansidontaa helpottavia varusteita. Virtaa tarvitsevia laitteita voidaan liittää 12 voltin pistorasioihin keskikonsolin takaosassa ja tavaratilassa oikealla. Säilytystilapaketti sisältää kannellisen säilytyslokeron kojelaudassa kuljettajan puolella, lehtiverkot etuistuinten taustoissa ja kaksi kassikoukkua. Tavaratilassa oleva tavaraverkko pitää tavarat paremmin järjestyksessä. Lisänä on monikäyttöinen tavaraverkko, joka voidaan kiinnittää tavaratilan lattiaan, sekä tavaratilan lattian alapuolisessa syvennyksessä jaettu säilytyslokero.

TOIMIVUUS.

BMW 3-sarjan Sedanin tavaratila on kooltaan noin 480 litraa, joten se on riittävän tilava vastatakseen kaikkiin arjen tarpeisiin. Takaistuimen selkänojiin saa lisävarusteena kääntöominaisuuden, jolloin ne voidaan kääntää alas suhteessa 40:20:40 kuljetusmahdollisuuksien lisäämiseksi. Näin istuin- ja tavaratilaa voidaan muuttaa yksilöllisesti ja tarpeen mukaan. Keskimmäinen istuinosa ja etumatkustajan puolella oleva istuinosa voidaan kääntää alas erikseen. Kuljettajanpuoleinen istuinosa on käännettävissä alas yhdessä keskiosan kanssa. BMW 3-sarjan Sedanin kuormaus ja kuorman purku on siis äärimmäisen kätevää. Kahden matkustajan on mukava istua takamatkustamossa samalla kun kuljetetaan pitkiä esineitä kuten vaikkapa suksi- ja lumilautapussia.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Paketillinen fiksuja turvatoimenpiteitä auttaa minimoimaan onnettomuusriskejä kohdennetusti kaikissa BMW-autoissa – ja ne mahdollistavat miellyttävän turvallisuuden tunteen joka tilanteessa. Suurta kuormitusta kestävät, tilavuudeltaan suuret palkkirakenteet sekä suurlujien erikoisterästen älykäs käyttö varmistavat turvamatkustamon mahdollisimman suuren lujuuden painon pysyessä pienenä.
Törmäysenergia johdetaan matkustamon ohi muihin korin osiin kuten pohjalevyyn, kylkirakenteisiin, rintapeltiin sekä kattoon, ja keulan ja perän muodonmuutosvyöhykkeet ottavat vastaan törmäysenergiaa. Sivutörmäyksessä matkustajia suojaavat vahvistetut rakenteet B-pilareissa ja kynnyksissä, suurlujat sivutörmäysturvapalkit ovissa sekä vankat poikkipalkit istuinten kohdalla.
Keulan alueella on erilaisia jalankulkijasuojaan liittyviä rakenteita. Puskurinkannattimen ja puskurin verhouksen välissä on törmäysvaimennin, joka vähentää loukkaantumisriskiä jalkoihin kohdistuvassa törmäyksessä. Lisäksi konepellissä on muodonmuutoselementit, jotka vaimentavat törmäysenergiaa toimien muodonmuutosvyöhykkeenä.