AITOA INSPIRAATIOTA.

BMW 3-sarjan Gran Turismo.

AITOA INSPIRAATIOTA.

BMW 3-sarjan Gran Turismo.

AITOA INSPIRAATIOTA.BMW 3-sarjan Gran Turismo.

Kiihtyvyys 0-100 km/h, s (318d3)

9,3 [9,2]

Kulutus yhdistetty, l/100 km (318d3)

4,9–4,8 [4,8–4,3]

CO2-päästö, g/km (318d3)

129–126 [128–124]

Monipuolinen luonne täynnä ideoita ja tavoitteita: uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo yhdistää urheilullisen muotoilun, jännittävän dynamiikan ja avaran tilantunteen ainutlaatuiseksi autokonseptiksi. Coupémainen kattolinja korostaa sitä keveyttä, jolla tämä auto välittää urheilullisuutensa tiehen. Uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo: Vahvailmeinen. Monipuolinen. Lumoava.     

KAMPANJAT

Business Exclusive

Business Exclusive.

Uusi BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 20i/20d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta.
Business Exclusive

Connected-paketti alk. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, BMW 4-sarjan Gran Coupé, BMW 5-sarja (alk. 1 490 €) ja BMW X1.

NÄYTTÄÄ VOIMANSA. JA OSOITTAA SUURUUTENSA.

MUOTOILU.

Voimakas rakenne yhdistettynä klassisen coupén sulavaan kattolinjaan. Tulokseksi saadaan BMW 3-sarjan Gran Turismon muista erottuva, kiehtova muotoilu. Täsmälliset piirteet ja ilmaisuvoimaisesti muotoillut pinnat saavat aikaan valon ja varjon lumoavan leikin. Ja keulan ja perän valodesign korostaa katsetta, joka kohdistuu tiehen urheilullisen voimakkaana.

URHEILULLISUUS.

Ajamisen ilo on viritetty BMW 3-sarjan Gran Turismossa kaikin puolin urheilulliseksi. Pitkälle kehitetyt BMW TwinPower Turbo -moottorit ottavat jokaisesta polttonestepisarasta irti kaiken energian, jotta voimakas ajodynamiikka pääsee oikeuksiinsa. Ja aktiivinen takaspoileri on sekä urheilullisen näköinen että optimoi ilmavirtaa ja takaa siten parhaan mahdollisen pidon.

TILAVUUS.

Koe inspiroiva riippumattomuuden tunne: pitkä akseliväli ja korotettu kattolinja tarjoavat kaikille BMW 3-sarjan Gran Turismon matkustajille runsaasti pään- ja jalkatilaa. Kehyksettömistä ovista virtaa sisätilaan valtavasti valoa, joten tilantunne vain kasvaa. Ja eri tavoin käytettävä tavaratila sekä jaettava takaistuin tekevät BMW 3-sarjan Gran Turismosta ihanteellisen kumppanin aktiiviseen ja urheilulliseen elämäntyyliin.

Muotoilu.

Kätevät toiminnot.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Liikkuvaa mukavuutta.

 

 

 

Kuvia ja videoita.

Moottorit.

Tekniset tiedot.

 

 

 

 

MALLIT JA VARUSTEET.

Enemmän dynamiikkaa? Vai sittenkin lisää ylellisyyttä? Monipuoliset mallit ja varusteet, kuten Business M Sport -malli, täyttävät kaikki toiveet.

 • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

  (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

  Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

  Tiedot, joiden kohdalla on merkintä (2), ovat ennakkotietoarvoja.

  Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

  Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.