AITOA INSPIRAATIOTA.

Uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo nyt Suomessa.

AITOA INSPIRAATIOTA.

Uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo nyt Suomessa.

AITOA INSPIRAATIOTA.Uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo nyt Suomessa.

Kiihtyvyys 0-100 km/h, s (318d)

Kulutus yhdistetty, l/100 km (318d)

CO2-päästö, g/km (318d)

Akseliväli, cm (318d)

9,3

4,5

117

2 920

Monipuolinen luonne täynnä ideoita ja tavoitteita: uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo yhdistää urheilullisen muotoilun, jännittävän dynamiikan ja avaran tilantunteen ainutlaatuiseksi autokonseptiksi. Coupémainen kattolinja korostaa sitä keveyttä, jolla tämä auto välittää urheilullisuutensa tiehen. Uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo: Vahvailmeinen. Monipuolinen. Lumoava.     

KAMPANJAT

Business Exclusive.

Uusi BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 320i/420i sekä 320d/420d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta.

Connected-paketti alk. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: Uusi BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé ja BMW X1.

NÄYTTÄÄ VOIMANSA. JA OSOITTAA SUURUUTENSA.

MUOTOILU.

Voimakas rakenne yhdistettynä klassisen coupén sulavaan kattolinjaan. Tulokseksi saadaan BMW 3-sarjan Gran Turismon muista erottuva, kiehtova muotoilu. Täsmälliset piirteet ja ilmaisuvoimaisesti muotoillut pinnat saavat aikaan valon ja varjon lumoavan leikin. Ja keulan ja perän valodesign korostaa katsetta, joka kohdistuu tiehen urheilullisen voimakkaana.

URHEILULLISUUS.

Ajamisen ilo on viritetty BMW 3-sarjan Gran Turismossa kaikin puolin urheilulliseksi. Pitkälle kehitetyt BMW TwinPower Turbo -moottorit ottavat jokaisesta polttonestepisarasta irti kaiken energian, jotta voimakas ajodynamiikka pääsee oikeuksiinsa. Ja aktiivinen takaspoileri on sekä urheilullisen näköinen että optimoi ilmavirtaa ja takaa siten parhaan mahdollisen pidon.

TILAVUUS.

Koe inspiroiva riippumattomuuden tunne: pitkä akseliväli ja korotettu kattolinja tarjoavat kaikille BMW 3-sarjan Gran Turismon matkustajille runsaasti pään- ja jalkatilaa. Kehyksettömistä ovista virtaa sisätilaan valtavasti valoa, joten tilantunne vain kasvaa. Ja eri tavoin käytettävä tavaratila sekä jaettava takaistuin tekevät BMW 3-sarjan Gran Turismosta ihanteellisen kumppanin aktiiviseen ja urheilulliseen elämäntyyliin.

 

 

 

 

 

 

 

MALLIT JA VARUSTEET.

Enemmän dynamiikkaa? Vai sittenkin lisää ylellisyyttä? Monipuoliset mallit ja varusteet, kuten Business M Sport -malli, täyttävät kaikki toiveet.