AITOA INSPIRAATIOTA.

BMW 3-sarjan Gran Turismo.

AITOA INSPIRAATIOTA.

BMW 3-sarjan Gran Turismo.

AITOA INSPIRAATIOTA.BMW 3-sarjan Gran Turismo.

Kiihtyvyys 0-100 km/h, s (318d)

9,4 [9,3]

Kulutus yhdistetty, l/100 km (318d)

5,5–6,0 [5,8–6,4]

CO2-päästö, g/km (318d)

144–158 [153–169]

Monipuolinen luonne täynnä ideoita ja tavoitteita: uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo yhdistää urheilullisen muotoilun, jännittävän dynamiikan ja avaran tilantunteen ainutlaatuiseksi autokonseptiksi. Coupémainen kattolinja korostaa sitä keveyttä, jolla tämä auto välittää urheilullisuutensa tiehen. Uusi BMW 3-sarjan Gran Turismo: Vahvailmeinen. Monipuolinen. Lumoava.     

PYYDÄ TARJOUS.

Lisää yhteystietosi, sinua kiinnostavan BMW-mallin tiedot tai rakentamasi auton linkki tarjouspyyntölomakkeeseen. BMW-jälleenmyyjäsi ottaa sinuun pian yhteyttä.

KAMPANJAT

Business Exclusive

Business Exclusive.

Uusi BMW Business Exclusive -mallisto tarjoaa omaa luokkaansa olevaa ylellisyyttä. Muun muassa nahkaverhoilun, urheiluistuimet ja lämmitettävän urheiluohjauspyörän sisältävän huippuvarustelun saat nyt vakiona BMW 3-sarjaan. Business Exclusive -varustelu on myös saatavilla uuteen BMW 4-sarjan Gran Coupéhen. Moottorivaihtoehtoihin 20i/20d saat myös xDrive-nelivedon nyt veloituksetta.

 

BMW 3-sarjan malleihin nyt talvirengassarja ja jälkiasennettu lisälämmitin vain 490 €.

Read more

NÄYTTÄÄ VOIMANSA. JA OSOITTAA SUURUUTENSA.

MUOTOILU.

Voimakas rakenne yhdistettynä klassisen coupén sulavaan kattolinjaan. Tulokseksi saadaan BMW 3-sarjan Gran Turismon muista erottuva, kiehtova muotoilu. Täsmälliset piirteet ja ilmaisuvoimaisesti muotoillut pinnat saavat aikaan valon ja varjon lumoavan leikin. Ja keulan ja perän valodesign korostaa katsetta, joka kohdistuu tiehen urheilullisen voimakkaana.
Read more

URHEILULLISUUS.

Ajamisen ilo on viritetty BMW 3-sarjan Gran Turismossa kaikin puolin urheilulliseksi. Pitkälle kehitetyt BMW TwinPower Turbo -moottorit ottavat jokaisesta polttonestepisarasta irti kaiken energian, jotta voimakas ajodynamiikka pääsee oikeuksiinsa. Ja aktiivinen takaspoileri on sekä urheilullisen näköinen että optimoi ilmavirtaa ja takaa siten parhaan mahdollisen pidon.
Read more

TILAVUUS.

Koe inspiroiva riippumattomuuden tunne: pitkä akseliväli ja korotettu kattolinja tarjoavat kaikille BMW 3-sarjan Gran Turismon matkustajille runsaasti pään- ja jalkatilaa. Kehyksettömistä ovista virtaa sisätilaan valtavasti valoa, joten tilantunne vain kasvaa. Ja eri tavoin käytettävä tavaratila sekä jaettava takaistuin tekevät BMW 3-sarjan Gran Turismosta ihanteellisen kumppanin aktiiviseen ja urheilulliseen elämäntyyliin.
Read more

Muotoilu.

Kätevät toiminnot.

Ajodynamiikka ja tehokkuus.

Liikkuvaa mukavuutta.

 

 

 

Read more

Kuvia ja videoita.

Moottorit.

Tekniset tiedot.

 

 

 

 

Read more

MALLIT JA VARUSTEET.

Enemmän dynamiikkaa? Vai sittenkin lisää ylellisyyttä? Monipuoliset mallit ja varusteet, kuten Business M Sport -malli, täyttävät kaikki toiveet.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    Esitetyt polttoaineenkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Henkilöautojen kulutuksen ja päästöjen mittaustavasta (WLTP) johtuen autoon valitut varusteet voivat vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin ja sitä kautta autoveron määrään sekä auton kokonaishintaan. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp.

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.