KOKO MAAILMA YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA.

BMW ConnectedDriven palvelut ja sovellukset BMW 3-sarjan Gran Turismossa.

Viestintä, informaatiot ja viihde – BMW ConnectedDriven palvelujen ja sovellusten ansiosta olet aina ajan hermolla, myös matkan varrella. Esimerkiksi BMW Online tarjoaa käyttöön ajankohtaiset, sijaintipaikkaan liittyvät tiedot kuten sään, uutiset, verkkohaun tai vaikkapa Office-toiminnot. Lisäksi voit käyttää älypuhelinsovelluksia kuten Spotify – ja monia muitakin – mukavasti, turvallisesti ja ilman aikarajoituksia.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services toimii perustana nerokkaille BMW ConnectedDrive -palveluille, joilla ajon aikana saa autoon monenlaista tietoa ja viihdettä.
 

Niihin lukeutuu myös BMW Online, jonka avulla pääsee käsiksi auton sijaintipaikkaan liittyviin tietoihin kuten säätiedotuksiin ja uutisiin sekä GoogleTM-hakuun ja Office-toimintoihin. Lisäksi sovellusten valikkoon voidaan koostaa yksilölliseksi kokonaisuudeksi haluttuja palveluita ja ominaisuuksia kuten bensiinihintatietoja, pysäköintietoja, matka- ja hotellioppaita jne.

Myös tiettyjen älypuhelinsovellusten vaivaton, turvallinen ja ajallisesti rajoittamaton käyttö on integroitu. ConnectedDrive Services mahdollistaa myös pääsyn BMW ConnectedDrive Store -kauppaan (ennakkotietojen mukaan Suomessa 2016 aikana), josta palveluita ja sovelluksia, kuten Remonte Services -etäkäyttötoiminnot, voi vaivattomasti hankkia haluamakseen ajaksi ja koostaa juuri omien tarpeiden mukaisesti. Lisäksi varustus ConnectedDrive Services sisältää vielä paljon muuta, mikä tekee jokaisesta BMW:llä ajamisen kerrasta elämyskokemuksen.

Katso lisävarustevideo.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Sopivin musiikki jokaiseen tilanteeseen, jokaiselle tielle ja jokaiseen tunnelmaan. Online Entertainmentilla (ei saatavilla Suomessa) BMW-autosta on mahdollista päästä soittamaan rajoittamaton määrä yli 30 miljoonasta musiikkikappaleesta – suoraan, ilman erillisen laitteen kuten älypuhelimen käyttöä. Jokaiseen musiikkimakuun löytyy oikeanlaista musiikkia. Kun autossa kuunnellaan jokin esittäjän kappaletta tai albumia, se tallentuu automaattisesti autossa olevalle kiintolevylle. Siten musiikkinautinto on häiriötön, täysin ilman katkoja. 
 

Online Entertainmentilla voidaan BMW-musiikkiyhteistyökumppanin kuten Napsterin tai Deezerin palveluihin avata vuodeksi tili kiinteään hintaan. Musiikkia voidaan sitten kuunnella ilman lisäkustannuksia kaikkiaan kahdeksassa Euroopan maassa: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Britannia, Italia, Espanja ja Hollanti.

Katso lisävarustevideo.

CONCIERGE SERVICE.

Oletko aina halunnut tietää, miltä tuntuisi, jos käytettävissä olisi oma hovimestari? Nyt se on mahdollista BMW ConnectedDriven Concierge Service -palvelun avulla (palvelu ei ole saatavilla Suomessa). Tämän elämää mukavoittavan palvelun ansiosta saat napin painalluksella yhteyden BMW-asiakaspalvelun työntekijöihin, jotka ovat käytettävissäsi "henkilökohtaisina assistentteina" matkan varrella.

Olitpa etsimässä jotain tiettyä ravintolaa, lähintä pankkiautomaattia tai päivystävää apteekkia – BMW-asiakaspalvelun työntekijä löytää kohteet ja lähettää tarvitsemasi osoitetiedot niin halutessasi suoraan navigointijärjestelmääsi. Concierge Service on käytettävissäsi matkapuhelimestasi riippumatta, kotimaassa ja ulkomailla, kellon ympäri viikon jokaisena päivänä ja ilman lisäkustannuksia.

Katso lisävarustevideo.

REAALIAIKAISET LIIKENNETIEDOTUKSET.

Reaaliaikaiset liikennetiedotukset (RTTI, ei saatavilla Suomessa) tuovat aina ajantasaiset liikennetilannetiedot käytettäviksi autossa. Järjestelmä välittää tarkat tiedot liikennehäiriön sijainnista ja kestosta, joten autoon saadaan lähes tosiaikaisesti tiedot moottoriteiden, valtateiden, kantateiden sekä useiden kaupunkien sisäisen liikenteen tilanteesta. Ruuhkien kiertosuositukset auttavat löytämään nopeimman reitin ongelmakohdan ohitse kohti asetettua kohdetta. Tietojen lähteitä ovat mm. liikennöitsijöiden autokaluston ajoprofiilitiedoista saatavat GPS-tiedot, älypuhelinsovellukset ja poliisin tiedotukset sekä myös usein toistuvat liikennevirtamallitiedot kuten työmatkaliikenne.
 

Vallitseva liikennetilanne visualisoidaan navigoinnin karttanäkymässä värjäämällä tie- ja katuosuuksia vihreällä, keltaisella, oranssilla tai punaisella.

Katso lisävarustevideo.

ÄLYKÄS HÄTÄPUHELU.

Älykäs hätäpuhelujärjestelmä ottaa tarvittaessa automaattisesti yhteyden BMW:n onnettomuuspalvelun (englanninkielinen) kautta lähimpään hätäkeskukseen – omasta matkapuhelimestasi täysin riippumatta. Auton sijaintitiedon lisäksi järjestelmä välittää tiedot törmäyksen vakavuudesta. Älykkään hätäpuhelun voi käynnistää myös manuaalisesti esimerkiksi liikenteen muiden osapuolten auttamiseksi.

Katso lisävarustevideo.