OSOITTAA TODELLISTA SUURUUTTA MYÖS SISÄLLÄ.

Mukavuus ja toimivuus BMW 3-sarjan Gran Turismossa.

OSOITTAA TODELLISTA SUURUUTTA MYÖS SISÄLLÄ.

Mukavuus ja toimivuus BMW 3-sarjan Gran Turismossa.

Kerää uutta energiaa: BMW 3-sarjan Gran Turismossa niin kuljettaja kuin etumatkustajakin nauttivat erinomaisesta mukavuudesta. Pitkästä akselivälistä ja korkean kattolinjan mahdollistamasta avarasta tilakonseptista hyötyvät myös takamatkustajat. Kätevät toiminnot kuten Wireless Charging lisäävät mukavuutta entisestään. Erinomainen matkustajasuoja takaa turvallisuudentunteen kaikilla paikoilla.

OSOITTAA TODELLISTA SUURUUTTA MYÖS SISÄLLÄ.Mukavuus ja toimivuus BMW 3-sarjan Gran Turismossa.

Kerää uutta energiaa: BMW 3-sarjan Gran Turismossa niin kuljettaja kuin etumatkustajakin nauttivat erinomaisesta mukavuudesta. Pitkästä akselivälistä ja korkean kattolinjan mahdollistamasta avarasta tilakonseptista hyötyvät myös takamatkustajat. Kätevät toiminnot kuten Wireless Charging lisäävät mukavuutta entisestään. Erinomainen matkustajasuoja takaa turvallisuudentunteen kaikilla paikoilla.

Read more

TILAVUUS.

Rajattomasti muunneltava: Jos elämäntyylisi on aktiivinen ja urheilullinen, ihastut BMW 3-sarjan Gran Turismon tavaratilaan. Lisäksi lyömättömän avara sisätila tarjoaa jopa takamatkustajillekin riittävästi tilaa nauttia pitemmistäkin matkoista.

 • Kaksiosainen irrotettava hattuhylly

  Kaksiosainen hattuhylly on erityisen kätevä. Sen taaempi osa kääntyy auki takaluukun avaamisen myötä ja sulkeutuu takaluukun sulkemisen yhteydessä. Jos tavaratilaa tarvitaan enemmän, hattuhylly voidaan irrottaa ja sijoittaa kätevästi tilaa säästäen tavaratilan välipohjan alle. Siten koko tavaratila on käytettävissä tavaroiden kuljettamiseen, ja myös kookkaat tavarat mahtuvat paremmin mukaan.

 • Kääntyvät takaselkänojat

  Takaselkänojissa on kaltevuussäätö, ja selkänojat voidaan kääntää eteen suhteessa 40:20:40. Takaselkänojien kaltevuussäädössä on 15 eri asentoa välillä tavarankuljetusasento 8° (jolloin tavaratilaa saadaan 33 litraa lisää) ja mukavuusasento 27°. Siten takana matkustavat voivat säätää selkänojat haluamansa mukavaan asentoon. Selkänojasäätöä käytetään istuimissa olevien painikkeiden avulla.

KÄTEVÄT TOIMINNOT.

Lukuisat hyvin suunnitellut toiminnot helpottavat arkeasi. Niihin kuuluu esimerkiksi kätevä Comfort Access -järjestelmä. Takaluukun automatiikan yhteydessä se mahdollistaa takaluukun avaamisen sulkemisen koskettamatta.

 • Takaluukun automatiikka

  Takaluukun automatiikka mahdollistaa takaluukun avaamisen ja sulkemisen sähkötoimisesti – yksi napin painallus auton sisällä tai auton avaimesta riittää. Takaluukun voi avata myös tuttuun tapaan takaluukun kahvalla ulkoa ja sulkea painamalla takaluukun sisätilan verhoukseen sijoitettua nappia.

 • Takaselkänojien lukituksen kaukokäyttö

  Takaselkänojien lukituksen kaukokäyttötoiminto mahdollistaa takaselkänojien lukituksen avaamisen ja alas kääntämisen kätevästi tavaratilan puolelta, jolloin saadaan lähes täysin tasainen tavaratilan pohja. Nerokas jousimekanismi kääntää selkänojat hitaasti ja äänettömästi eteen. Takaistuinten pääntukia ei tarvitse irrottaa, vaan niiden alas kääntäminen riittää.

 • Alumiinikiskot matkatavaroiden kiinnittämiseen eri tavoin

  Tavaratilan pohjassa olevat alumiinikiskot (sisältyvät säilytystilapakettiin), joissa on kaksi säädettävää kuormansidontalenkkiä, mahdollistavat hankalankokoisen kuorman kuljettamisen turvallisesti.

LIIKKUVAA MUKAVUUTTA.

PUHELINVARUSTUS, JOSSA WIRELESS CHARGING.

Puhelinvarustus, jossa on Wireless Charging, sisältää puhelimen langattoman lataamisen telineen* ja lisä-USB-liitännät. Antennivahvistimella varustettu kattoantenni takaa matkapuhelimen optimaalisen kuuluvuuden. Bluetoothin välityksellä voidaan liittää samalla kertaa kaksi matkapuhelinta ja yksi audiosoitin. Varustus sisältää Bluetooth Officen sekä NFC-yhteyden.

* Yleismalliset langattomat lataustelineet saatavilla vain yhteensopiville älypuhelimille.
Read more

LISÄÄ MUKAVUUTTA.

Mukava ajomatka alkaa BMW 3-sarjan Gran Turismossa jo kyytiin nousemisesta ja jatkuu saumattomasti sisätilassa. Sen takaavat ominaisuudet kuten panoraamalasikattoluukku, ilmastointiautomatiikka ja ohjauspyörän monitoimivarusteet.

 • Panoraamalasikatto

  Panoraamalasikaton avaaminen tuo sisätilaan runsaasti raikasta ilmaa, ja luukku suljettuna se tekee sisätiloista miellyttävän valoisat. Luukku avataan ja suljetaan katkaisinta painaen tai auton avaimella. Luukkuosa voidaan avata taaksepäin tai tuuletusasentoon takareuna ylös. Varuste sisältää sähkötoimisen aurinkosuoja-verhouslevyn ja tuuliohjaimen.

 • Ilmastointiautomatiikka

  Kaksialue-ilmastointiautomatiikka pitää sisälämpötilan automaattisesti vakiona. Lämpötila voidaan asettaa erikseen kuljettajan ja etumatkustajan puolelle. Järjestelmä sisältää sisäkierron automaattisen ohjauksen (AUC), aktiivihiilisuodattimen, huurtumis- ja aurinkotunnistimen sekä ilmasuuttimet myös takana.

 • Monitoiminäppäimet ohjauspyörässä

  Ohjauspyörän monitoiminäppäimillä voi auton varustuksesta riippuen ohjata puhelimen, puhekäytön ja audiovarustuksen toimintoja sekä vakionopeussäätimen toimintaa.

 • Automaattisesti himmentyvät taustapeili ja ulkopeilit

  Taustapeili ja kuljettajan puolen ulkopeili himmentyvät automaattisesti. Kumpikin ulkopeili voidaan sähkötoimisesti kääntää koria vasten. Etumatkustajan puolen ulkopeili säätyy automaattisesti peruutusasentoon näyttämään alemmas, kun peruutusvaihde kytketään. Siten kuljettaja näkee kadun reunakiveyksen paremmin.

PASSIIVINEN TURVALLISUUS.

Paketillinen fiksuja turvatoimenpiteitä auttaa minimoimaan onnettomuusriskejä kohdennetusti kaikissa BMW-autoissa – ja ne mahdollistavat miellyttävän turvallisuuden tunteen joka tilanteessa. Äärimmäistä kuormitusta kestävät, tilavuudeltaan suuret palkkirakenteet sekä suurlujien erikoisterästen älykäs käyttö varmistavat turvamatkustamon mahdollisimman suuren lujuuden painon pysyessä pienenä.

Törmäysenergia johdetaan matkustamon ohi muihin korin osiin kuten pohjalevyyn, kylkirakenteisiin, rintapeltiin sekä kattoon, ja keulan ja perän muodonmuutosvyöhykkeet ottavat vastaan törmäysenergiaa. Sivutörmäyksessä matkustajia suojaavat vahvistetut rakenteet B-pilareissa ja kynnyksissä, suurlujat sivutörmäysturvapalkit ovissa sekä vankat poikkipalkit istuinten kohdalla.

Keulan alueella on erilaisia jalankulkijasuojaan liittyviä rakenteita. Puskurinkannattimen ja puskurin verhouksen välissä on törmäysvaimennin, joka vähentää loukkaantumisriskiä jalkoihin kohdistuvassa törmäyksessä. Törmäysenergian vähentämiseksi konepelti on varustettu lisäksi muodonmuutoselementeillä, jotka toimivat muodonmuutosvyöhykkeinä.