DELEGOI. RENTOUDU.

BMW Personal CoPilot -avustinjärjestelmät BMW 3-sarjan Gran Turismossa.

Lukuisat innovatiiviset teknologiat ovat monipuolisesti tukenasi ajon aikana ja takaavat huipputason mukavuuden ja turvallisuuden. Näin Sinä voit keskittyä oleelliseen – huolettomaan ajamisen iloon.

Read more

BMW HEAD-UP -NÄYTTÖ.

Värillinen BMW Head-Up -näyttö heijastaa ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään, joten kuljettaja näkee ne kääntämättä katsettaan liikennetilanteesta ja tiestä. Esimerkiksi ajonopeus, navigoinnin opastus, nopeusrajoitus, ohituskielto sekä puhelimen ja viihteen listat voidaan näyttää.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Reuntoutuneena perille.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ PROFESSIONAL.

Reuntoutuneena perille.

Navigointijärjestelmä Professional sisältää handsfree-varustuksen, USB-liitännän, 8,8" LCD-värinäytön ja radion Professional, jossa on DVD-soitin, kolmiulotteinen karttanäkymä ja 20 GB muistia. Käyttö intuitiivisesti toimivalla iDrive Touch -monitoimisäätimellä. BMW-jälleenmyyjien ja BMW Service -toimipisteiden kautta tehtävien karttapäivityksien lisenssimaksut ovat veloituksettomat ensimmäisten kolmen vuoden ajan. Karttapäivityksistä veloitetaan ainoastaan asennukseen liittyvät kustannukset.

Read more

DRIVING ASSISTANT.

Driving Assistant -ajoavustin yhdistää kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroituksen. Peräänajovaroitus ja henkilötunnistus sekä City-pysähdyksiinjarrutustoiminto varoittavat ajonopeusvälillä 10 ja 60 km/h törmäysvaarasta toisen ajoneuvon tai jalankulkijan kanssa, ja tarvittaessa järjestelmä avustaa jarrutuksessa. Ajonopeudesta noin 70 km/h alkaen kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä varoittaa ohjauspyörää kevyesti täristämällä, jos auto uhkaa epähuomiossa ajautua pois omalta kaistaltaan. Järjestelmän toiminta saattaa olla rajoittunut pimeällä, sateessa ja sumussa.

PYSÄKÖINTIAVUSTIN.

Pysäköintiavustin helpottaa taskupysäköintiä ja pysäköimistä poikittain kadun/tien suuntaan nähden. Tätä varten järjestelmä etsii jopa vain hiukan autoa pitempiä pysäköintitiloja autolla hitaasti eteenpäin ajettaessa. Kun riittävän suuri pysäköintitila löytyy, pysäköintiavustin hoitaa auton ohjaamisen, ja kuljettaja valitsee vaihteen sekä käyttää kaasua ja jarrua.

KAISTANVAIHDON VAROITUSJÄRJESTELMÄ.

Tutkaan perustuva kaistanvaihdon varoitusjärjestelmä varoittaa, jos kuolleessa kulmassa oman auton takaviistossa tai viereisellä kaistalla lähestyykin ajoneuvo. Järjestelmä tunnistaa tällaiset ajoneuvot nopeudesta noin 20 km/h alkaen ja antaa varoituksen ohjauspyörää täristämällä ja ulkopeiliin syttyvällä vilkkuvalla varoitussymbolilla.