ILO ON TARKOITETTU JAETTAVAKSI.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Tourer.

ILO ON TARKOITETTU JAETTAVAKSI.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Tourer.

ILO ON TARKOITETTU JAETTAVAKSI.Ensimmäinen BMW 2-sarjan Gran Tourer.

Kulutus yhdistetty, l/100 km (216i)

5,6–5,3

Tavaratilan tilavuus

645–1 905 litraa

Alas käännettävä etumatkustajan istuin

Lisävaruste

Jännittävään arkeen ja rennoille reissuille: reilunkokoisen tavaratilansa, jopa seitsemän istumapaikkansa ja lukuisien säilytysmahdollisuuksiensa avulla BMW 2-sarjan Gran Tourer sovittautuu kaikkiin mukavuusvaatimuksiin. Eikä se ole pelkästään fiksu, vaan myös varsin urheilullinen, siitä pitävät huolen atleettiset muodot ja kierrosherkät 3- ja 4-sylinteriset, BMW TwinPower Turbo -tekniikalla varustetut moottorit.

KAMPANJAT.

Connected-paketti alk. 990 €.

Muun muassa navigointijärjestelmän ja Remote Services -etätoiminnot sisältävä Connected-paketti on nyt saatavilla erikoishintaan alkaen 990 €. Tarjous koskee mallistoja: Uusi BMW 1-sarja, BMW 2-sarjan Active Tourer ja Gran Tourer, BMW 3-sarja, uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé ja BMW X1.

TUTUSTU BMW 2-SARJAN GRAN TOURERIIN KAIKIN PUOLIN.

Mukavuus ja toimivuus.

Tarvitsitpa tilaa sen seitsemälle tavaralle tai toverille ja koko perheelle – BMW 2-sarjan Gran Tourer tarjoaa erinomaista joustavuutta alusta loppuun saakka. Monipuolisesta ohjaamosta muunneltavaan toiseen istuinriviin ja edelleen avaraan tavaratilaan, joka voidaan niin haluttaessa varustaa kahta lisämatkustajaa varten lisävarusteisella kolmannella istuinrivillä – tilaa on aina riittämiin.

Muotoilu.

BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin mittasuhteet kertovat auton monipuolisuudesta heti ensi vilkaisulta. Edestä katsottuna auto näyttää urheilullisen matalalta. Leveä jäähdyttimen säleikkö on optinen keskus ja sijaitsee alempana kuin valonheittimet. Siitä syntyy tässä kokoluokassa ainutlaatuisen dynaaminen ulkonäkö. Jos haluat lähteä BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallilla avaraan maailmaan, Sinun ei tarvitse edes lähteä liikkeelle – riittää että istut kyytiin. Niin avara tämän auton sisätila on. Laaja-alaisen tuulilasin ja lisävarusteena saatavan panoraamalasikaton avulla syntyy avoin, valoisa tunnelma, jota voidaan niin haluttaessa täydentää valopaketilla.

Joustavuus ohjaamossa.

Ohjaamon avara sisätilan design on BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin funktionaalisen luonteen ilmaisu. Mutta kyse ei tietenkään ole pelkästä ulkonäöstä: säädettävillä istuimilla ja monilla säilytysmahdollisuuksilla varmistetaan erinomainen joustavuus.