UUSIEN MAHDOLLISUUKSIEN UUDET MITTAPUUT.

BMW 2-sarjan Gran Tourerin BMW Financial Services -rahoitus.

Jokainen voi saavuttaa unelmiensa auton – siinä auttaa BMW Financial Services -rahoituspalvelujen joustavuus. Olitpa etsimässä leasing- tai rahoitustarjousta: BMW Financial Services -rahoituspalvelun joustavassa valikoimassa on räätälöityjä ratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiisi. Jotta Sinä voit keskittyä oleelliseen: ajamisen iloon.

BMW OSAMAKSU.

BMW Osamaksu on juuri sinun BMW:llesi räätälöity rahoitusratkaisu. Päätettäväksesi jää vain sopiva maksuaika, kaikki muu on mietitty valmiiksi. Halutessasi voit liittää sopimukseen myös ainutlaatuisen BMW Vakuutuksen.

BMW SELECT -OSAMAKSU.

BMW SELECT -OSAMAKSU.

BMW Select -sopimuksella pääset nauttimaan uudesta autosta pienellä alkuinvestoinnilla ja lisäksi saat kolme ainutlaatuista etua.

1. BMW Huolenpitosopimus - Aina mukana sopimuksessa. Se sisältää autosi määräaikaishuollot koko sopimuskaudelta.

2. Taattu jäännösarvo - Tiedät autosi tarkan jäännösarvon jo sopimushetkellä. Sopimuskausi on 36 kuukautta, kilometrimääräksi voit valita 45, 60, 75 tai 90 tuhatta kilometriä.

3. Valinnanvaraa sopimuskauden lopussa.

- Voit lunastaa auton maksamalla jäännöserän kerralla
- Voit rahoittaa jäännöserän tavallisella osamaksusopimuksella
- Voit palauttaa auton
- Voit vaihtaa auton uuteen ja hyödyntää mahdollisen jäännöserän ja markkinahinnan erotuksen.

BMW VAKUUTUS.

BMW Vakuutus on ainutlaatuinen vakuutuskokonaisuus. Se on markkinoiden laajin turva BMW-merkkisille henkilöautoille ja se antaa myös merkittävää lisäturvaa kuljettajalle ja kaikille autossa mukana oleville, jopa omalle lemmikille.
Autoasi koskevat korvausasiat hoituvat tavallista nopeammin ja korvauspäätöksen saat yksinkertaisissa tapauksissa heti. Vakuutuksen henkilöturvaan sisältyvät korvaukset maksetaan nopeasti kertakorvauksina.
Tutustu tarkemmin osoitteessa bmwvakuutus.fi

BMW HUOLTOLEASING YRITYKSILLE.

BMW HUOLTOLEASING YRITYKSILLE.

BMW Huoltoleasing on yrityksellesi erittäin helppo ja huoleton ratkaisu. Yksi kuukausierä kattaa lähes kaikki autoilun kulut. Sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoista tai auton jälleenmyynnistä ja myös autokulujen budjetointi on äärimmäisen helppoa.
BMW Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. BMW Huoltoleasingillä vapautat pääoman tuottavaan liiketoimintaasi ja tämän lisäksi kuukausivuokrat ovat vähennyskelpoisia arvonlisäveron osalta.

BMW HUOLENPITOSOPIMUS.

Kun Sinulla on BMW Huolenpitosopimus, Sinun ei tarvitse valitsemanasi ajanjaksona haaskata yhtään ajatusta kaikkien määräaikaishuoltojen ja korjaustöiden kustannuksille. Sillä BMW Huolenpitosopimus kattaa nämä palvelut ja alkuperäiset BMW-varaosat. Eikä ainoastaan omassa maassasi, vaan kaikkialla maailmassa kaikilla osallistuvilla BMW sopimuskorjaamoilla ja valtuutetuissa BMW Service -toimipisteissä. Ja jos päätät myydä BMW-autosi, BMW Huolenpitosopimus siirtyy automaattisesti uudelle omistajalle, mikä parantaa auton jälleenmyyntiarvoa.
Sopivan BMW Huolenpitosopimuksen voit valita itse. BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvät määräaikaishuollot kuten moottoriöljyn vaihto, öljynsuodatin ja täyttömäärät, mikro-, polttoneste- ja ilmansuodattimen sekä sytytystulppien huolto/vaihto ja jarrunesteen vaihto, auton tekninen perustarkastus ja muut palvelut BMW:n ohjeiden mukaan.
Jos valitset BMW Premium Huolenpitosopimuksen, saat BMW Basic Huolenpitosopimukseen sisältyvien palvelujen lisäksi vielä seuraavat kulutusosien huollot: etu- ja takajarrupalojen/-levyjen vaihto, kytkimen vaihto (tarvittaessa) ja pyyhkimen sulkien vaihto (tarvittaessa, moottoriöljyn vaihdon yhteydessä). BMW Huolenpitosopimus on saatavilla kolmesta kymmeneen vuodeksi, ja kilometrirajaksi voi valita 40 000–200 000 km.