RUNSAASTI TILAA AJONAUTINNOLLE.

BMW 2-sarjan Gran Tourerin muotoilu.

RUNSAASTI TILAA AJONAUTINNOLLE.

BMW 2-sarjan Gran Tourerin muotoilu.

BMW 2-sarjan Gran Tourer täydentää BMW 2-sarjaa: se on kätevä auto, jolle on leimallista tilavuus, monipuolisuus ja joustavuus. Lyhyet koriylitykset luovat ulkopuolelle dynaamisen ilmeen, pitkä akseliväli ja korkea kattolinja avaran sisätilan. Suuren tavaratilan ohella laadukas sisätila tarjoaa myös monipuoliset istumis-, säilytys- ja kuljetusmahdollisuudet.

RUNSAASTI TILAA AJONAUTINNOLLE.BMW 2-sarjan Gran Tourerin muotoilu.

BMW 2-sarjan Gran Tourer täydentää BMW 2-sarjaa: se on kätevä auto, jolle on leimallista tilavuus, monipuolisuus ja joustavuus. Lyhyet koriylitykset luovat ulkopuolelle dynaamisen ilmeen, pitkä akseliväli ja korkea kattolinja avaran sisätilan. Suuren tavaratilan ohella laadukas sisätila tarjoaa myös monipuoliset istumis-, säilytys- ja kuljetusmahdollisuudet.

ULKOPUOLEN MUOTOILU.

BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin mittasuhteet kertovat auton monipuolisuudesta heti ensi vilkaisulta. Edestä katsottuna auto näyttää urheilullisen matalalta. Leveä jäähdyttimen säleikkö on optinen keskus ja sijaitsee alempana kuin valonheittimet. Siitä syntyy tässä kokoluokassa ainutlaatuisen dynaaminen ulkonäkö.
Sivunäkymässä korkea kattolinja, kookkaat ovet ja pystyyn nostettu Hofmeister-taite viittaavat reilunkokoiseen sisätilaan. Samalla täsmälliset linjat ja ikkunoiden pitkänomainen graafisuus saavat auton vaikuttamaan pidemmältä.
Myös perän muotoilu kertoo sisätilan avaruudesta. Linjojen ja pintojen vaakasuuntaisuus ja pitkänomaiset, kauas laidoille sijoitetut valot korostavat auton leveyttä.

AJAMISEN ILO ON MUOTOSEIKKA.

Koe BMW 2-sarjan Gran Tourer videolla.

AJAMISEN ILO ON MUOTOSEIKKA.

Koe BMW 2-sarjan Gran Tourer videolla.

LED-VALODESIGN.

Kääntymisvalotoiminnolla varustetut LED-ajovalot valaisevat tien optimaalisesti ja tekevät ajamisesta pimeällä rennompaa ja turvallisempaa. Valonheittimissä on kirkkaat ja tehokkaat Bi-LED-valot lähi- ja kaukovalotoimintoja varten.
Takavalojen lisäksi on myös kääntymisvalotoiminto on toteutettu LED-tekniikalla. Kytkemällä himmennetty kääntymisvalotoiminto päälle saadaan sivualueen valaistusta parannettua, jolloin kuljettaja voi esimerkiksi kaupunkiliikenteessä havaita ajotien laidalla liikkuvat polkupyöräilijät ja jalankulkijat aiemmin. Kun ajetaan nopeudella 40–70 km/h, kääntymisvalotoiminto toimii lisäksi vakaana kaarrevalona.
Kaksoisvalorenkaat ja LED-huomio- ja seisontavalot päävalonheitinten valoyksiköissä tekevät ulkonäöstä lisäksi näyttävän ja ainutlaatuisen.

PANORAAMALASIKATTO.

Panoraamalasikatto avaa upeat näkymät ylöspäin ja päästää upean määrän valoa, mikä tekee sisätiloista tyylikkäät ja väljemmän tuntuiset. Jos auringonpaiste on liian voimakasta, aurinkosuojaverhoa voidaan vetää sähkötoimisesti suojaksi portaattomasti. Koska panoraamalasikaton luukku voidaan avata joko taaksepäin tai takareuna ylös -tuuletusasentoon, sisätilaan virtaavan ilman määrä voidaan säätää halutun mukaiseksi. Kun luukkuosa avataan takareuna ylös -tuuletusasentoon, verho säätyy automaattisesti taaksepäin. Integroitu ja automaattisesti esiin tuleva tuuliohjain pitää tuulen suhinat miellyttävällä tasolla ajettaessa luukku avattuna.

SISÄTILAN DESIGN.

Jos haluat lähteä BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallilla avaraan maailmaan, Sinun ei tarvitse edes lähteä liikkeelle – riittää että istut kyytiin. Niin avara tämän auton sisätila on. Laaja-alaisen tuulilasin ja lisävarusteena saatavan panoraamalasikattoluukun avulla syntyy avoin, valoisa tunnelma, jota voidaan niin haluttaessa täydentää valopaketilla. Lisävarusteiset perforoidusta nahkasta valmistetut istuinverhoukset sekä istuimia, kojelautaa ja keskikonsolia koristavat upeat ompeleet luovat tyylikkään vaikutelman. Kuljettaja ja etumatkustaja nauttivat myös korotetusta istuma-asennosta, joka kolmionmuotoisten lisäikkunoiden kanssa parantaa näkyvyyttä kaikkiin suuntiin. Lisävarusteena on saatavilla vielä BMW Head-Up -näyttökin, joka heijastaa kaikki ajon kannalta tärkeät tiedot kuljettajan näkökenttään.
Sisätilan takaosaa hallitsee monipuolisuus. Takaistuimen istuinosia voidaan tarvittaessa siirtää pituussuunnassa kahdessa osassa suhteessa 60:40. Lisäksi selkänojat voidaan kääntää alas suhteessa 40:20:40. Lisävarusteena saatavalla kolmannella istuinrivillä on tilaa vielä kahdelle matkustajalle.

  • Ambient-tunnelmavalaistus

    Ambient-tunnelmavalaistus sisältää Welcome-tervetulovalot ja ne valaisevat sisätilan miellyttävästi ja tunnelmallisesti, tyylikäs sekoitus suoria ja epäsuoria valonlähteitä korostaa näin loungemaista tunnelmaa. Valonlähteitä on esimerkiksi keskikonsolissa ja jalkatilassa. Lisäksi tulevat lukuvalot edessä ja takana.

MATERIAALIT.

BMW 2-sarjan Gran Tourerin materiaalikonseptin painopiste on selkeästi raikkaan modernissa luonteessa. Kankaisten istuinverhoilujen ohella on lisävarusteena saatavilla myös valikoituja nahkaverhoiluja, joissa on tyylikkäät rei'itykset ja kontrastisaumat, jotka koristavat tietyissä mallivaihtoehdoissa myös kojelautaa ja keskikonsolia.
Kojelaudan kookkaat galvanoidut koristeet jakavat ilmasuuttimet vaakasuuntaisesti ja korostavat siten sisätilan kepeää vaikutelmaa. Kojelaudan ja ovien listojen valikoimasta löytyy Silver ja Aluminium, tyylikäs musta sekä laadukkaita jalopuumalleja.

VAPAASTI SEISOVA NÄYTTÖ.

VAPAASTI SEISOVA NÄYTTÖ.

BMW:lle tyypilliseen tapaan kaikki hallintalaitteet BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin ohjaamossa on suunnattu kohti kuljettajaa. Ulkonäön kruunaa 8,8 tuuman vapaasti seisova monitoiminäyttö, joka yhdessä "leijuvan" keskikonsolin kanssa kuvastaa sisätilan laadukkuutta ja modernin kevyttä luonnetta. Täydellisesti silmän korkeudelle sijoitettu näyttö välittää esimerkiksi yhdessä navigointijärjestelmän kanssa tärkeät tiedot korkealaatuisesti – myös silloin, kun valaistusolosuhteet eivät ole suotuisat.