TILAA KAIKILLE – EI VAKIOPAIKKOJA.

Mukavuus ja toimivuus BMW 2-sarjan Gran Tourerissa.

TILAA KAIKILLE – EI VAKIOPAIKKOJA.

Mukavuus ja toimivuus BMW 2-sarjan Gran Tourerissa.

Tarvitsitpa tilaa sen seitsemälle tavaralle tai toverille ja koko perheelle – BMW 2-sarjan Gran Tourer tarjoaa erinomaista joustavuutta matkan alusta loppuun saakka. Monipuolisesta ohjaamosta muunneltavaan toiseen istuinriviin ja edelleen avaraan tavaratilaan, joka voidaan niin haluttaessa varustaa kahta lisämatkustajaa varten lisävarusteisella kolmannella istuinrivillä – tilaa on aina riittämiin.

TILAA KAIKILLE – EI VAKIOPAIKKOJA.Mukavuus ja toimivuus BMW 2-sarjan Gran Tourerissa.

Tarvitsitpa tilaa sen seitsemälle tavaralle tai toverille ja koko perheelle – BMW 2-sarjan Gran Tourer tarjoaa erinomaista joustavuutta matkan alusta loppuun saakka. Monipuolisesta ohjaamosta muunneltavaan toiseen istuinriviin ja edelleen avaraan tavaratilaan, joka voidaan niin haluttaessa varustaa kahta lisämatkustajaa varten lisävarusteisella kolmannella istuinrivillä – tilaa on aina riittämiin.

JOUSTAVUUS OHJAAMOSSA.

Ohjaamon avara sisätilan design on BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin funktionaalisen luonteen ilmaisu. Mutta kyse ei tietenkään ole pelkästä ulkonäöstä: säädettävillä istuimilla ja monilla säilytysmahdollisuuksilla varmistetaan erinomainen joustavuus.

 • Muotoilulla lisää tilaa

  Vaakasuoraan suunnattujen pintojen jako ja koko saavat BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallin sisätilan vaikuttamaan kevyeltä ja mittavalta, mikä korostaa todellista tilavuutta optisesti. Leveän tuulilasin, kookkaiden ikkunapintojen ja lisävarusteisen panoraamalasikattoluukun kautta sisätilaan virtaa runsaasti päivänvaloa – ja keveyden tunne vain korostuu.

 • Mukiteline

  BMW 2-sarjan Gran Tourerin ohjaamossa voit nauttia juomistasi rentoutuneesti ja läikyttelyä pelkäämättä – siitä pitää huolen kaksi kookasta, vaihdevivun taakse sijoitettua mukitelinettä. Etu- ja takaistuinten isoissa ovitaskuissa on lisäksi tilaa jopa 1,5 litran juomapulloille.

 • Säilytyslokerot

  BMW 2-sarjan Gran Tourerin ohjaamon laskutiloihin kuuluu keskikonsolin päällä oleva avoin kaukalo, johon voit panna vaikka älypuhelimen, silmälasit tai avaimet, ja käteviä säilytyslokeroita on sekä kuljettajan että etumatkustajan istuimen alla ja toisen istuinrivin istuinten alapuolella.

MUUNNELTAVA TAKAMATKUSTAMO.

Takamatkustamossa BMW 2-sarjan Gran Tourer ylittää tilantarvetta koskevat odotuksesi kirkkaasti. Tavaratilaa saat lisättyä helposti vetämällä, työntämällä tai kääntämällä kolmea täysikokoista istuinta, aivan sen mukaan, mitä Sinun täytyy milloinkin kuljettaa. Kuormausmukavuutta ja muunneltavuutta parantaa lisäksi se, että takaistuimen selkänojan saa käännettyä alas suhteessa 40:20:40 ja että sen kaltevuutta saa säädettyä.

 • Sähkötoimisesti alaskäännettävä toinen istuinrivi

  BMW 2-sarjan Gran Tourerin takaluukku avautuu hyvin avoimeksi, eivätkä pitkätkään esineet (jopa 2,60 metriä) aiheuta vaikeuksia: selkänojan lukituksen sähkötoimisen etävapautuksen ansiosta takaistuimen selkänojan saa käännettyä alas mukavasti tavaratilasta käsin.

 • Siirrettävä toinen istuinrivi

  Siirrettävän takaistuimen ansiosta tavaratilan käyttö on vieläkin joustavampaa. Voit kasvattaa takamatkustajien jalkatilaa tai tavaratilan tilavuutta aivan tarpeittesi mukaan. Kumpikin vaihtoehto kätevöittää arkea. Pituussuunnassa istuinsäätövaraa on jopa 130 millimetriä, ja säätö toimii mekaanisesti istuimen alaosassa olevalla kaarella. Istuinosaa voidaan säätää yksilöllisesti suhteessa 60:40.

 • Kääntöpöydät

  Takamatkustamon kääntöpöydille voi laskea monenlaisia esineitä, joiden käyttö sujuu mukavasti − olipa kyse pikkuväen leluista tai värityskirjoista tai isompien pelikonsoleista, kirjoista ja kannettavista tietokoneista tai vaikkapa välipaloista.
  Etuistuinten selkänojan taustapuolelle kiskoille sijoitettujen pöytien korkeutta voidaan säätää. Kun pöydät eivät ole käytössä, ne saa käännettyä ylös. Ne lukittuvat turvallisesti ja mahdollistavat siten esteettömän pääsyn takamatkustamoon.

KOLMAS ISTUINRIVI.

BMW 2-sarjan Gran Toureriin on lisävarusteena saatavilla auki käännettävä kolmas istuinrivi, johon kuuluu kaksi lisäistuinta. Kun istuinriviä ei tarvita, sen saa piiloon välipohjan alle, jolloin käytettävissä on tasainen kuormapohja. Näin se tarjoaa runsaasti lisämahdollisuuksia.

 • Tilaa seitsemälle

  Kumpikin matkustaja nauttii kolmannella istuinrivillä matkustamisesta. Kolmannelle istuinriville saa myös kiinnittää kaksi lisälastenistuinta. Ja matkatavaratkin mahtuvat mukaan: vaikka kolmas istuinrivi olisi käännetty auki, tavaratilaa on käytettävissä 145 litraa.

 • Mukavuus

  BMW 2-sarjan Gran Tourerin takimmaisilla istuimilla nautit rauhan lisäksi taatusti myös rentoutuneisuudesta. Kaksi mukitelinettä ja yksi säilytyslokero erityisessä keskikonsolissa tarjoaa kolmannen istuinrivin matkustajille erinomaisen mukavuuden. Pyöränkoteloiden säilytyslokeroihin ja niiden tavaraverkkoihin saat talteen tavaroita. Aivan takana istuvilla matkustajilla on käytettävissään myös omat valonlähteensä kattoverhouksessa (jos autossa on lisävarusteena valopaketti).

 • Easy Entry -toiminto

  Käännettävällä selkänojalla varustettu toinen istuinrivi, jonka saa siirrettyä eteenpäin Easy Entry -toiminnolla, mahdollistaa mukavan pääsyn kolmannelle istuinriville. Ja suurempaa takakynnyslistaa voi käyttää astinlautana.

TAVARATILA.

BMW 2-sarjan Gran Tourerin takaluukku, johon saa lisävarusteena kosketuksettoman avaus- ja sulkutoiminnon, avautuu hyvin auki, joten hankalimmatkin matkatavarat saa nostettua tavaratilan tasaiselle pohjalle.

 • Tavaratilan tilavuus

  Siirrettävän, suhteessa 40:20:40 alas käännettävän istuinrivin sekä niin ikään alas kääntyvällä selkänojalla (lisävaruste) varustetun etumatkustajan istuimen ansiosta koko tavaratila ulottuu pitkälle sisätilan etuosaan saakka. Kokonaistilavuus on istuinten asennosta ja sijainnista riippuen 560–1 820 litraa, jos auto on varusteltu kolmannella istuinrivillä.

 • Taitettava tavaratilan pohja

  Taitettavan tavaratilan pohjan alapuolella on vielä n. 80 litraa lisäsälytystilaa. Tämän lisäsäilytystilan käyttö on helppoa, koska taittuvan kuormapohjan saa auki muutamalla käden liikkeellä.