TÄYDELLISTÄ YHTEISPELIÄ.

Mallit ja varusteet BMW 2-sarjan Gran Toureriin.

TÄYDELLISTÄ YHTEISPELIÄ.

Mallit ja varusteet BMW 2-sarjan Gran Toureriin.

Korosta BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallisi eleganssia ja urheilullisuutta. Tästä autosta on saatavilla Business-varustelu, Business Luxury -malli, Business Sport -malli ja Business M Sport -malli. Lisäksi tarjolla on muitakin varusteversioita sekä alkuperäisiä BMW-lisävarusteita.

TÄYDELLISTÄ YHTEISPELIÄ.Mallit ja varusteet BMW 2-sarjan Gran Toureriin.

Korosta BMW 2-sarjan Gran Tourer -mallisi eleganssia ja urheilullisuutta. Tästä autosta on saatavilla Business-varustelu, Business Luxury -malli, Business Sport -malli ja Business M Sport -malli. Lisäksi tarjolla on muitakin varusteversioita sekä alkuperäisiä BMW-lisävarusteita.

xDRIVE EDITION – NELIVETO 490 €.

Saat BMW xDriven nyt erikoishintaan suosituimpiin BMW 1–5-sarjan sekä BMW X1:n xDrive Edition -kampanjamalleihin. Kampanja on voimassa 30.11.2016 asti ja se koskee uusia asiakastilauksia.

Hinnat alkaen 41 990,65 € (218d xDrive Edition).

xDrive Edition -varustelu:

 • xDrive-nelivetojärjestelmä
 • Automaattivaihteisto (automaattimallien [A] yhteydessä)
 • Bi-LED-ajovalot laajennetulla sisällöllä
 • Monitoiminäppäimet ohjauspyörässä
 • Vakionopeussäädin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Automaattinen 2-alueilmastointi

BUSINESS-VARUSTELU.

Business-varustelu vakuuttaa sisältä ja ulkoa seuraavilla mukavuus- ja turvaominaisuuksillaan:

 

 • LED-ajovalot laajennetulla sisällöllä
 • Monitoimiohjauspyörä
 • Vakionopeussäädin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Automaattinen 2-alueilmastointi
 • Takaluukun automatiikka

BUSINESS LUXURY -MALLI.

Auton ulkopuolella katse kiinnittyy heti upeisiin kromikoristeisiin, sisätilaa hallitsee ylevä vaikutelma, joka syntyy istuinten laadukkaista nahkaverhoiluista ja jalopuisista koristelistoista: tämä on BMW 2-sarjan Gran Tourerin Business Luxury -malli.

 • Ulkopuoli

  Business Luxury -malli lupaa aitoa tyylikkyyttä: korostetun upea on BMW jäähdyttimen säleikkö korkeakiiltoisiksi kromattuine ripoineen, ja 17-tuumaisten kevytmetallivanteiden sirous on luonteenomaista tämän mallin luksusolemukselle. Lisäksi tyylikkäissä muotoiluyksityiskohdissa yhdistyvät ylellisyys ja estetiikka. Korkeakiiltoiset kromiosat ilmanottoaukoissa vasemmalla ja oikealla luovat yhtä ihastuttavia korostuksia kuin takahelmassa.
  Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) tukee kuljettajaa tämän pysäköidessä autoa: järjestelmä antaa merkkiääniä ja näyttää etäisyyden esteeseen auton perässä olevien neljän autonvärisiksi maalatun tunnistimen tietojen perusteella. Turvallisuuden parantamiseksi on auton etupuskuriin integroitu sumuvalot, joista on apua silloin, kun näkyvyys on riittämätön ja sää huono.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Ylelliset etukynnyslistat sekä kojelaudan ja ovien jalopuiset sisäkoristelistat Fineline Stream viittaavat yksiselitteisesti Business Luxury -mallin erityisen tyylikkääseen ja mukavaan luonteeseen. Upeat istuimet on verhoiltu Dakota-nahkalla, jossa on ylellinen perforointi. Kojelautaa koristaa elegantti kontrastiommel, ja keskikonsoli sointuu istuinverhoilujen väriin. Erityistä ylellisyyttä ja arvokkuutta sisätilassa ilmentävät ilmasuuttimien koristeosat Pearl Gloss Chrome. LED-tekniikkaa hyödyntävä valopaketti, johon kuuluu ovenkahvoissa olevat valot ja ovenkahvojen tunnistus, hemmottelee sisätilassa oranssilla tai valkoisella tunnelmavalolla ja hyvää tekevän rentouttavalla sekoituksella suoria ja epäsuoria valoja. Ovikoristeiden ylelliset LED-valojohtimet ja kromisomisteen koristama auton avain viimeistelevät tyylikkään varustevalikoiman.
  Erinomaisen ilmastointimukavuuden kuljettajalle ja etumatkustajalle takaa 2-alue-ilmastointiautomatiikka. Lisäksi kuljettaja hyötyy nahkaisesta, monitoiminäppäimin varustetusta urheiluohjauspyörästä ja jarrutustoiminnolla varustetusta vakionopeussäätimestä.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS SPORT -MALLI.

Olitpa kestävyysurheilija lomamatkalla tai lyhyenmatkan juoksija arjessa – BMW 2-sarjan Gran Tourer tuntuu aina olevan huippukunnossa. Sitäkin enemmän, jos se on varustettu Business Sport -mallin ylellisillä kevytmetallivanteilla, dynaamisilta vaikuttavilla, korkeakiiltoisen mustilla korostuslistoilla, urheiluistuimilla ja kromiosilla.

 • Ulkopuoli

  Ylellisillä kevytmetallivanteillaan Business Sport -malli luo selkeän mielikuvan auton urheilullisesta dynamiikasta. Erityiset ilmanottoaukot sivuilla ja näyttävä imuilmakanava alaosassa sekä mallin omat jäähdyttimen säleikön rivat – kaikki korkeakiiltoisen mustia – vahvistavat tätä vaikutelmaa yhtä upeasti kuin korkeakiiltoisen mustan tehostelistan koristama takahelma. Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) tukee kuljettajaa tämän pysäköidessä autoa: järjestelmä antaa merkkiääniä ja näyttää etäisyyden esteeseen auton perässä olevien neljän autonvärisiksi maalatun tunnistimen tietojen perusteella. Turvallisuuden parantamiseksi on auton etupuskuriin integroitu sumuvalot, joista on apua silloin, kun näkyvyys on riittämätön ja sää huono.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Auton sisätilassa Business Sport -malli ilmaisee BMW-autoille ominaista urheilullisuutta ylellisillä kynnyslistoilla jo ensi vilkaisulta. Urheiluistuimet on verhoiltu mallin omalla Race-kankaalla, ja kontrastiompeleidensa ansiosta ne erottuvat edukseen samoin kuin kojelauta ja istuinten väriin sointuva keskikonsolikin. Ilmasuuttimien Pearl Gloss Chrome -koristeosat kasvattavat sisätilan arvokkuutta. LED-tekniikalla toteutettu valopaketti hemmottelee sisätilassa valintasi mukaan joko oranssilla tai valkoisella tunnelmavalaistuksella, joka koostuu hyvää tekevän rentouttavasta sekoituksesta epäsuoria ja suoria valonlähteitä. Ylelliset LED-valojohtimet ovikoristeissa ja kromisella lisäkoristeella varustettu autonavain viimeistelevät varusteen optiikan. Erinomaisen ilmastointimukavuuden kuljettajalle ja etumatkustajalle takaa 2-alue-ilmastointiautomatiikka. Lisäksi kuljettaja hyötyy nahkaisesta, monitoiminäppäimin varustetusta urheiluohjauspyörästä ja jarrutustoiminnolla varustetusta vakionopeussäätimestä.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS M SPORT -MALLI.

Laadukkaat M kevytmetallivanteet, ylellinen ulkoväri ja sisätilan monet hillityn urheilulliset erikoisuudet: Business M Sport -malli yhdistää tyylin ja urheilullisuuden dynaamisimmalla tavalla.

 • Ulkopuoli

  Business M Sport -malliin kuuluu madallettu, urheilullisen jämäkäksi säädetty M Sport -alusta, ylelliset 17" M kevytmetallivanteet, M aerodynamiikkapaketti autonvärisine sivuhelmalevikkeineen ja puskureineen sekä Dark Shadow -metallivärinen diffuusoriosa. Dynaamisen urheilullisen olemuksen viimeistelevät erityinen kaksiosainen jäähdyttimen säleikkö sekä BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line, jossa sivukehys, ikkunoiden alareunalista, peilikolmio, peilin jalka ja ulkopeilin kehys ovat väriltään korkeakiiltoisen mustat. Lisäksi tulee tuttu M logo sivuille. Vain Business M Sport -malliin on saatavilla valinnaisena lisänä M ulkoväriksi Estoril Blue -metalliväri.
  Pysäköitäessä kuljettajaa tukee pysäköintietäisyyden valvontaan (PDC) kuuluva merkkiääni ja näyttö; järjestelmän toiminta perustuu neljään autonväriseen tunnistimeen auton perässä. Huonolla näkyvyydellä turvallisuutta parantavat etupuskuriin integroidut sumuvalot.

  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila

  Business M Sport -mallissa kuljettaja hyötyy nahkaisesta M monitoimiohjauspyörästä ja jarrutustoiminnolla varustetusta vakionopeussäätimestä. Kuljettaja ja etumatkustaja istuvat täydellisen sopivilla urheiluistuimilla, jotka on verhoiltu ylellisellä Micro Hexagon -kankaan ja Alcantaran yhdistelmällä. M tekstilogojen koristamat ylelliset etukynnyslistat ja ylelliset sisäkoristelistat alumiini Hexagon viittaavat auton urheilullisen dynaamiseen perimään samoin kuin BMW Individual -kattoverhous Anthracite ja sinisen (vain Business M Sport -malliin) taikka harmaan kontrastiompeleen koristama kojelauta. M jalkatuki, M logolla varustettu, 6-vaihteisen manuaalivaihteiston yhteyteen tuleva lyhennetty vaihdevipu ja M logolla varustettu erityinen auton avain viimeistelevät tämän mallin urheilullisen olemuksen.
  LED-tekniikalla toteutettuun valopakettiin kuuluvat ovenkahvoissa olevat valot ja ovenkahvatunnistus, ja sisätilassa se hemmottelee valintasi mukaan joko oranssilla tai valkoisella tunnelmavalaistuksella, joka koostuu hyvää tekevän rentouttavasta sekoituksesta epäsuoria ja suoria valonlähteitä. Ylelliset LED-valojohtimet ovikoristeissa viimeistelevät varusteen optiikan. Korkeatasoisen ilmastointimukavuuden kuljettajalle ja etumatkustajalle takaa 2-alue-Ilmastointiautomatiikka.
  Sisäkoristelistoista on vaihtoehtoisesti tarjolla versiot korkeakiiltoisen musta tai alumiini hienohiottu, taikka jalopuiset sisäkoristelistat Fineline. Istuimiin voidaan valita myös ylellinen, perforoitu Dakota-nahkaverhoilu Black, jossa on siniset ompeleet ja M teresauma sekä muunvärisiä nahkaverhoiluja.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

PAKETIT.

PAKETIT.

BMW-varustepaketit ovat ensimmäinen valinta, kun kyse on lisävarusteista BMW 2-sarjan Gran Toureriisi. Tiedustele BMW-jälleenmyyjältäsi, mitä paketteja on saatavilla, tai tutustu niihin Rakenna oma BMW -konfiguraattorissa.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla parannat BMW 2-sarjan Gran Tourerisi urheilullista eleganssia ja toimivuutta arjen aherruksessa. Täältä löydät valikoiman laadukkaita ja käteviä tuotteita.

 • Kuljetus

  Laadukkaat 19" kevytmetallivanteet, joiden värinä on Bicolor Ferricgrey, ovat kiiltosorvatut ja urheilullisen näköiset. Täydelliseen rengassarjaan kuuluu Runflat-renkaat, vannekoko 8J x 19 ja renkaat 225/40 R19 89W RSC.
  Vankka, ilman työkaluja asennettava kattokaideteline, joka sopii kaikkiin BMW-kattotelinekiinnikkeisiin ja -kattobokseihin, täyttää tiukimmatkin laatu- ja turvallisuusvaatimukset.
  Erittäin luja, lukittava matkapyöräteline mahdollistaa kilpa-, matka-, lasten- tai maastopyörän turvallisen kuljettamisen, kuorman paino enintään 22,5 kg.
  Lukittava kattoboksi on tilavuudeltaan 460 litraa, se voidaan avata kummaltakin puolelta ja se sopii kaikkiin BMW-kattotelinejärjestelmiin.
  Mustasinistä vauvan turvakaukaloa (BMW Baby Seat ryhmä 0+), jossa on enintään n. 13 kg:n painoisille (n. 15-kuisille) lapsille patentoidut ilmatyynyt, voidaan käyttää joko yhdessä erikseen saatavan ISOFIX-jalustan kanssa tai kiinnittämällä se kolmipisteturvavyön avulla.
  Ryhmän 1 mustasininen BMW Junior Seat -lastenistuin yhdessä erikseen saatavan ISOFIX-jalustan kanssa on turvallinen valinta lapsille noin 12 kuukaudesta 4-vuotiaisiin (noin 9–18 kg). Sen ilmatyynyt parantavat suojaa sivutörmäyksissä.
  Lapsen myötä kasvava BMW Junior Seat 2/3 -turvaistuin sopii n. 3-12-vuotiaille (n. 15‒36 kg), joten sen käyttöaika on erityisen pitkä. Selkänojan kaltevuutta voidaan muuttaa, ja pään alueen ilmatyynyt optimoivat suojaa sivutörmäyksissä.
  Sekä vauvan turvakaukalo BMW Baby Seat ryhmä 0+ että lastenistuin BMW Junior Seat ryhmä 1 voidaan kiinnittää turvallisesti ISOFIX-jalustaa (saatavilla erikseen). ISOFIX-kiinnitys ja tukijalka.

 • Lisävarusteet auton ulkopuolelle ja sisätilaan

  Laadukkaat, lumiketjukäyttöön sopivat 17" M kevytmetallivanteet Bicolor Orbit Grey kiiltosorvatut antavat autolle erityisen urheilullisen ilmeen kaksivärisen optiikan ansiosta. Täydellinen talvipyöräsarja, vannekoko 7J x 17 ja rengas 195/55 R17 88H.
  Tyylikkäät kynnyslistat, joissa on valaistu BMW tekstilogo, luovat oviaukkoon hienostuneen valon heti kun ovi avataan. LED-valon tehokkaat paristot kestävät jopa kolme vuotta. Paristojen vaihto on yhtä helppoa kuin kynnyslistojen asennus.
  Laadukkaasta nahkasta valmistettu avainkukkaro liitetään avaimeen tukevasti tyylikkään jaloteräskoristeen avulla. Kukkaro suojaa avaimia naarmuilta, lialta ja vesiroiskeilta. Se estää myös näppäinten painamisen vahingossa ja sopii mustan värityksensä ansiosta täydellisesti yhteen BMW-auton sisätilan kanssa.
  Ihanteellinen ajomatkoille lasten kanssa. Musta/beige laukku kiinnitetään etuistuinten taustapuolelle. Erilaiset suljettavat sisätaskut ja eristetty lokero pulloa varten tarjoavat runsaasti säilytystilaa mitä erilaisimmille tavaroille. Sen kantaminen käy helposti, ja tarvittaessa sen saa taitettua kokoon.

 • Auton suojaus

  Mitoiltaan täsmälleen sopivissa, kulutusta kestävissä jokasään matoissa on korkea reuna ja kaunis muotoilu. Ne suojaavat jalkatilaa edessä kosteudelta ja lialta, eikä jalkojen tarvitse olla vesilätäkössä. Matot sopivat mustan värityksen ja beigenväristen reunojen ansiosta täydellisesti auton sisätilaan.
  Tukevat mustat takaroiskeläpät suojaavat omaa autoasi ja takana ajavaa autoa lialta ja irtokiviltä. Roiskeläpät on suunniteltu sopimaan tarkoin auton designiin.