BMW 2-sarjan Coupé – Jännittävän epäsovinnainen

JÄNNITTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.

BMW 2-sarjan Coupé.

JÄNNITTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.

BMW 2-sarjan Coupé.

JÄNNITTÄVÄN EPÄSOVINNAINEN.BMW 2-sarjan Coupé.

Kiihtyvyys 0–100 km/h, sekuntia (218i1)

8,8

Huippunopeus, km/h (218i1)

210

Kulutus yhdistetty, l/100 km (218i1)

5,6–5,1

CO2-päästö yhdistetty, g/km (218i1)

130–119

Uusi BMW 2-sarjan Coupé on autoilun yksilöllisyyden esikuva ja muodostaa oman luokkansa. Vallankumouksellisen urheilullinen muotoilu huokuu liikettä jo ennen liikkeelle lähtöä. Radikaali dynamiikka, korostetun rotupuhdas takavetoisuus ja ylellisen sisätilan korkeatasoinen mukavuus viimeistelevät tinkimättömän ajoelämyksen. Sen tuntee ensi hetkestä alkaen. Kun istut ohjauspyörän taakse, tunnet vain yhden suunnan: eteenpäin.

BMW 2-sarjan Coupé muotoilu

HUOMIOTA HERÄTTÄVÄ JOKA SUUNNALTA KATSOEN.

BMW 2-sarjan Coupén muotoilu.

HUOMIOTA HERÄTTÄVÄ JOKA SUUNNALTA KATSOEN.

BMW 2-sarjan Coupén muotoilu.

Uuden BMW 2-sarjan Coupén tavallisuudesta poikkeava muotokieli asettaa mittapuita – ainutkertaisen kompakteista mittasuhteista terävöitettyyn keulaan, uudennäköiseen kaksiosaiseen jäähdyttimensäleikköön ja edelleen leveyttä korostavaan, atleettiseen perään. Näyttävä, loivasti alas kaartuva kattolinja korostaa dynaamista siluettia ja tekee urheilulliset pyrkimykset selviksi jo ensi vilkaisulta.

"BMW 2-sarjan Coupén sisätilaa on selkeytetty tuntuvasti. Se luo rauhaa ja voimaa huokuvan, harmonisen tunnelman."
OLIVER HEILMER, BMW AUTOMOBILEN SISÄTILAN DESIGNIN MUOTOILUJOHTAJA
BMW 2-sarjan Coupé ajodynamiikka ja tehokkuus

JÄTTÄÄ VAKIINTUNEET LETKEÄSTI JÄLKEEN.

BMW 2-sarjan Coupén ajodynamiikka ja tehokkuus.

JÄTTÄÄ VAKIINTUNEET LETKEÄSTI JÄLKEEN.

BMW 2-sarjan Coupén ajodynamiikka ja tehokkuus.

Paalupaikka tiukasti tavoitteena: suorituskykyisillä moottoreillaan ja täsmällisesti sovitetulla alustallaan BMW 2-sarjan Coupé vakuuttaa kaikki. Koe aito ajodynamiikka – ilman sovinnaisuutta.

BMW 2-sarjan Coupé dynamiikka

EI TUNNE RAJOJA, PYRKII AINA ETEENPÄIN.

EI TUNNE RAJOJA, PYRKII AINA ETEENPÄIN.

BMW 2-sarjan Coupé avustinjärjestelmät

ÄÄRIMMÄISEN HYVIN VERKOTTUNUT.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Coupéssa.

ÄÄRIMMÄISEN HYVIN VERKOTTUNUT.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Coupéssa.

BMW 2-sarjan Coupé ihastuttaa ensiluokkaisilla yhteyksillä ja älykkäällä liikkuvuudella. Innovatiivinen BMW ConnectedDrive -tekniikka yhdistää Sinut matkan varrelta saumattomasti tärkeisiin palveluihin, hyödyllisiin sovelluksiin ja täydelliseen viihteeseen.

BMW 240i Coupé

TINKIMÄTTÖMÄSTI ÄÄRIRAJOILLE SAAKKA.

BMW M240i Coupé.

TINKIMÄTTÖMÄSTI ÄÄRIRAJOILLE SAAKKA.

BMW M240i Coupé.

Kesyttömät kilpaurheilufiilikset. Jännittävä dynamiikka. Rajaton ketteräliikkeisyys. BMW M240i Coupé yltää äärimmäisiin tehopyrkimyksiinsä joka suhteessa. Lukuisien suurtehokomponenttien kuten madalletun M Sport -alustan, M Sport -jarrujen ja urheilullisten vaihteiden täydellinen yhteentoimivuus tarjoaa urheilullisen ekstraluokan ajonautinnon. Etenkin kaarteissa. Eikä ihme, onhan BMW M240i Coupé liikkeellä 340 hv:n (250 kW) tinkimättömällä voimalla.

  • Ilman hakasulkeita ilmoitetut arvot koskevat perusmallia, jossa on vakiovarusteinen vaihteisto ja hakasulkeissa ilmoitetut arvot mallia, jossa on lisävarusteinen vaihteisto.

    (1) Koskee autoja valmistuspäivään 15.4.2018 saakka. Automallien saatavuuden voit tarkastaa ottamalla yhteyden BMW-jälleenmyyjäliikkeeseen.

    Esitetyt polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä koskevat luvut on määritetty tyyppihyväksynnän ajankohtana voimassa olleen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 715/2007 mukaisesti. Luvut viittaavat ajoneuvoon, joka on peruskokoonpanon mukainen Saksassa, ja esitetty vaihteluväli ottaa huomioon valittujen pyörien ja renkaiden koot. Kuvissa esiintyvissä malleissa on osin myös tehdasasennettuja lisävarusteita, jotka eivät kuulu vakiovarusteisen auton toimituslaajuuteen. Eri maissa voi olla kansalliseen lainsäädäntöön perustuvia poikkeamia tässä kuvatuista malliversioista ja varusteista. Pyydä lisätietoja BMW-jälleenmyyjältäsi. Oikeudet rakenteiden ja varusteiden muutoksiin sekä virheisiin pidätetään. Maakohtaisia varusteita ei tässä voida ottaa huomioon.

    Tunnuksella (3) merkittyjen ajoneuvojen arvot perustuvat jo uuteen WLTP-asetukseen, ja ne muunnetaan takaisin NEDC-arvoiksi ajoneuvojen vertailun varmistamiseksi. Näiden ajoneuvojen osalta hiilidioksidiarvot voivat ajoneuvoon liittyvien verojen tai muiden (ainakin muun muassa) hiilidioksidipäästöihin perustuvien maksujen osalta poiketa tässä esitetyistä arvoista kansallisen lainsäädännön mukaan. Lisätietoa päästöistä ja WLTP-asetuksesta löydät sivulta www.bmw.fi/wltp

    Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutus- ja CO2-päästötasoista löydät Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) sivuilta autovertaamo.trafi.fi.