ENNEN KUULUMATTOMAN KOMMUNIKATIIVINEN.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Coupéssa.

ENNEN KUULUMATTOMAN KOMMUNIKATIIVINEN.

Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Coupéssa.

ENNEN KUULUMATTOMAN KOMMUNIKATIIVINEN.Yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 2-sarjan Coupéssa.

Hyvät yhteydet ovat A ja O, kun on kyse paikastasi kärkiryhmässä. Siksi BMW 2-sarjan Coupén uusi, intuitiivinen käyttökonsepti vie kommunikaation seuraavalle tasolle. Tapaamisaikataulujen laatiminen, sähköpostien lukeminen, reittien suunnittelu ja mielimusiikin kuunteleminen – lukuisat huippunykyaikaiset BMW ConnectedDrive -tekniikat verkottavat Sinut matkan varrella älypuhelimeesi ja innovatiivisiin palveluihin. BMW Connectedilla oman liikkuvuutesi suunnittelu on aina hallinnassa, jotta pääset perille täsmällisesti ja rentoutuneena.

Read more
BMW 2-sarjan Coupé monitoiminäyttö
BMW 2-sarjan Coupé Online Entertainment
BMW 2-sarjan Coupé Concierge Services

ERINOMAINEN VIIHDYTTÄJÄ.

Verkottunut korkealla tasolla: lisävarusteisten ConnectedDrive -palvelujen ja sovellusten ansiosta nautit lukuisista palveluista, fiksuista sovelluksista ja ensiluokkaisesta viihteestä.

 • Apple CarPlay®

  Apple CarPlay® -valmius mahdollistaa iPhone®-älypuhelimen valittujen toimintojen langattoman ja vaivattoman käytön auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta. Älypuhelimen sisältöjä ja toimintoja, kuten musiikki, iMessages/tekstiviestit, puhelin, Siri, navigointi ja valitut kolmannen osapuolen sovellukset, käytetään auton käyttö- ja näyttöjärjestelmän kautta tai puhekäyttöjärjestelmän (suomen kieli ei tuettu) avulla.

 • Online Entertainment

  Online Entertainmentin (ei saatavilla Suomessa) myötä BMW-auton integroidun infotainment-järjestelmän kautta pääsee käsiksi yli 30 miljoonaan musiikkikappaleeseen yhteistyökumppaneidemme Napster ja Deezer palvelussa. Lisäksi musiikki on aina mukana siellä, missä sitä haluat kuunnella, sillä auton ulkopuolella palvelua on mahdollista käyttää yhteistyökumppaneiden tukemilla päätelaitteilla. Helposti, mukavasti ja kätevästi.


 • Concierge Service

  Concierge Service (ei saatavilla Suomessa) ottaa napin painalluksella yhteyttä BMW-asiakaspalvelun työntekijään. Hän etsii esimerkiksi halutun ravintolan, lähimmän pankkiautomaatin tai päivystävän apteekin ja haluttaessa lähettää kyseisen kohteen osoitetiedon suoraan BMW-navigointijärjestelmään autossa.

BMW 2-sarjan Coupé Connected Time to Leave
BMW 2-sarjan Coupé Connected Send to Car

HENKILÖKOHTAINEN ASSISTENTTISI: BMW CONNECTED.

BMW Connected on innovatiivinen sovellus, joka auttaa Sinua fiksusti pääsemään perille ajoissa ja rentoutuneena. Se siirtää tapaamisten tiedot älypuhelimestasi navigointijärjestelmään, sanoo Sinulle, milloin on aika lähteä liikkeelle ja kertoo muille, jos myöhästyt. Lisäksi sovellus antaa Sinulle tietoa sijainnistasi, polttonestemäärästä ja siitä, onko auto lukittu. Voit myös avata ja sulkea BMW 2-sarjan Coupési sovelluksen avulla. Ja jos Sinulta on päässyt unohtumaan, mihin pysäköit autosi: sovellus navigoi Sinut jalkaisin auton luo.

 • Time to Leave -toiminto

  Älä myöhästy enää koskaan: BMW Connected kertoo Sinulle älypuhelimen tai älykellon kautta, milloin on optimaalinen hetki lähteä liikkeelle, jotta ehdit seuraavaan kohteeseesi ajoissa. Järjestelmän ehdottama lähtöaika perustuu tosiaikaisiin liikennetietoihin.

 • Share Destination / Send to Car

  BMW Connectedin avulla siirrät itse löytämäsi kohteet älypuhelinsovelluksesta tai Internetistä mukavasti ja saumattomasti BMW 2-sarjaasi. Samoin älypuhelimesi kalenteriin tallennetut, kodin ulkopuolelle sovitut tapaamiset haluttuine saapumisaikoineen. Järjestelmä ottaa uuden kohteen ongelmitta käyttöön BMW 2-sarjan Coupési navigointijärjestelmässä.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Jos kuitenkin jumitut ruuhkaan, voit BMW Connectedin avulla ilmoittaa esimerkiksi odotteleville työtovereille tai liikekumppaneille viivästyksestäsi tekstiviestillä – ja kertoa heille myös uuden ennakoidun saapumisajan. Ja kaikki tämä käy puhelimeen koskematta.

BMW 2-sarjan Coupé pysäköintiavustin
BMW 2-sarjan Coupé nopeusrajoitusinfo

KÄYTTÄÄ JÄRKEÄÄN, ENNAKOI, JOKA TILANTEESSA.

BMW 2-sarjan Coupé tarjoaa lukuisia älykkäitä kuljettajan avustinjärjestelmiä, jotka helpottavat elämää. Driving Assistant, jossa on peräänajovaroitus, henkilötunnistus ja City-pysähdyksiinjarrutustoiminto, varoittaa ajoissa muista autoista ja ihmisistä. Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä reagoi tahattomaan kaistanvaihtoon ja vireystila-avustin suosittelee tauon pitämistä havaitessaan merkkejä väsymyksestä. Aktiivisen vakionopeussäätimen ja nopeusrajoitusinfon avulla ajonopeus on aina hallinnassasi. Perille päästyä huolehtii pysäköintiavustin siitä, että pysäköinti sujuu mukavasti.

 • Pysäköintiavustin

  Pysäköintiavustin helpottaa taskupysäköintiä ja pysäköimistä poikittain kadun/tien suuntaan nähden. Tätä varten järjestelmä etsii jopa vain hiukan autoa pitempiä pysäköintitiloja autolla hitaasti eteenpäin ajettaessa. Kun riittävän suuri pysäköintitila löytyy, pysäköintiavustin hoitaa auton ohjaamisen, ja kuljettaja valitsee vaihteen sekä käyttää kaasua ja jarrua.

 • Aktiivinen vakionopeussäädin

  Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja peräänajovaroitus sekä jarrutustoiminto, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä hoitaa pysähtymisen jälkeen liikkeelle lähdön ja nopeuden hidastamisen, joten etäisyys edellä ajavaan säilyy myös hitaasti etenevässä ja pysähtelevässä ruuhkaliikenteessä.

 • Nopeusrajoitusinfo

  Nopeusrajoitusinfo-toiminto sisältää ohituskieltojen näytön, tunnistaa nopeusrajoitukset sekä ohituskiellot ja näyttää nämä tiedot kuljettajalle mittariston infonäytössä ja BMW Head-Up -näytössä.

BMW 2-sarjan Coupé ConnectedDrive

VERKOTUS VAPAUTEEN.

VERKOTUS VAPAUTEEN.

BMW ConnectedDrive merkitsee auton, kuljettajan ja ulkomaailman älykästä yhteistoimintaa. Nauti paremmasta mukavuudesta, laajemmasta viihdetarjonnasta ja rauhoittavasta turvallisuudentunteesta kaikilla teillä. Eli yksinkertaisesti sanottuna: suuremmasta ajamisen ilosta.

Read more