BMW 2-sarjan Coupé muotoilu

KAPINOITSIJA, JOSSA ON TÄHTIAINESTA.

BMW 2-sarjan Coupén muotoilu.

KAPINOITSIJA, JOSSA ON TÄHTIAINESTA.

BMW 2-sarjan Coupén muotoilu.

KAPINOITSIJA, JOSSA ON TÄHTIAINESTA.BMW 2-sarjan Coupén muotoilu.

Vieläkin urheilullisempi, vieläkin sulavampi, vieläkin näyttävämpi. Näyttävillä linjoilla ja selkeillä pinnoilla BMW 2-sarjan Coupén pienintäkin yksityiskohtaa myöten terävöitetty muotoilu vahvistaa niitä ominaisuuksia, jotka tekevät johtajista niin puoleensa vetäviä: luonnetta ja eleganssia, vapautta ja voimaa. Tätä progressiivista tyyliä noudattaa myös ylellinen sisätila: uusi käyttökonsepti intuitiivisesti sijoitettuine toimintoineen takaa mahdollisimman keskittyneen ajoelämyksen urheilullisuuden leimaamassa tunnelmassa.

TÄYDELLISYYTEEN VIETYÄ LÄSNÄOLOA.

BMW 2-sarjan Coupé siluetti

Urheilullinen siluetti.

Vaikutuksen tekevä olemus täynnä tyylikkyyttä ja menohaluja: coupé-malleille ominainen, äärimmäisen loivasti laskeutuva kattolinja on BMW 2-sarjan Coupén aidon urheilullisuuden ilmaisu. Ja dynaaminen keula sisäänpäin kallistuneine kaksiosaisine jäähdyttimensäleikköineen korostaa BMW 2-sarjan Coupén pitkänomaisia linjoja ja vahvistaa auton atleettista säteilyä.
BMW 2-sarjan Coupé keula

Terävöitetty keula.

Malliurheilijan terävöitetty ulkonäkö: Kookkaat ilmanottoaukot luovat dynaamisia design-korostuksia voimakkaaseen keulaan. Uudenlaiset LED-ajovalot reunustavat muotoiltua kaksiosaista jäähdyttimensäleikköä ja vahvistavat auton dynaamista optiikkaa. Lisäksi LED-tekniikan selvästi kirkkaampi valo parantaa turvallisuutta ja säästää energiaa tehokkaasti.
BMW 2-sarjan Coupé perä

Omaleimainen perä.

Se on silminnähden yhtä asfaltin kanssa. Se tarjoaa muista erottuvan näkymän kaikille niille, jotka seuraavat BMW 2-sarjan Coupé-mallia: vaakasuorien linjojen ja selkeiden pintojen yhteispeli auton väkevässä perässä korostaa BMW 2-sarjan Coupén äärimmäisen dynaamista olemusta.
BMW 2-sarjan Coupé tyyli

Suvereeni tyyli.

Takavalojen luonteikas valodesign, johon kuuluvat leveät, punaiset, L-kirjaimenmuotoiset LED-valopalkit, luo muista erottuvia design-korostuksia niin päiväsaikaan kuin yön pimeydessäkin. Ja mukautuu suvereenisti jännittävän perän näyttävään tyyliin ja optimoituun leveyden korostukseen.
BMW 2-sarjan Coupé lisävarusteet polkupyöräteline
BMW 2-sarjan Coupé puhelimen lisävarusteet latausjohto
BMW 2-sarjan Coupé lisävarusteet vaateripustin
BMW 2-sarjan Coupé lisävarusteet avainkotelo
BMW 2-sarjan Coupé lisävarusteet jokasään lattiamatto
BMW 2-sarjan Coupé lisävarusteet logoprojektori

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

BMW 2-sarjan Coupé tarjoaa lumoavia mahdollisuuksia liikkuvasta elämästä nauttimiseen – ja lunastaa lupauksensa tinkimättä myös lisävarusteiden osalta. Valikoima ulottuu korkealuokkaisista BMW-lastenistuimista auton perään kiinnitettävään polkupyörätelineeseen ja edelleen telakointiasemaan, jossa on pikalataustoiminto – valitse varusteet, jotka sopivat Sinun elämääsi.

BMW 2-sarjan Coupé ajodynamiikka ja tehokkuus

AJODYNAMIIKKAA JA TEHOKKUUTTA.

AJODYNAMIIKKAA JA TEHOKKUUTTA.