BMW M240i Coupé

INTOHIMOINEN ÄÄRIRAJOJEN LUOTAAJA.

BMW M240i Coupé.

M PERFORMANCE

INTOHIMOINEN ÄÄRIRAJOJEN LUOTAAJA.

BMW M240i Coupé.

INTOHIMOINEN ÄÄRIRAJOJEN LUOTAAJA.BMW M240i Coupé.

Kesytön, dynaaminen, nollasta sataan 4,8 sekunnissa. BMW M240i Coupé on suunniteltu tinkimättömiin suorituksiin. Erityisesti sovitettu M Sport -alusta, optimoidut suurtehokomponentit ja kuusisylinterisen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottorin vaikuttava teho tuottaa 340 hv:n voimalla aidon ajonautinnon ja sen tunnetut sivuvaikutukset: adrenaliiniarvojen kohoamisen ja kutkutuksen hermonpäissä. BMW M240i Coupén radikaalin urheilulliset pyrkimykset huomaa myös optisesti heti ensi vilkaisulla – ylelliset M Performance -designtuntomerkit julistavat suvereenia olemusta.

BMW M240i Coupé M Performance TwinPower Turbo -moottori

KUUDEN SYLINTERIN POWER PLAY.

KUUDEN SYLINTERIN POWER PLAY.

Kuusi sylinteriä, 3,0 litraa iskutilavuutta. Ainutlaatuinen ketteräliikkeisyys ja erinomainen arkitoimivuus. Yhdistettyinä moottoriin, jonka erityisen urheilullisen DNA:n huomaa selvästi. Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori ihastuttaa spontaanilla reaktioluonteella ja korkealla vääntömomentilla jo alhaisilla kierrosluvuilla. Tulokseksi saadaan 500 Nm:n huippuvääntö ja kiihtyvyys, joka saa henkesi salpautumaan. BMW M240i -malli vahvistaa luonteikkaalla soundillaan moottorinsa poikkeuksellista lahjakkuutta myös akustisesti.

BMW M240i Coupé edestä
BMW M240i Coupé etuviistosta
BMW M240i Coupé sivusta
BMW M240i Coupé takaviistosta
BMW M240i Coupé takaa

EDUSTAA ÄÄRIMMÄISEN URHEILULLISTA KANTAA.

BMW 2-sarjan Coupén keula tekee vaikutuksen näyttävän, kaksiosaisen jäähdyttimensäleikön ja täys-LED-ajovalojen ohella myös kookkaammilla ilmanottoaukoilla, jotka kuuluvat vakiovarusteiseen M aerodynamiikkapakettiin, jonka designelementtien väri on Ferric Grey. Väreiltään ihanteellisesti tähän sovitetut 18" M Double-spoke 436 M -vanteet Ferric Grey ja vakiovarusteiset M sport -jarrut takaavat jarrutusten ja kiihdytysten jännittävän yhteispelin. Aerodynaamisesti muotoillut, Ferric Grey -väriset peilinkotelot ja mallitunnus perässä korostavat läheistä sukulaisuussuhdetta BMW M -autoihin. Samoin mustakromiset, molemminpuoliset pakoputkenpäät: toisaalta ne ovat merkki väkevästä suorituskyvystä – toisaalta ne viittaavat muutettuun pakoputkistoon, josta puuttuu keskiäänenvaimennin mutta jossa on ilmaläppien ohjaus.

HUIPPUSUORITUSTEN LEIMAAMA. MYÖS SISÄLTÄ.

BMW M240i Coupé ohjaamo

Tähtää suorituksiin.

Ylelliset M Performance -designelementit yhdistävät BMW M240i Coupéssa urheilullisen tunnelman ja tavallisuudesta poikkeavan tyylin. Digitaalisen mallitunnuksen koristama huippumoderni mittaristo esittää kaikki keskeiset ajotiedot optimaalisen selkeästi.
BMW M240i Coupé urheiluistuimet

Urheiluistuimet.

Käy istumaan ja lähde liikkeelle: ergonomisesti muotoillut urheiluistuimet, joita koristaa M mallikirjonta, edustavat kaikkien sisätilan yksityiskohtien tavoin pyrkimystä absoluuttisiin huippusuorituksiin ja tarjoavat kuljettajalle maksimaalisen istuinmukavuuden. Pehmustetut M Performance -polvituet ovat viimeinen silaus mukavuudelle – etenkin pitkillä ajomatkoilla ne optimoivat kuljettajan jalkojen asentoa.
BMW M240i Coupé kynnyslistat

Elegantti sisääntulo.

Lyömätön ensivaikutelma: jo kyytiin noustessa luovat ilmaisuvoimaiset, mallitunnuksen koristamat kynnyslistat jännittäviä korostuksia eivätkä jätä epäselväksi, missä liigassa sitä ollaan liikkeellä.
BMW M240i Coupé alustatekniikka

JÄNNITTÄVÄ SUORITUSKYKY. MAKSIMAALINEN TÄSMÄLLISYYS.

Voimakas dynamiikka muunnettuna mukaansa tempaavaksi ajonautinnoksi: M Performance -autojen omat alustasäädöt tekevät BMW M240i -mallista huippu-urheilijan omassa luokassaan. Säätöihin kuuluvat yksilöllisesti konfiguroidut jousitus- ja iskunvaimennusjärjestelmät ja etuakselin erityinen elastokinematiikka. Ja tietenkin myös mukautuva Sport-ohjaustehostus, jonka avulla väkevä suorituskyky on täsmällisesti hallittavissa.

 • Mukautuva sport-ohjaustehostus

  Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

 • Urheilullisesti sovitettu: alusta

  Takavetoisen auton noin 10 millimetriä madallettu M Sport -alusta ihastuttaa urheilullisella sovituksellaan. Siinä on lyhyemmät jouset, jäykemmät iskunvaimentimet ja jäykemmät kallistuksenvakaajat. Niiden yhteisvaikutuksella toteutuu entistäkin jämäkämpi alusta, josta nauttii urheilullisessa ajossa.

 • Enemmän pitoa: BMW xDrive

  Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajo-ominaisuuksia kaikissa ajotilanteissa ja olosuhteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

 • 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto

  BMW M240i Coupén räväköistä kiihdytyksistä vastaa niin haluttaessa kahdeksanvaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto. Sen sisältämä Launch Control -kiihdytysavustin takaa, että kiihdytys nollasta sataan on mahdollista suorittaa vain 4,6 sekunnissa. Riittää, kun painat DSC-näppäintä, asetat valitsinvivun asentoon "S", painat jarrua lyhyesti ja polkaiset kaasupolkimen pohjaan – kun nyt vapautat jarrun, saat kokea, mitä on vetävä voima.

BMW M240i M Performance -autot

INTENSIIVISEMPÄÄ AJAMISEN ILOA.

Ylelliset BMW M Performance -autot.

INTENSIIVISEMPÄÄ AJAMISEN ILOA.

Ylelliset BMW M Performance -autot.

M Performance -autot tekevät vaikutuksen voimakkailla suorituksillaan. Ne tarjoavat lumoavan ajodynamiikan mukavuudesta tinkimättä. Ja urheilullisuudestaan huolimatta ne osoittavat terävöitetyllä muotoilullaan myös huomionarvoista tyyliä. BMW M Performance. Intensiivisempää ajamisen iloa.