BMW 2-sarjan Coupé ajodynamiikka ja tehokkuus

RADIKAALIN DYNAAMINEN.

BMW 2-sarjan Coupén ajodynamiikka ja tehokkuus.

RADIKAALIN DYNAAMINEN.

BMW 2-sarjan Coupén ajodynamiikka ja tehokkuus.

RADIKAALIN DYNAAMINEN.BMW 2-sarjan Coupén ajodynamiikka ja tehokkuus.

BMW 2-sarjan Coupélla on selkeä, radikaali viesti: täydellisyyteen viety dynamiikka. Ja se yhdistää ne tekijät, joista syntyy äärimmäinen ajonautinto: takavetoisuuden urheilullisen tulkinnan, akselikuorman täydellisen jakautumisen sekä suorituskykyiset moottorit, jotka vapauttavat adrenaliinin ensi hetkestä alkaen. Tulos: silkkaa voimaa, täydellinen hallittavuus ja vaikutuksen tekevä tehokkuus.

BMW 2-sarjan Coupé takaviistosta
BMW 2-sarjan Coupé etuviistosta
BMW 2-sarjan Coupé etuviistosta 2
BMW 2-sarjan Coupé edestä

HALLITSEE KIIHDYTYKSET JA PITKÄT AJOMATKAT.

Jokainen kaarre on elämys, jokainen liikkeellelähtö selkeä viesti. Urheilullinen takavetoisuus, auton optimoitu aerodynamiikka ja alustan erittäin täsmällinen sovitus välittävät BMW 2-sarjan Coupén upean tehon suvereenisti tiehen. Kahdeksanvaihteisen Steptronic Sport -automaattivaihteiston Launch Control -kiihdytysavustin vapauttaa huippuväännön ja lumoaa tarjoamalla ajonautinnon keskipakoisvoiman äärirajoilla. Siitä kiitos kuuluu myös mukautuvalle sport-ohjaustehostukselle, joka vie urheilullisen elämyksen huippuunsa erittäin täsmällisellä hallittavuudella.

  • Ajettavuus

    Ketteräliikkeinen, leimallinen, täsmällinen. BMW 2-sarjan Coupén ajettavuus on jännittävä sekoitus kesytöntä voimaa ja täsmällistä hallintaa ja ohjausta. Vastustamattomia argumentteja ovat dynaaminen takavetoisuus, Launch Control -kiihdytysavustin, mukautuva sport-ohjaustehostus ja akselikuorman jakautuminen täydellisesti suhteessa 50:50. Tiivistettyinä tämän radikaalin sportcoupén kompakteihin mittoihin. Jokainen ohjausliike, kaarre ja kaasupolkimen painallus saavat aikaan ainutkertaisen ajotunteen, joka ei mahdu mihinkään normeihin. Ja joka ei päästä kuljettajaa enää pauloistaan.

  • Adaptiivinen M alusta

    Urheilullinen ketteräliikkeisyys, jonka tuntee yksityiskohtia myöten: adaptiivinen M alusta mukautuu elektronisesti ohjattujen iskunvaimentimien ansiosta optimaalisesti ajotyyliin ja tien kuntoon. Alustan madaltaminen kymmenellä millimetrillä parantaa omalta osaltaan urheilullista ketteräliikkeisyyttä, ja kun SPORT-tila aktivoidaan ajodynamiikkakatkaisimella, iskunvaimentimien sovitus käy tuntuvasti jämäkämmäksi. SPORT+-tilassa on DSC:n (dynaaminen ajovakauden valvonta) sijaan aktivoituna DTC (dynaaminen vetopitotila), joka mahdollistaa vieläkin urheilullisemman ajamisen, sillä DSC alkaa vaikuttaa vasta myöhemmin.

  • Mukautuva sport-ohjaustehostus

    Mukautuva sport-ohjaustehostus, jossa on Servotronic, varmistaa auton suoran ja tarkan ohjaustuntuman sekä kevyet ohjauspyörän kääntämiseen tarvittavat voimat. Tämä ohjaustehostus reagoi ohjauspyörän kääntämisen määrään ohjauksen välitystä muuttaen. Siten se helpottaa auton käsittelyä urheilullisesti ajettaessa ja lisää mukavuutta autoa pysäköitäessä tai autolla tiukasti käännyttäessä.

BMW 2-sarjan Coupé Launch Control -kiihdytysavustin

NAPIN PAINALLUKSELLA NOLLASTA SYKKEEN KIIHDYTYKSEEN.

Maksimaalisen kiihtyvyyden paikaltaan lähdettäessä mahdollistaa Launch Control -kiihdytysavustin.

NAPIN PAINALLUKSELLA NOLLASTA SYKKEEN KIIHDYTYKSEEN.

Maksimaalisen kiihtyvyyden paikaltaan lähdettäessä mahdollistaa Launch Control -kiihdytysavustin.

Maksimaalinen kiihtyvyys paikaltaan lähdettäessä ja sydämen tykytys kaupan päälle – juuri sitä tarjoaa kahdeksanvaihteisen Steptronic Sport -automaattivaihteiston Launch Control -kiihdytysavustin. Sinä annat käskyt: valitse SPORT+-tila, siirrä valitsinvipu asentoon S, paina jarrua, kaasupoljin Kickdown-asentoon. Kun päästät jarrun, BMW 2-sarjan Coupé sinkauttaa silkkaa adrenaliinia suoniisi. Katso itse.

BMW 2-sarjan Coupé mottorit

KESYTÖN VOIMANKEHITYS.

BMW TwinPower Turbo -moottorit.

KESYTÖN VOIMANKEHITYS.

BMW TwinPower Turbo -moottorit.

Huippumodernit BMW TwinPower Turbo -moottorit tekevät BMW 2-sarjan Coupésta luokkansa eteenpäin vievän voiman. Spontaani reaktioluonne, suuri tehopotentiaali ja vaikuttava teho korkeillakin kierroslukualueilla muodostavat tuntuvan temperamenttisen ajoelämyksen. Ja samalla nautit erinomaisen tasaisesta käynnistä ja korkealuokkaisesta ajomukavuudesta.

BMW 2-sarjan Coupé Steptronic-automaattivaihteisto

Kahdeksanvaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto.

8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto merkitsee lisää vaihtamis- ja ajomukavuutta, koska vaihteiden tiheän porrastuksen ansiosta vaihtamisten aiheuttamat moottorin kierroslukumuutokset ovat mahdollisimman pienet. Moottori käy mahdollisimman usein polttonesteen kulutuksen kannalta suotuisimmalla kierroslukualueella, ja moottorin dynamiikka on aina parhaimmillaan.

BMW 2-sarjan Coupé xDrive-neliveto

HALLITSEE JOKAISEN MAASTON.

Älykäs nelivetojärjestelmä BMW xDrive.

HALLITSEE JOKAISEN MAASTON.

Älykäs nelivetojärjestelmä BMW xDrive.

Enemmän pitoa, parempi hallittavuus, tasaisen erinomainen ketteräliikkeisyys. Älykäs nelivetojärjestelmä BMW xDrive takaa BMW 2-sarjan Coupéssa maksimaalisen ajomukavuuden ja selvästi paremman turvallisuuden – huonossakin säässä, kehnolla kelillä ja hankalissa ajotilanteissa.

BMW 2-sarjan Coupé EfficientDynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Vähemmän kulutusta, enemmän ajamisen iloa. Sitä on BMW EfficientDynamics. Käsitteen taakse kätkeytyy innovatiivinen teknologiapaketti, joka vaikuttaa voimansiirtoon, energianhallintaan ja autokonseptiin. Jotta polttonesteen kulutus ja CO2-päästöt vähenevät ja samalla dynamiikka ja ajonautinto kasvavat. Vakiovarusteena jokaisessa BMW-autossa – tietysti myös BMW 2-sarjassa.

BMW 2-sarjan Coupé yhteydet ja kuljettajan avustinjärjestelmät

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.

YHTEYDET JA KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT.