TIIVISTETTYÄ AJONAUTINTOA.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Coupé.

TIIVISTETTYÄ AJONAUTINTOA.

Ensimmäinen BMW 2-sarjan Coupé.

TIIVISTETTYÄ AJONAUTINTOA.Ensimmäinen BMW 2-sarjan Coupé.

Teho kW (hv) kierrosluvulla 1/min (220i)

135 (184)/5000

Kulutus yhdistetty, l/100 km (220i)

5,7

Kiihtyvyys 0–100 km/h, s (220i)

7,1

Raju, kapinoiva, ainutkertainen. BMW 2-sarjan Coupéssa on kaikkea, mitä urheilulliseen Coupé-malliin kuuluu. Sen ainutlaatuisen urheilullinen muotoilu symboloi ajodynamiikkaa, joka tekee siitä oman luokkansa parhaan. Täydellinen akselikuorman jakautuminen suhteessa 50:50 ja voimakkaat BMW TwinPower Turbo -moottorit ovat tämän Coupén yhtä merkittäviä ominaisuuksia kuin älykkäät BMW EfficientDynamics -toimenpiteetkin. Dynamiikan kokee intensiivisimmillään mallissa M240i, kun Coupé kiihdyttää 4,8 sekunnissa nollasta sataan. Se on uskollinen tunnuslauseelleen: Tiivistettyä ajonautintoa.

KAMPANJAT.

BMW Kesäkampanja

Kaksi BMW:tä yhden hinnalla!

Kun teet kaupat uudesta BMW:stä kesäkuussa, saat upean BMW Cruise Bike -polkupyörän ja 500 € Neste Lahjakortin kaupan päälle!

EI KAIPAA KULJETTAJAA. VAAN SAMANHENKISTÄ KUMPPANIA.

BMW 2-sarjan Coupé M240i.

Tämä auto aloittaa siitä, mihin muut lopettavat: turboahdettu kuusisylinterinen bensiinirivimoottori tuottaa tehoa 250 kW (340 hv) ja antaa autolle ennätykselliset sprinttiominaisuudet sekä maksimaalisen tehokkuuden. M aerodynamiikkapaketti, perän spoilerilippa sekä M alusta takaavat läpikotaisin urheilullisen ulkonäön, suuremman puristepaineen ja optimaalisen ajokäyttäytymisen kaikilla ajoalueilla. Kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimilla, nahkaisella M monitoimiohjauspyörällä ja monilla muilla ominaisuuksilla BMW M240i huokuu myös sisätilassa kilpatallienhajuista tunnelmaa. Ja tarjoaa High Performance -suorituksia sellaisina kuin niiden pitää ollakin: henkeäsalpaavina.

Ulkopuoli.

Sähäkät piirteet: Taitelinja alkaa etuakselin takaa, kulkee ylöspäin takalokasuojissa ja korostaa urheilullisen dynaamista kiilamaisuutta. Yhdessä muhkeiden pyöränkoteloiden kanssa se todistaa, että BMW 2-sarjan Coupé on aina valmis ottamaan johtoaseman.

Sisätila.

Mukautuu toiveisiin: kun istahdat BMW 2-sarjan Coupén kuljettajan istuimelle, olet välittömästi kaiken keskipisteessä. Koko ohjaamo on nimittäin suunniteltu kuljettajaa ajatellen. Epäsymmetrinen keskikonsoli on suunnattu kuljettajaa kohti, vapaasti seisova monitoiminäyttö on optimaalisesti kuljettajan näkökentässä ja kaikki tärkeät toiminnot ovat jatkuvasti hallinnassa. Coupélle tyypilliset kehyksettömät ikkunat eivät haittaa näkyvyyttä. Jännittävät, limittyvät pinnat ja dynaamiset linjat jatkavat ulkopuolen urheilullisuutta sisätilassa. Materiaalien laadukkuus on yhtä itsestään selvää kuin niiden huolellinen viimeistely.

Ajodynamiikka.

Jos nautit elämästä täysin siemauksin, tuskin kaipaat kompromisseja. Niitä ei kaipaa myöskään BMW 2-sarjan Coupé. Sen tuntuma tiehen, painon jakautuminen akseleille suhteessa 50:50 ja takavetoisuuden urheilullinen suorituskyky ovat ainutkertaisia tässä autoluokassa. Se on dynaaminen ja sähäkkä. Se keskittyy yhteen ainoaan tavoitteeseen: äärimmäiseen ajonautintoon.

240 kW

BMW M240i ihastuttaa toisaalta kesyttömällä voimallaan, toisaalta upeilla ajo-ominaisuuksillaan ja kyvyllään selvitä arjen haasteista. Kuusisylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori, jossa on 3,0 litran iskutilavuus, yhdistää Valvetronicin, kaksois-Vanoksen ja bensiinin suoraruiskutuksen sekä TwinScroll -turboahtimen. Äärimmäisen herkkä reaktiokyky, suuri vääntömomentti jo alhaisilla kierrosluvuilla ja laajalti käytettävissä oleva kierroslukupalkki ovat leimallisia tälle suorituskykyiselle voimanpesälle. Tulokseksi saadaan 500 Nm:n huippuvääntö keskikulutuksen ollessa 7,8 l/100 km (Steptronic-automaattivaihteisto: 7,1 l; Steptronic xDrive: 7,4 l). Vain 4,8 sekunnissa (Steptronic-automaattivaihteisto: 4,6 s; Steptronic xDrive: 4,4 s) 6-sylinterinen M Performance TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori kiihdyttää nollasta sataan.