MUKAVUUSALUEEN UUSI TULKINTA.

Mukavuus ja turvallisuus BMW 2-sarjan Coupéssa.

Myös vastavirtaan ajaminen voi olla mukavaa, kuten BMW 2-sarjan Coupé vaikuttavasti todistaa. Sillä muutkin kuin ne, jotka lähtevät aivan uusille teille, osaavat varmasti nauttia täydellisesti valaistusta ajotiestä. Myös vastaantulijat voivat luottaa siihen, ettei heitä häikäistä. Ohjattavuus on Servotronicin ansiosta aina optimaalinen, ja lukuisat muut yksityiskohdat tuovat helpotusta epätavalliseenkin arkeen – mitä ikinä vastaan tuleekaan.

ADAPTIIVISET AJOVALOT

Adaptiiviset ajovalot, joihin liittyy valokuvion mukautuva säätö kaupunki- ja moottoritieajoon, kääntymisvalotoiminto ja kääntyvät Bi-Xenon-ajovalot, mukautuvat ihanteellisesti kaikkiin ajotilanteisiin ja valaisevat siten tietä aina optimaalisesti. Erityisesti kaarteissa pimeään aikaan ajettaessa kuljettaja näkee pitemmälle kaarteen suuntaan. Integroitu kääntymisvalo syttyy automaattisesti lisäämään lähialueen valaisua jo paikallaan oltaessa, kun vilkut kytketään päälle tai ohjauspyörää käännetään. Adaptiivinen kaarrevalotoiminto tarkoittaa, että kääntyvät ajovalot valaisevat ajorataa aina ohjausliikkeitä seuraten, mikä lisää ajamisen aktiivista turvallisuutta.

KAUKOVALOAVUSTIN

Kaukovaloavustin helpottaa pimeässä ajamista, koska se vaihtaa kaukovaloilta lähivaloille ja päinvastoin vastaan tulevasta ja edellä kulkevasta liikenteestä riippuen. Jos ajorata on riittävästi valaistu, kaukovaloavustin vaihtaa lähivaloille.
Sisätaustapeilin lähelle asennettu kamera tunnistaa vastaan tulevat ajoneuvot jopa 1 000 metrin päästä. Edellä ajavan ajoneuvon takavalot tunnistetaan jo noin 500 metrin päästä. Jos kaukovaloavustin toimintaan kytkettynä vastaan tulee ajoneuvo tai edellä ajavan ajoneuvon takavalot tunnistetaan, järjestelmä vaihtaa automaattisesti lähivaloille ja takaisin kaukovaloille toisen ajoneuvon poistuttua tunnistusalueelta.

SERVOTRONIC.

SERVOTRONIC.

Optimaalinen ohjaustehostus.

Nauti sopivasta ohjaustehostuksesta kaikissa ajotilanteissa – Servotronic sovittaa ohjausvoimat ajonopeuteen ja pitää huolen täsmällisestä ohjattavuudesta suurissa nopeuksissa.

Lisäksi se vähentää ohjauspyörän kääntämisen tarvetta ja tarjoaa näin ensiluokkaisen mukavuuden. Se varmistaa myös erittäin hyvän ketteryyden pysäköitäessä ja autoa käänneltäessä sekä ajettaessa kapeilla kujilla tai mutkittelevilla teillä.

Ylivoimainen täsmällisyys.

Ohjausyksikkö laskee nopeuden perusteella kussakin ajotilanteessa tarvittavan ohjaustehostuksen määrän. Ohjaushydrauliikan sähkömagneettisesti ohjatun venttiilin avulla ohjausvoima pystytään annostelemaan hyvin tarkasti, ja siten se voidaan sovittaa huomattavasti täsmällisemmin tiettyihin ajotilanteisiin kuin perinteisissä ohjaustehostimissa.

Minimaalinen voiman tarve.

Alhaisessa nopeudessa ohjaukseen tarvitaan siten vain vähän ohjausvoimaa. Nopeuden kiihtyessä ohjaustehostusta sen sijaan vähennetään jatkuvasti, jotta voidaan taata suora kosketus tiehen ja optimaalinen suoraanajo.

TOIMIVUUS.

BMW 2-sarjan Coupé osoittaa sisäistä suuruutta. Ovien säilytyslokeroihin mahtuu jopa litran juomapullo. Juomat pysyvät tukevasti paikoillaan myös keskikonsolin ja takamatkustamon keskikyynärnojan mukitelineissä.
Isojen ja hankalankokoisten esineiden kuljettamista varten takaistuimen saa lisävarusteena jaettua suhteessa 40:20:40. Lisäsäilytyslokeropaketti tuo BMW 2-sarjan Coupé -malliin lisäksi hyödyllisiä yksityiskohtia kuten kuormapohjan kiinnitysverkon, tavaratilan laukkukoukun ja kuormansidontalenkit. Se luo turvallisuutta ja toimivuutta.

COMFORT ACCESS

Innovatiivinen käyttömukavuus: Comfort Access -järjestelmällä auton ovien lukitus voidaan avata avainta käsittelemättä, minkä jälkeen moottori voidaan myös avainta käsittelemättä käynnistää näppäintä painamalla. Esimerkiksi taskussa tai laukussa mukana pidettävä avain tunnistetaan automaattisesti, kun se tuodaan auton lähelle. Autoon voi nousta lukituksen automaattisen avautumisen jälkeen, ja moottorin voi käynnistää painamalla Start/Stop-painiketta.
Järjestelmä varmistaa aina oikean avaimen olemassaolon ja siten järjestelmän käyttöturvallisuuden.