VARUSTEET YKSILÖINTIIN.

BMW 2-sarjan Coupén mallit ja varusteet.

VARUSTEET YKSILÖINTIIN.

BMW 2-sarjan Coupén mallit ja varusteet.

Modernin edelläkävijän vai urheilijan luonne? Sinä valitset, millaisen luonteen BMW 2-sarjan Coupéllesi annat. Business Sport- tai Business Luxury -malleilla yksilöit BMW 2-sarjan Coupén luonteesi mukaan. Jos olet kiinnostunut lisäämään autoon vieläkin enemmän urheilullisuutta, Business M Sport -malli on valintasi. Alkuperäiset BMW-lisävarusteet tarjoavat lisäksi erittäin kattavan valikoiman varusteita yksilöintiin.

VARUSTEET YKSILÖINTIIN. BMW 2-sarjan Coupén mallit ja varusteet.

Modernin edelläkävijän vai urheilijan luonne? Sinä valitset, millaisen luonteen BMW 2-sarjan Coupéllesi annat. Business Sport- tai Business Luxury -malleilla yksilöit BMW 2-sarjan Coupén luonteesi mukaan. Jos olet kiinnostunut lisäämään autoon vieläkin enemmän urheilullisuutta, Business M Sport -malli on valintasi. Alkuperäiset BMW-lisävarusteet tarjoavat lisäksi erittäin kattavan valikoiman varusteita yksilöintiin.

BMW Business

BUSINESS.

Nauti jatkuvasta voimantunteesta BMW Business -erikoismallin ratissa. Vakiovarusteiden lisäksi saat seuraavan Business-varustelun:

 • Sport-automaattivaihteisto (8-vaihteinen)
  (18i / 18d: normaali automaattivaihteisto (8-vaihteinen))
 • Urheiluistuimet edessä
 • Xenon-ajovalot
 • Vakionopeussäädin
 • Pysäköintietäisyyden valvonta (PDC) takana
 • Läpilastausmahdollisuus (40:20:40 takaistuimen jako)
 • M Sport Urheiluohjauspyörä, nahkapäällysteinen
 • Monitoimisäätimet ohjauspyörään
 • Säilytystilapaketti
 • Sumuvalot

BUSINESS M SPORT.

Urheilullisuutta tielle: näytä BMW 2-sarjan Coupén villi luonne Business M Sport -mallilla. Yhdessä siihen sisältyvän M aerodynamiikkapaketin kanssa se sekä vangitsee katseet että vakuuttaa urheilullisuudellaan myös ajossa.

 • Ulkopuoli.

  Business M Sport -mallin M Sport -alusta ja M aerodynamiikkapaketti, johon sisältyy erityiset etuhelma, sivuhelmat ja takahelma, vetoavat erityisesti urheilulliseen kuljettajaan. Kookkaat 17-tuumaiset M kevytmetallivanteet Double-spoke 460 M korostavat urheilullista tyyliä. BMW Individual Shadow Line -varusteeseen sisältyvät korkeakiiltoiset mustat sivuikkunakehykset sekä ulkopeilien juuret, peilikolmiot ja peilikotelot. Kahdeksan leveää jäähdyttimensäleikön ripaa, joiden etupinnat ovat korkeakiiltoiset mustat, M logo sivulla, kromattu pakoputken pää sekä ainoastaan tässä yhteydessä saatavissa oleva metalliväri Estoril Blue viimeistelevät urheilullisen ilmeen.
  Business M Sport -mallissa on saatavana myös muita ulkovärejä: Mineral Grey -metalliväri, Black Sapphire -metalliväri, Glacier Silver - metalliväri, Mineral White - metalliväri, Alpine White -perusväri ja Melbourne Red - metalliväri.
  Saatavana ovat myös 18-tuumaiset M kevytmetallivanteet Double-spoke 461 ja Chrome Line -varustus.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila.

  Sisätilassa Business M Sport -malliin kuuluvat M kynnyslistat sekä kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet, jotka on verhoiltu kankaan ja Alcantaran yhdistelmällä Anthracite Hexagon ja toteutettu erityisellä M optiikalla. Niitä koristavat lisäksi Royal Blue -kontrastiompeleet. Muita Business M Sport -mallin kohokohtia ovat M jalkatuki kuljettajalle, lyhyempi vaihdevipu jossa M logo, nahkainen M monitoimiohjauspyörä sekä mittaristo, jonka nopeus- ja kierroslukumittareissa on punaiset kronografiasteikot ja punaiset tehosterenkaat. Sisäkoristelistat Aluminium Hexagon ja tehostelistat Estoril Blue ovat erityisen urheilulliset. Urheilullista ilmapiiriä lisäävät sisävalot, joiden väreiksi voidaan säätää oranssinpunainen ja valkoinen. BMW Individual kattoverhous Anthracite on myös urheilullinen. Kaukokäyttöavain, jossa on Estoril Blue -koriste, täydentää Business M Sport -mallia.
  Business M Sport -mallissa on vaihtoehtoisesti saatavissa myös Dakota-nahka Black, Dakota-nahka Oyster, Dakota-nahka Terra ja Dakota-nahka Coral Red.
  Business M Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS SPORT.

Näyttävät korkeakiiltoisen mustat designelementit auton ulkopuolella puhuvat jo selvää kieltä: Business Sport -mallissa dynaamisuuden korostus on etusijalla.

 • Ulkopuoli.

  Vilkaisu nopeus- ja kierroslukumittareihin saa urheilufanit innostumaan: punaiset kronografiasteikot odottavat innokkaasti seuraavaa ajomatkaa. Business Sport -malliin sisältyvät auton ulkopuolella kookkaat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet Star-spoke 379. Erikoismalliset etu- ja takapuskuri, jäähdyttimensäleikön kahdeksan erikoismallisen rivan etupinnat sekä ulkopeilinkotelot ovat korkeakiiltoisen mustat. Myös pakoputken pää kiiltää mustakromattuna. Sport-varusteversion selkeä tunnusmerkki on Sport-tekstilogo sivulla.
  18-tuumaiset kevytmetallivanteet Double-spoke 384 ovat saatavana lisävarusteena.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

 • Sisätila.

  Sisätilassa Business Sport -malli viestittää "BMW" -tekstilogolla varustetuilla kynnyslistoilla sekä mustan ja punaisen välisillä kontrasteilla BMW:lle tyypillistä urheilullisuutta. Voimakkaasti muotoillut urheiluistuimet, jotka on verhottu Track-kankaalla Anthracite, ihastuttavat punaisilla tai harmailla tehosteillaan. Korkeakiiltoisen mustat sisäkoristelistat ja niiden punaiset tehosteet korostavat erityistä urheilullisuutta. Muita kohokohtia ovat sisävalot, joiden väreiksi on säädettävissä oranssinpunainen ja valkoinen, sekä mittaristo, jonka nopeus- ja kierroslukumittareissa on punaiset tehosterenkaat ja punaiset kronografiasteikot. Myös punaisella koristeosalla varustettu autonavain ilmentää Sport-varusteversion erityisyyttä.
  Business Sport -mallissa ovat vaihtoehtoisesti saatavana sisäkoristelistat Fine Brushed Aluminium korostuksilla Coral Red tai Black tai jalopuuversio Fineline Stream korostuksilla Oxide Silver.
  Business Sport -malli sisältää myös Business-varustelun.

BUSINESS LUXURY.

Business Luxury -mallissa ilmiselvä tyylikkyys yhdistyy ajattomiin väreihin ja moderneihin materiaaleihin. Tästä syntyy jännittävä kontrasti, joka kuitenkin vaikuttaa kaikin puolin tasapainoiselta.

 • Ulkopuoli.

  Business Luxury -malli ihastuttaa jo ensi silmäyksellä. 17-tuumaiset kevytmetallivanteet Y-spoke 380 sopivat täydellisesti moderniin ulkonäköön, samoin kuin BMW-jäähdyttimensäleikkö jossa 11 korkeakiiltoisen kromin väristä ripaa, erikoismalliset etu- ja takapuskuri ja pakoputken pää satiinialumiinia. Tämän varusteversion selkeä tunnusmerkki on Luxury-tekstilogo sivulla.
  Business Luxury -malliin on vaihtoehtoisesti saatavilla myös 18-tuumaiset kevytmetallivanteet V-spoke 387.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.
   

 • Sisätila.

  Business Luxury -mallin alumiiniset kynnyslistat, joissa on "BMW" -tekstilogo, ovat miellyttävä yksityiskohta sisätilassa. Mukavuutta ja esteettisyyttä tarjoaa ylellinen Dakota-nahkaverhoilu Oyster korostuksilla Oyster Dark. Kojelaudan yläosa on musta.
  Sisäkoristelistat Fineline Stream ja korostukset Oxide Silver ovat myös kauniit. Sisävalot, joiden väriksi on säädettävissä oranssinpunainen ja valkoinen, helpottavat sisätilan hahmottamista pimeässä. Autonavain, jossa on kromikoristeosa, täydentää Business Luxury -mallin varustelua.
  Business Luxury -malliin on vaihtoehtoisesti saatavana istuinverhoukset Dakota-nahkalla Terra.
  Business Luxury -malli sisältää myös Business-varustelun.

ALKUPERÄISET BMW-LISÄVARUSTEET.

Alkuperäiset BMW-lisävarusteet korostavat BMW 2-sarjan Coupén urheilullista ajettavuutta ja lisäävät sen monipuolisuutta. Täältä löydät valikoiman käteviä ja laadukkaita tuotteita.

 • Polkupyöräteline

  BMW Groupin uudenmallinen polkupyöräteline voidaan asentaa ainoastaan vetokoukun kuulapään päälle. Se soveltuu kahden polkupyörän tai sähköpolkupyörän kuljettamiseen. Helppokäyttöinen poiskääntötoiminto helpottaa pääsyä auton perän alueella. Jos polkupyörätelinettä ei tarvita, se voidaan taittaa kokoon, jolloin se menee hyvin pieneen tilaan. Kolmatta pyörää varten on saatavilla laajennussarja.

 • Jokasään lattiamatot

  Business Sport -malliin sopivat BMW:n jokasään lattiamatot hylkivät likaa ja kestävät kosteutta. Niiden designlinjat korostavat auton dynaamisuutta. Jokasään lattiamatot voidaan uusiokäyttää sataprosenttisesti uudelleen. Niitä on saatavana myös muihin malleihin sopivina väreinä.

 • Snap-in-adapteri

  Snap-in-adapteri on turvallinen ja vankka telakointijärjestelmä, johon on integroitu pikalataustoiminto Applen, Nokian, Motorolan, Samsungin, Sonyn ja RIM:n/BlackBerryn matkapuhelimille. Kosketukseton antenniliitäntä takaa paremman lähetys- ja vastaanottolaadun, ja samalla säteilyn määrä auton sisällä vähenee. Älypuhelinsovellusten integrointimahdollisuus BMW:n kautta riippuu auton varustetasosta, käytettävästä matkapuhelimesta sekä kulloisestakin Snap-in-adapterista.

 • BMW Click & Drive -järjestelmä

  BMW Click & Drive -järjestelmä on uusi moduulimainen telinejärjestelmä, joka koostuu perustelineestä ja vaihdettavissa olevista pidinkehyksistä.
  Samsung Galaxy -älypuhelin voidaan kiinnittää yhtä kätevästi kuin iPhone tai BMW Navigation Portable -laite – napsauttamalla se vaihdettavissa olevan pidinkehyksen avulla perustelineeseen.
  BMW Click & Drive -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimen tai kannettavan navigointilaitteen yksinkertaisen ja turvallisen kiinnittämisen autoon sekä lataamisen. Perusteline kiinnitetään tuulilasiin tarratyynyn avulla. Telineen muotoilu sopii erinomaisesti yhteen BMW-auton sisätilan kanssa. Perustelineeseen integroidun USB-liitännän avulla voidaan älypuhelin tai kannettava navigointilaite ladata autossa. Moduulimaisen telinekonseptin ja vaihdettavissa olevien pidinkehysten ansiosta muihin älypuhelimiin vaihtaminen on helppoa myös tulevaisuudessa. Teline on siten rakenteeltaan monipuolisesti käytettävä ja myös tulevaisuudessa hyvä ratkaisu.

 • Adapteri multimediayhteyksiä varten, USB

  Adapteri multimediayhteyksiä varten mahdollistaa integroidun USB-liitännän avulla Apple iPodin™ / iPhonen™, MP3-soittimen tai muiden valmistajien älypuhelimen liittämisen auton audiojärjestelmään. Tällöin käytössä on lataustoiminto sekä kappaleiden nimien ja soittolistojen näyttö. Miellyttävä käyttö monitoimiohjauspyörällä, iDrive-monitoimisäätimellä tai radion näppäimillä.

 • BMW Junior Seat 1

  Ryhmän 1 Junior Seat -lastenistuin sopii parhaiten lapsille 10 kuukaudesta 3,5-vuotiaisiin (noin 9–18 kg). Tämä istuin koostuu istuinkaukalosta, jossa on 5-pisteturvavyöjärjestelmä, sekä erillisestä ISOFIX-telakasta, joka sopii yhteen sekä Baby Seat 0+ -turvakaukalon että Junior Seat 1 -turvaistuimen kanssa. Istuinkaukalon saa kiinnitettyä autoon yhdessä erillisen ISOFIX-telakan kanssa. Lasten on erityisen turvallista istua selkä menosuuntaan. Kuljettaminen kasvot menosuuntaan on myös mahdollista. Kaukaloon on integroitu turvalliset ja mukavat ilmatyynyt, jotka suojaavat päätä sivutörmäyksissä ja ovat päivittäisessä käytössä miellyttävän pehmeät. Mukavissa 5-pisteturvavöissä on magneettiset lukon kielet, jotka helpottavat turvavyön kiinnittämistä. Turvavöiden korkeuden saa helposti säädettyä yhdellä kädellä. Saatavilla väriyhdistelmät musta/antrasiitti ja musta/sininen.

 • Travel & Comfort -järjestelmä, vaateripustin

  Vaateripustimen avulla vaatteet kulkevat rypistymättä mukana autossa. Irrotettavan ripustinosan ansiosta sitä voi käyttää myös auton ulkopuolella. Modulimainen Travel & Comfort -järjestelmä perustuu erikseen tilattavaan perustelineeseen, joka on helppo kiinnittää pääntukien jalkoihin. Siihen voi kiinnittää valinnaisesti vaateripustimen, kääntöpöydän, yleiskoukun tai telineen Apple iPadia™ varten.

 • M Sport -avainkotelo

  M Sport -avainkotelo on valmistettu laadukkaasta nahkasta. Metallisen koristeosan ansiosta avain on helppo kääntää esiin käyttöä varten. Avainkotelo suojaa BMW-auton avainta naarmuilta, lialta ja roiskevedeltä, ja näin avain pysyy täysin toimivana. Avainkoteloa on saatavana auton malliin sopivina värivaihtoehtoina, esimerkiksi Sport-avainkotelo mustana ja punaisena.